Sjajan gol Benteke glavom..treba to preko Kloppe srediti mi njima Ramosa. i 20 milki a oni nama Benteke

Malo zeze nije na odmet, ali drago mi je zbog Kloppa

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Trenutno mu sve polazi za rukom, mislio si da napises za nogom drugDesperado09 je napisao/la:Auba dere guzove...Trenutno mu sve polazi za rukom. Bravo majstore.
![]()
[youtube][/youtube]
Kakva druga asistencija Kagawe...![]()
Reus diže formu što se i očekivalo nakon nekoliko povreda i dužeg boravka u prosječnosti. Sada treba da ga zdravlje posluži i ponovo će biti prva zvijezda lige.![]()
Augsburg u slobodnom padu i sve osim uvjerljvie pobjede bilo bi zabrinjavajuće. Ovako euforični dočekujemo Paderborn u kupu i tu prolaz nije upitan taman da za njih igra Effe iz najboljih dana.
Tačno je to, ali kad nas uporediš s drugim BL timovima, a u odnosu na prošlu sezonu nije nam otišao nijedan kvalitetan igrač plus top forma Aube. S druge strane, poraz od 5-1 od objektivno jačeg Bayerna i dominacija u LE pored Gabale koja je na nivou FK Sarajevo nije dokaz nekog velikog napretka u odnosu na ranije sezone. Doduše, nema ni slobodnog pada na zadnje mjesto kao prošle sezone.KayserSose je napisao/la:Odlično odigrano danas, posebno prvo poluvrijeme.
Auba ubija.![]()
Kad se sve sagleda mi u biti igramo sjajnu sezonu. Jedino smo s Darmstadtom napravili kiks (izgubiti u Minkenu to nije). Vjerujem da u srijedu rutinski šamaramo Effea i Paderborn uz nova 3 komada Haubice.
Trebas biti pozitivno nastrojen, a ne negativno, ipak je igracima porasla cijena na TM-uopel je napisao/la:Tačno je to, ali kad nas uporediš s drugim BL timovima, a u odnosu na prošlu sezonu nije nam otišao nijedan kvalitetan igrač plus top forma Aube. S druge strane, poraz od 5-1 od objektivno jačeg Bayerna i dominacija u LE pored Gabale koja je na nivou FK Sarajevo nije dokaz nekog velikog napretka u odnosu na ranije sezone. Doduše, nema ni slobodnog pada na zadnje mjesto kao prošle sezone.KayserSose je napisao/la:Odlično odigrano danas, posebno prvo poluvrijeme.
Auba ubija.![]()
Kad se sve sagleda mi u biti igramo sjajnu sezonu. Jedino smo s Darmstadtom napravili kiks (izgubiti u Minkenu to nije). Vjerujem da u srijedu rutinski šamaramo Effea i Paderborn uz nova 3 komada Haubice.
Pa i ti si negativno nastrojen, odmah prognoziraš da bi Auba sigurno otišao da ima klauzulu, a što se tiče rasta cijene na TM, nekome je porasla, a mnogima i pala. Dok smo rasturali Real i MC i napatili FCB u finalu LP, to je bilo mjerila kvaliteta, ovo sad je daleko od toga. Nama je uspjeh što smo uspjeli zadržati Humelsa, Resusa i Gundogana, zato i jesmo još uvijek u vrhu BL, mimo toga u LP teško da bi mogli nešto ozbiljnije napraviti.kraljttbvb je napisao/la: Trebas biti pozitivno nastrojen, a ne negativno, ipak je igracima porasla cijena na TM-u![]()
Sreca pa Aubica-haubica nema neku klauzulu u ugovoru - da ima on bi u januaru put kravarske, za platu od 10-12 milki godisnje, cisto da im sjedi na klupi, zlu ne trebalo
Nismo pobjedili Bayern...a vjerovatno ne bi ni Real kad bi igrali s njimasamir1909 je napisao/la:Vidim opet dezurni pljuvaci se javljaju,ne znam sta treba da se uradi da bi po vama bilo nesto dobro?
Stalno neka poredjenja analiziranja preseravanja,zar nije ove sezone cilj vratiti se u LP? i evo ide nam dobro sta sad ne valja ?
Okosnica ekipe ostala produzuju glavni igraci ugovore,sve nam na mlin ide ali opet nesto ne valja.....
