FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 27 okt 2015, 15:36

Nazalost povreda Delaca bi nas mogla kostat titule. Najveca greska strucnog staba i uprave je ne dovodenje jos jednog golmana (tipa karacic,piric pa i bobic) Za Plakalo se znalo da nezna.

Sumnjive stvari su da ocito neko iz magle gura : dzemu,samira,plakala,puzigacu i tatka.

Od ovih nabrojanih nevidim ni jednog igraca (sem Samira, koji je poceo padat od ove sezone) da je zasluzijo da bude medzu 18 igraca u FK SARAJEVO. Znaci mahala je jos tu, al se nadam da je mahala svake godine sve manja. Trenutno 5-6 igraca od mahale prije je mahala imala 15 od 20 igraca.

Ako uzmemo 12 bodova u sledeci 5 tekmi imali bi sanse da odbranimo titulu.

Btw: sudije pokrale borca protiv ubica :puke:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 27 okt 2015, 15:37

jurisicduska je napisao/la:Pa i Dupovac je bio dobar igrač(argument transfer dupovca iz naše lige kojem je ostalo jako malo ugovora, pravo dobar transfer, nije stranac budala, nije ni Dupovac neki igrač ali od Tatomirovića je bolji sigurno). Tatomirović nije igrao štopera kad je došao u Sarajevo, on silom prilika je prebačen na štopera i od tad igra toplo hladno. Ne treba biti na kraj srca imao je on baš dobrih partija, ja govorim o periodu zadnjih godinu, on konstantno ispada, ali baš svaku utakmicu ima jedan, dva kiksa, i to su amaterske stvari koje učiš u predpionirama, tipa ko na derbiju, dođe na centar ko štoper, kod auta, nešto dribla i razmjenjuje pasove, izgubi loptu, kontra, 100% šansa, štoper ako se nađe na centru ili je nabije do mesare dejton, ili da siguran pas, nikad je ne smije izgubiti, makar s dvije noge ubio s leđa čovjeka. To eto bezveze primjer. A hiljadu je takvih. Nije kvalitetan, ne razumijem što je to pljuvanje, jednostavno nije.
Ma ja ne volim te price oko pljuvanja itd., jednostavno imamo pravo diskutovati. :thumbup: Ne znam jesi li ti za vrijeme Dupovca bio aktivan na forumu medjutim pisalo se da je Tatko bolji i da nam on drzi odbranu a Amerov odlazak se docekao kao dolazak Stepanova recimo. Ja bi Tatka ostavio u ekipi, ne za prvih 11 ali kao opcija sa klupe da.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 27 okt 2015, 15:39

Hoće li neko biti ljubazan i preporučiti me na info ? Hvala puno !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 okt 2015, 15:44

Alpasinac je napisao/la:Hoće li neko biti ljubazan i preporučiti me na info ? Hvala puno !
PP za objasnjenje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 27 okt 2015, 15:44

@High, nadam se ali ocekujem najgori scenario, jer mi cemo jos mnogo puta kiksati. Zaboravio si i na povrijede, evo npr. Radovac povrijedjen sada kazu i Ikande...

@Alpasinac, Eh zato sto je Plakalo jedna obicna rupa. Zar ti stvarno ocekujes nesto od njega? Ja inace ne mogu da shvatim klub da su nam Plakalo i Retard golmani, jako neozbiljno. Ne znam ni kad ovaj novi ima pravo nastupa. Pa Delac nam je prosle sezone donio titulu, znaci jako dobar golman ti je fakticki skoro pola ekipe.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 okt 2015, 15:48

Evo malo informacija za moje drugove

- Jesic se dosta nagovorio Tatomirovicu i krivi ga za oba gola,vjerovatno ide na polusezoni jer je bas nezadovoljan sa njim
- Kovacevic ce igrati protiv Slobode izgleda a Berberovic umjesto Radovca
- Opcenito,dosta igraca ce otici na polusezoni

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 okt 2015, 15:50

MortemHz je napisao/la:Evo malo informacija za moje drugove

- Jesic se dosta nagovorio Tatomirovicu i krivi ga za oba gola,vjerovatno ide na polusezoni jer je bas nezadovoljan sa njim
Sve ok, samo kako cemo to igrati? Na kontre jedino?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 okt 2015, 15:54

pasica je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Evo malo informacija za moje drugove

Sve ok, samo kako cemo to igrati? Na kontre jedino?
Neces tako igrati nikada jer je to defanzivni stil,Jesic ce sve uraditi da osvoji titulu sa nama jer je potpisao takav ugovor,odlicne su nagrade ako dodjemo do toga,bit ce dosta dosta promjena u igrackom kadru na polusezoni i uradit cemo sve ne bi li bili prvaci a i dupla nije iskljucena,sto da ne?
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 27 okt 2015, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 okt 2015, 15:55

sto na kontre ? - ne fali nam niko bitan, mozda Ikande al on svkakao ne igra zadnjih mjesec,dva tako da ocekujem da napadaju ko i svakog na kosevu
Pyro is not a crime !

