Nego da i ja editujem "jednom"
Jeli se to Sloboda pocela povezivati sa rijeci derbi
Sto se tice nas mi smo blizi "partizanskoj eskadirli".BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ma brato ne okreci svoju slabasnu inteligenciju na humor sa vrhova Zelengore![]()
![]()
Ja se još uvijek ibretimBuckinghamskiMoler je napisao/la:Ma brato ne okreci svoju slabasnu inteligenciju na humor sa vrhova Zelengore![]()
![]()
Probisvjet je napisao/la:Sto se tice nas mi smo blizi "partizanskoj eskadirli".BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ma brato ne okreci svoju slabasnu inteligenciju na humor sa vrhova Zelengore![]()
![]()
BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ma brato ne okreci svoju slabasnu inteligenciju na humor sa vrhova Zelengore![]()
![]()
Hajmo narandzasti, olee oleeSkver je napisao/la:Svaka cast, ovakva scena se ne vidja cesto na nasim terenima....koja koreografija, zna RAja, steta sto napustate PL.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Evo jos protiv Travnika za ove u opancima
Poznajes li dedaRA ?BuckinghamskiMoler je napisao/la:Cuj patrizanska eskadrila![]()
![]()
ma ne mogu da vjerujem sta lik pise ali kada covjek bolje prokontam mozda je u pravu. Partizanska eskadrila sakrivena u šumi sa. Možda je na to mislio i povezivao šumu sa njima. To mi vec ima logike
![]()
![]()
Ma cao Ljubiša sta nam radi Gidra Bojanić![]()
![]()
Posjeta kao posjeta na Tusnju i nije losaConvicts1988 je napisao/la:Ovaj stari dripac iz Mostara smara već duže vremena po ovom forumu, lik glumi nekog kabadahiju na internetu i raspravljala se s djecom koja imaju po 16-20 godina, može im djed bitiNije u vinklu sigurno
![]()
Diže stari svoj red barby u nebesa, a prije 3 kola kući ih bilo 20 iza gola, sada malo više treba priznati, oko 100
Uostalom, ni fukare nisu ispoštovale rezultate i napredak svog kluba, posjeta kući im je bijedna stvarno .
Convicts1988 je napisao/la:Mislio sam na navijačku tribinu, gdje je sigurno moralo biti mnogo više navijača, nešto slično što vam je bilo protiv Jedinstva za ulazak .
Klub vam se diže na jedan veći nivo to je primjetno, i nije ni približno ispoštovano to do sada, to je moje mišljenje. Bez uvrede
Azmir ce morati prosiriti onu tribinu iza gola u Simin Hanu kad ih bude doslo 3000.Beduin je napisao/la:Hajmo narandzasti, olee oleeSkver je napisao/la:Svaka cast, ovakva scena se ne vidja cesto na nasim terenima....koja koreografija, zna RAja, steta sto napustate PL.BuckinghamskiMoler je napisao/la:Evo jos protiv Travnika za ove u opancima
Bas znaju napraviti stimung, napreduju kao i klub im. Al kad su postavili trans na tribinu i otisli, mislili izgleda trans ce sam zagrmiti, i ono nekome kaze da je smijurija. Kod nas u Mejdanu bude vise ljudi neko kod njih za 3 utakmice u Vrapcicima, cak i na odbojkaskim utakmicama imamo vise gledaoca nego oni na fudbalskoj i kaze nismo mi sportska sredina. E dovraga vise i prepucavanje.
A jos se ne vidi Zapad i istocno gdje se stojalo. Ali ovakve slike svi nasi jaci klubovi su imali u to doga, a sad svi smo manje-vise slicni/losi, 500 gledaoca +- ovisno od rezultata.
Al neka su narandzasti masinerija, izdrzljivi ste ko folcika, truhnete ali se ne predajete.
E jbg, isfurana fraza "ugašeni", a ko imalo zna navijački kodeks, zna se kako do toga i pod kojim uvjetima dolaziBuckinghamskiMoler je napisao/la:Brato šta ima. Zar se još navija kod vas nakon gašenja od strane manijaka nego yebo to. Dobro si mutirao u tim otrovimaConvicts1988 je napisao/la:Ovaj stari dripac iz Mostara smara već duže vremena po ovom forumu, lik glumi nekog kabadahiju na internetu i raspravljala se s djecom koja imaju po 16-20 godina, može im djed bitiNije u vinklu sigurno
![]()
Diže stari svoj red barby u nebesa, a prije 3 kola kući ih bilo 20 iza gola, sada malo više treba priznati, oko 100
Uostalom, ni fukare nisu ispoštovale rezultate i napredak svog kluba, posjeta kući im je bijedna stvarno .Bar se na ulici kontroliši šošonu
Pozdrav za mog brata @zlajsona sa pdf likČe
![]()
Imadnete,stojalo,neka himBeduin je napisao/la: A jos se ne vidi Zapad i istocno gdje se stojalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.