Samo je pitanje vremena kad ce se seljadija iz Bavarske aktivirati oko njega.akisarajevo92 je napisao/la:ne pustati Aubu bez minimum 50 miliona eura
A ko je rekao da okosnica ekipe nije ostala ista, da glavni igrači nisu produžili, da ekipa nije na drugom mjestu i da će se plasirati u LP. To sam i predvidio nakon početka prvenstva, a ne sad nakon deset kola. I šta je po tebi preseravanje, ako neko kaže da ova ekipa koja je prije tri sezone šamarala Real sada prima petice od Bayerna kao drugoplasirana u BL. I ko kaže da je za to kriv TT ili uprava BVB, a ne hiljadu ostalih stvari o kojima se piše na pdf Bundesliga. I ko si ti da nekoga nazivaš pljuvačem i šta si ti to pametno i konstruktivno napisao osim što konstatuješ notorne činjenice o kojima je neko pisao prije dvije-tri godine.samir1909 je napisao/la:Vidim opet dezurni pljuvaci se javljaju,ne znam sta treba da se uradi da bi po vama bilo nesto dobro?
Stalno neka poredjenja analiziranja preseravanja,zar nije ove sezone cilj vratiti se u LP? i evo ide nam dobro sta sad ne valja ?
Okosnica ekipe ostala produzuju glavni igraci ugovore,sve nam na mlin ide ali opet nesto ne valja.....
Kao prvo nisam nikoga imenovao za pljuvaca,a da ih ima to stoji i samo cekaju neki kiks da ko osice napadnu od cistaca na stadinu do uprave.opel je napisao/la:A ko je rekao da okosnica ekipe nije ostala ista, da glavni igrači nisu produžili, da ekipa nije na drugom mjestu i da će se plasirati u LP. To sam i predvidio nakon početka prvenstva, a ne sad nakon deset kola. I šta je po tebi preseravanje, ako neko kaže da ova ekipa koja je prije tri sezone šamarala Real sada prima petice od Bayerna kao drugoplasirana u BL. I ko kaže da je za to kriv TT ili uprava BVB, a ne hiljadu ostalih stvari o kojima se piše na pdf Bundesliga. I ko si ti da nekoga nazivaš pljuvačem i šta si ti to pametno i konstruktivno napisao osim što konstatuješ notorne činjenice o kojima je neko pisao prije dvije-tri godine.samir1909 je napisao/la:Vidim opet dezurni pljuvaci se javljaju,ne znam sta treba da se uradi da bi po vama bilo nesto dobro?
Nisam ja ni sekunde krivio ni upravu ni TT za bilo šta, a kamoli čistače na stadionu, svjestan sam finansijske ograničenosti timova u BL, ali kad to isto napišem na pdf Bundesliga, onda me dočekaju oni što naše uprave proglašavaju nesposobnim i time objašnjavaju našu nekonkurentnost. Poenta moje priče je da drugo mjesto na tabeli BL jeste zadovoljavajući plasman, ali pomaka ka borbi za titulu nema i u LP iduće godine ne možemo očekivati previše sa ovakvim sastavom, a za top pojačanja para nema niti top klase pokazuju interes za dolazak u BL. Nekog novog Lewata i njemu slične možemo dočekati za pet godina, a možda ni za 20 godina i tako je za sada izvjesna jedino prosječnost i dosada od lige.samir1909 je napisao/la:
Kao prvo nisam nikoga imenovao za pljuvaca,a da ih ima to stoji i samo cekaju neki kiks da ko osice napadnu od cistaca na stadinu do uprave.
Druga stvar ne mozes porediti nas od prije 2-3 sezone i sad,posto pratis BL dobro znas sta je Bayern uradio za te 2-3 sezone koliko se pojacao i kolike pare su dali.
Sto mi realno ne moze pratiti i tolike pare i plate davati,i ne znam sta je to lose uprava napravila sto nismo konkurentni Bayernu?reci mi ko jest u ligama petice konkurentan? mozda 2 ili 3 kluba na svijetu.
Sto se tice Ral Madrida takodje pricamo o najboljoj svjetskoj ekipi u historiji ovog sporta nekada se mogu pobjediti a nekada ne, sve zavisi od njihove forme a sto se tice igraca zna se da sama krema igra za taj klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.