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 okt 2015, 15:59

evo oni sa **** kazu da je zvanicno protiv Galate
Pyro is not a crime !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 okt 2015, 16:00

Teško ćemo mi naprijed Bogami!
Otjerali Husrefa koji je sa onakom ekipom bio drugi,totalno nerezonski,pa doveli ublehu Jarnija pa nikako nije išlo. Pa onda se provalili sa Petrovićem i onda dolazi naš vojnik Dženo uzima KUP i ima solidne nastupe u Evropi. I svi smo se ponadali 'to je to' konačno. Međutim slijedi gorko otrježnjenje,nakon dobrih igara u Evropi slijedi patnja u prvenstvu. I onda dolazi Kodro,velika uzdanica,tu nastupa velika euforija dobra završnica prvenstva,odlične pripreme...međutim ponovo (po ko zna koji put) slijedi neobjašnjiv pad,koliko je tačna priča o bojkotu ne znam,ali ima vrlo smisla. I ponovo Dženo! Što se pokazalo kao dobro,sa rezultatskog aspekta...konačno TITULA! Sada smo svi ubjeđeni da je Klub u stanju,nakon dvogodišnjeg lutanja,da se ustabili i da iskoristi ogroman vjetar u leđa koji nam je dao Tan...međutim svi znamo kako i ovo završi,igra po principu toplo-hladno,ista stvar i sa Hurtićem,a evo sada i sa Ješićem.
UBJEDLJIVO NAJSKUPLJA EKIPA U HISTORIJI PLBiH I PO IMENIMA NAJKVALITETNIJA,DOBIJA ŠAMARE I BIVA NADIGRANA OD EKIPA MJESNIH ZAJEDNICA I NALAZI SE NA 5. MJESTU NA TABELI!!!
I nemojte mi sada pričati o vraćenim dugovima,trening-kampu,akademiji... Ne pije to vode Bogami!
To sve radi Tan svojim parama,svaka čast naravno onome ko ga je doveo u Klub,dao je pare za vraćanje dugova i za izgradnju kampa to je jasno.
Ono u čemu se najviše ogleda kvalitet rada i stvarna sposobnost naših u Klubu je upravo ovo što sam naveo.
Šta imamo u zadnje dvije godine i više kada je u pitanju taj famozni sportski segment???
U redu što se tiče rezultata ima KUP i TITULA NAGUZOVE.
ALI ovo stanje u kojem se ekipa nalazi je rezultat toga da smo u ovoj 'tanovskoj eri' :
-promjenili 9 trenera!
-selektirali ekipu tako da na nekim pozicijama imamo po 5 igrača (desni bek),a na nekim jednog ili nijednog igrača!
-da imamo najmanje 10 igrača koji skoro nikako ne igraju,a primaju platu!
-da imamo u najmanju ruku 'narušenu atmosferu' u svlačionici!
-da imamo narušene odnose na relaciji igrači-navijači!
-imamo mnoge priče (dosta njih su provjerene) o mutnim radnjama oko igrača,menadžera!
-itd.,itd.,itd...
DAKLE,samo iz greške u grešku i uvijek se to opravdava ovim pričama o vraćanju dugova i o izgradnji kampa.
NIJE TO NIKAKAV IZGOVOR VIŠE!

Dali je konačno došlo vrijeme da se odgovorni dohavizaju i da se konačno malo izdignemo,a imamo već odavno sve uslove za to,ili ćemo opet po starom pitanje je sada?!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 okt 2015, 16:01

Brate ne govorim inace, nego za iducu tekmu! Kako da sa berberovicem u sredini drzimo loptu u nogama i organizujemo napade. Mislim i Radovac je kanta, al dzemo prema naprijed ne zna ama bas nista. Jedino preko krila nesto da pokusamo?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 27 okt 2015, 16:03

Pozdrav, moze li i mene neko predloziti za fksinfo, cekam mjesecima i ranije sam trazio ali niko nista :nedam: :nedam: :nedam:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 okt 2015, 16:05

THEC je napisao/la:evo oni sa **** kazu da je zvanicno protiv Galate
10.000 Turaka na Koševu :mrgreen:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 okt 2015, 16:05

dati im citav zapad i dobro naplatiti :D
Pyro is not a crime !

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 okt 2015, 16:08

koji su to levati, umjesto da su zaredali par pobjeda, digli atmosferu pa da onda bude bas praznik protiv Galate ovako raji nije vise ni do cega a kamoli do nekakvih prijateljskih, barem se za nadati da ce do Galate uspjeti dobiti utakmice pa koliko toliko podici atmosferu da bar na nesto lici ta prijateljska

edit: nek im nesko sukne da dolaze turci da kupe nekog od njih (mislim na igrace) pa mozda i zaigraju kako treba narednih utakmica da se pokazu :lol:
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 okt 2015, 16:10

Hoce,imamo nesto laksi raspored poslije Slobode ali njih moramo uzeti

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 27 okt 2015, 16:15

zagorski je napisao/la: -promjenili 9 trenera!
Samo jedan primjer.
Liverpool je osnovan prije 123 godina, promjenili samo 25 manadzera, a mi 9 za 2 godine :mrgreen:
Zadnju titulu uzeli prije 25 godina. Kazem samo primjer :D
Moja puna podrska Jesicu! Treba poceti graditi buducnost!
edit. Svidja mi se kako forsira Kadusica, vidi se da mali zna.
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 27 okt 2015, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 okt 2015, 16:17

Dođe čovjek i za tri tekme vidi ovo što ja pričam, Tatomirović je loš igrač i kriv za mnoge golove. I ćao đaci, a vi ga branite kad za sinđelić bude igrao, jer je to taman naspram kvaliteta. Nikad ne pričam napamet i sa ciljem da nekog ukopam a izgleda došao trener gdje nema na poznanstva igrati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 27 okt 2015, 16:26

hajde invalidi zapnite i zaredajte par pobjeda da se ovo kako tako ispoštuje

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, rimljanin90 i 25 gostiju.