Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dex
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dex » 28 okt 2015, 16:00

uschtipak je napisao/la:Ljeto :nene:

Jesen slikaslika

Koja ljepota proci Vilsom. :ljepota:
[youtube][/youtube]
Ne odlučim se ić kući Vilsom, i eto šta propustim, i još koji sat razlike :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 okt 2015, 16:02

DANTES je napisao/la:@ljiljane to bi negdje vani moglo donijeti dobru karijeru...
vani da svakako, ali i ovdje vece firme sve vise uvidjaju potrebu za takvim kadrom, ili po ovom modernom sto bi bilo HR manager (human resour.ces) :D A taj pravac mene svakako zanima, sad je samo do mene. Do sada inace trebao biti master, ali polako, ipak sam ja crnogorski dio Sandzaka :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 28 okt 2015, 16:05

uschtipak je napisao/la:Ja kol'ko vidim ti volis zeljA, tako da :stop:
:rol:
Lutko draga ovo je bila opklada sa @ Ajzea do kraja prvog dijela sezone inace sam mrtvi pitar mozda nisi upoznata sa situacijom sad sam ti rekao cisto da znas. :thumbup: , ko god me zna sa pdf-a FKS ce ti potvrditi samo ne znam kako nisi citala moje postove na istoj temi moja ti... :D
04.10.2009 !!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 okt 2015, 16:08

Bosniacum Lilium je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@ljiljane to bi negdje vani moglo donijeti dobru karijeru...
vani da svakako, ali i ovdje vece firme sve vise uvidjaju potrebu za takvim kadrom, ili po ovom modernom sto bi bilo HR manager (human resour.ces) :D A taj pravac mene svakako zanima, sad je samo do mene. Do sada inace trebao biti master, ali polako, ipak sam ja crnogorski dio Sandzaka :mrgreen:
moja drugarica završila ptt i radi sada kao HR, što opet znači da fali kadra. što se tiče Sandžaka ili Raške, pa onaj srbijanski dio je zayebaniji. znam neke ljude tj cure iz NP. onako zayebana raja, ali sam odličan sa njima i nisu baš kao u pričama. mada nije da nema svega kod njih.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 okt 2015, 16:15

DANTES je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
moja drugarica završila ptt i radi sada kao HR, što opet znači da fali kadra. što se tiče Sandžaka ili Raške, pa onaj srbijanski dio je zayebaniji. znam neke ljude tj cure iz NP. onako zayebana raja, ali sam odličan sa njima i nisu baš kao u pričama. mada nije da nema svega kod njih.
Vjeruj mi da se nekako i razlikujemo, vjeruj mi da ih i ja ne znam puno, ali koliko mi se cini i da se ne simpatisemo nesto :mrgreen: Ovako svi bacaju na kriminalce, ovi iz Srbije, ali necemo sad o etiketama :mrgreen:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 okt 2015, 16:17

@ljiljane ma bože sačuvaj. etikete su ružne. te sandzosi krimosi, te podrinjci najpametniji. :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 28 okt 2015, 16:21

[youtube][/youtube]

Kako bolestan beat :tokralju:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 okt 2015, 16:22

bolje i to nego biti Sarajlija :mrgreen: ne mislim na ovog druga gore :urnebes:

@dex

sinoc je cuh, bez bita bi bilo prosjek, ovako dobra stvar

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 28 okt 2015, 16:28

Human **** i Strategic Labour Management. :salut:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 okt 2015, 16:36

gledaj kako cenzurisu **** :lol: i meni su prvi put :D to je to sto mene zanima bate, samo ubi statistika :D

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 28 okt 2015, 16:54

Dex je napisao/la:
Ne odlučim se ić kući Vilsom, i eto šta propustim, i još koji sat razlike :mrgreen:
I dan. Jucer sam bila. Je l' ti sad laknulo? Uostalom, ne vjerujem da bi me vidio, kad nisi na stanici, nesto ne vjerujem da bi i na Vilsu. :tralala:
sarajlija je napisao/la:Lutko draga ovo je bila opklada sa @ Ajzea do kraja prvog dijela sezone inace sam mrtvi pitar mozda nisi upoznata sa situacijom sad sam ti rekao cisto da znas. :thumbup: , ko god me zna sa pdf-a FKS ce ti potvrditi samo ne znam kako nisi citala moje postove na istoj temi moja ti... :D
Izgleda da i ti nisi citao moje postove uopce, pa samim tim ni one na ovoj temi. :tralala:

Lili, nemo' da se trpas u tudja zanimanja. HR je samo za ekonomiste. :stop: :mrgreen:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 okt 2015, 17:17

[youtube][/youtube]
zadnji :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 28 okt 2015, 17:19

Moguce da nisam eto sad znas da sam pitar i nastavite diskusiju na najacoj temi, a ja cu da uzivam citajuci. :mrgreen:
04.10.2009 !!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 28 okt 2015, 17:20

Na organe :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 28 okt 2015, 17:22

Evolution87 je napisao/la:
zadnji :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
FORZA MARŠAL !!!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 28 okt 2015, 17:27

uschtipak je napisao/la:
Dex je napisao/la:
I dan. Jucer sam bila. Je l' ti sad laknulo? Uostalom, ne vjerujem da bi me vidio, kad nisi na stanici, nesto ne vjerujem da bi i na Vilsu. :tralala:
sarajlija je napisao/la:Lutko draga ovo je bila opklada sa @ Ajzea do kraja prvog dijela sezone inace sam mrtvi pitar mozda nisi upoznata sa situacijom sad sam ti rekao cisto da znas. :thumbup: , ko god me zna sa pdf-a FKS ce ti potvrditi samo ne znam kako nisi citala moje postove na istoj temi moja ti... :D
Izgleda da i ti nisi citao moje postove uopce, pa samim tim ni one na ovoj temi. :tralala:

Lili, nemo' da se trpas u tudja zanimanja. HR je samo za ekonomiste. :stop: :mrgreen:
Krivo mi :tralala:
Na Vilsu i bilo kojem mjestu mi je mozak online, a na stanici u offu :ljepota:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 okt 2015, 17:28

@ustipce, pregazilo vas vrijeme, step aside :kafa:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 28 okt 2015, 17:50

Dex je napisao/la:Krivo mi :tralala:
A i dok nisam skontala da si ti, vidim hoces preko one ograde. Jesi to planir'o suicid? :tralala:
Bosniacum Lilium je napisao/la:@ustipce, pregazilo vas vrijeme, step aside :kafa:
Ko nam kaze. :kafa:

I btw, obrij brkove. :stop:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 okt 2015, 17:57

Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kaže onaj kralj "Ja sam student, pa eto gazda grije na drvo, ugalj" :rol: :tokralju:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 28 okt 2015, 18:03

uschtipak je napisao/la:
Dex je napisao/la:Krivo mi :tralala:
A i dok nisam skontala da si ti, vidim hoces preko one ograde. Jesi to planir'o suicid? :tralala:
:
Nisam, mlad sam još :ljepota:

Neka me mučnina safatala, pa reko da dođem sebi :beba:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Goalgetter i 15 gostiju.