Ne odlučim se ić kući Vilsom, i eto šta propustim, i još koji sat razlikeuschtipak je napisao/la:Ljeto![]()
Jesen
Koja ljepota proci Vilsom.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vani da svakako, ali i ovdje vece firme sve vise uvidjaju potrebu za takvim kadrom, ili po ovom modernom sto bi bilo HR manager (human resour.ces)DANTES je napisao/la:@ljiljane to bi negdje vani moglo donijeti dobru karijeru...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Lutko draga ovo je bila opklada sa @ Ajzea do kraja prvog dijela sezone inace sam mrtvi pitar mozda nisi upoznata sa situacijom sad sam ti rekao cisto da znas.uschtipak je napisao/la:Ja kol'ko vidim ti volis zeljA, tako da![]()
04.10.2009 !!
moja drugarica završila ptt i radi sada kao HR, što opet znači da fali kadra. što se tiče Sandžaka ili Raške, pa onaj srbijanski dio je zayebaniji. znam neke ljude tj cure iz NP. onako zayebana raja, ali sam odličan sa njima i nisu baš kao u pričama. mada nije da nema svega kod njih.Bosniacum Lilium je napisao/la:vani da svakako, ali i ovdje vece firme sve vise uvidjaju potrebu za takvim kadrom, ili po ovom modernom sto bi bilo HR manager (human resour.ces)DANTES je napisao/la:@ljiljane to bi negdje vani moglo donijeti dobru karijeru...A taj pravac mene svakako zanima, sad je samo do mene. Do sada inace trebao biti master, ali polako, ipak sam ja crnogorski dio Sandzaka
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vjeruj mi da se nekako i razlikujemo, vjeruj mi da ih i ja ne znam puno, ali koliko mi se cini i da se ne simpatisemo nestoDANTES je napisao/la:moja drugarica završila ptt i radi sada kao HR, što opet znači da fali kadra. što se tiče Sandžaka ili Raške, pa onaj srbijanski dio je zayebaniji. znam neke ljude tj cure iz NP. onako zayebana raja, ali sam odličan sa njima i nisu baš kao u pričama. mada nije da nema svega kod njih.Bosniacum Lilium je napisao/la:vani da svakako, ali i ovdje vece firme sve vise uvidjaju potrebu za takvim kadrom, ili po ovom modernom sto bi bilo HR manager (human resour.ces)DANTES je napisao/la:@ljiljane to bi negdje vani moglo donijeti dobru karijeru...A taj pravac mene svakako zanima, sad je samo do mene. Do sada inace trebao biti master, ali polako, ipak sam ja crnogorski dio Sandzaka
@ljiljane ma bože sačuvaj. etikete su ružne. te sandzosi krimosi, te podrinjci najpametniji. 
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bolje i to nego biti Sarajlija
ne mislim na ovog druga gore 
@dex
sinoc je cuh, bez bita bi bilo prosjek, ovako dobra stvar
@dex
sinoc je cuh, bez bita bi bilo prosjek, ovako dobra stvar
- JackTheStripper
- Kontakt:
Human **** i Strategic Labour Management. 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gledaj kako cenzurisu ****
i meni su prvi put
to je to sto mene zanima bate, samo ubi statistika 
I dan. Jucer sam bila. Je l' ti sad laknulo? Uostalom, ne vjerujem da bi me vidio, kad nisi na stanici, nesto ne vjerujem da bi i na Vilsu.Dex je napisao/la:
Ne odlučim se ić kući Vilsom, i eto šta propustim, i još koji sat razlike
Izgleda da i ti nisi citao moje postove uopce, pa samim tim ni one na ovoj temi.sarajlija je napisao/la:Lutko draga ovo je bila opklada sa @ Ajzea do kraja prvog dijela sezone inace sam mrtvi pitar mozda nisi upoznata sa situacijom sad sam ti rekao cisto da znas., ko god me zna sa pdf-a FKS ce ti potvrditi samo ne znam kako nisi citala moje postove na istoj temi moja ti...
Lili, nemo' da se trpas u tudja zanimanja. HR je samo za ekonomiste.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
zadnji

zadnji
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Moguce da nisam eto sad znas da sam pitar i nastavite diskusiju na najacoj temi, a ja cu da uzivam citajuci. 
04.10.2009 !!
Krivo miuschtipak je napisao/la:I dan. Jucer sam bila. Je l' ti sad laknulo? Uostalom, ne vjerujem da bi me vidio, kad nisi na stanici, nesto ne vjerujem da bi i na Vilsu.Dex je napisao/la:
Ne odlučim se ić kući Vilsom, i eto šta propustim, i još koji sat razlike![]()
Izgleda da i ti nisi citao moje postove uopce, pa samim tim ni one na ovoj temi.sarajlija je napisao/la:Lutko draga ovo je bila opklada sa @ Ajzea do kraja prvog dijela sezone inace sam mrtvi pitar mozda nisi upoznata sa situacijom sad sam ti rekao cisto da znas., ko god me zna sa pdf-a FKS ce ti potvrditi samo ne znam kako nisi citala moje postove na istoj temi moja ti...
![]()
Lili, nemo' da se trpas u tudja zanimanja. HR je samo za ekonomiste.![]()
Na Vilsu i bilo kojem mjestu mi je mozak online, a na stanici u offu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@ustipce, pregazilo vas vrijeme, step aside 
A i dok nisam skontala da si ti, vidim hoces preko one ograde. Jesi to planir'o suicid?Dex je napisao/la:Krivo mi![]()
Na Vilsu i bilo kojem mjestu mi je mozak online, a na stanici u offu
Ko nam kaze.Bosniacum Lilium je napisao/la:@ustipce, pregazilo vas vrijeme, step aside
I btw, obrij brkove.
LANET OLSUN!
Kaže onaj kralj "Ja sam student, pa eto gazda grije na drvo, ugalj"Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
zadnji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nisam, mlad sam jošuschtipak je napisao/la:A i dok nisam skontala da si ti, vidim hoces preko one ograde. Jesi to planir'o suicid?Dex je napisao/la:Krivo mi![]()
Na Vilsu i bilo kojem mjestu mi je mozak online, a na stanici u offu![]()
:
Neka me mučnina safatala, pa reko da dođem sebi
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, lol89 i 11 gostiju.