Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Nadam se da ti je posljednji u reprezentaciji BiH
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima li neko ovdje da je blizak BHF-u? Da li ce se ostati samo na onoj paroli i transu ili ce biti neke druge mjere kojim ce se ovaj smrad udaljiti iz repke?
Mislim da bi u ovoj situaciji uz BHF trebale stati i ostale grupe(Legionari, Sejtani, Ljuti Krajisnici, Belay Boys..) pa ako treba i proglasiti bojkot i organizovano navijanje dok se Sranjes ne udalji iz reprezentacije?
Mislim da bi u ovoj situaciji uz BHF trebale stati i ostale grupe(Legionari, Sejtani, Ljuti Krajisnici, Belay Boys..) pa ako treba i proglasiti bojkot i organizovano navijanje dok se Sranjes ne udalji iz reprezentacije?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Druze,bili smo u rezultataskom ponoru,najsvetiji cilj je plasman na Euro,kad se to ako Bog da zavrsi slucaj Vranjes ce se sasvim sigurno morati rjesiti.Shooter je napisao/la:Ima li neko ovdje da je blizak BHF-u? Da li ce se ostati samo na onoj paroli i transu ili ce biti neke druge mjere kojim ce se ovaj smrad udaljiti iz repke?
Svi navijaci su manje-vise na stanovistvu da Ogi mora napolje iz svetinje i tu nema kompromisa.Pusti ti ove botove,Nuru Bazdulj,moju strinu...
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 25 okt 2015, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
OGI SRETAN ROĐENDAN I DA TI SE ŽELJA ISPUNI 

Po mogućnosti neka to rade neposredno prije i za vrijeme utakmice u kojoj je starter, odlična idejaShooter je napisao/la:Ima li neko ovdje da je blizak BHF-u? Da li ce se ostati samo na onoj paroli i transu ili ce biti neke druge mjere kojim ce se ovaj smrad udaljiti iz repke?

Nad tobom sunce najljepše sja
Meni je najsmješnije to ispalo kako je on to prekrio pa ga sad ama baš niko ne gotivi 
Nekako mi je ujednu ruku žao, jer je glupson neviđeni.. Ali ipak je dirnuo tamo gdje nije smio i zbog toga bi volio kada bi bio odstranjen. Šteta, baš su ga svi voljeli zbog njegove srčanosti.

Nekako mi je ujednu ruku žao, jer je glupson neviđeni.. Ali ipak je dirnuo tamo gdje nije smio i zbog toga bi volio kada bi bio odstranjen. Šteta, baš su ga svi voljeli zbog njegove srčanosti.
- Principatus
- Kontakt:
Sretan rodjendan Ogi i da ti se zelja ispuni! 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako Sejtani ustanu protiv Ogija to je onda kraj price
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma nema to nikakve veze, covjek ce imat svojih 90 min i to ni on sam ne zna na kojoj poziciji
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ja mislim da on odradjuje crveni karton.HankMoody je napisao/la:Opet ga nema ni na klupi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
A to je bilo zbog dva žuta, ne može tri utakmice.Pivopija je napisao/la:Ja mislim da on odradjuje crveni karton.HankMoody je napisao/la:Opet ga nema ni na klupi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Puna podrska velikom patrioti ognjenu vranjesu koji smeta bh fanatikosima velikim sovinistima koji s velike udaljenosti mrze sve sto je nebosnjacko!! Ostavite nas na miru krmad dijasporska..drazi nam je ogi od vas izdajice
A 'dje ti je zarez momcino, 'dje ti je zarez momcino? Je li ovo jos jedan iz plejade africkih trolova proizveden rukom nekog od moderatora kako bi se poboljsao broj klikova na temama koje nisu u modi?logos94 je napisao/la:Puna podrska velikom patrioti ognjenu vranjesu koji smeta bh fanatikosima velikim sovinistima koji s velike udaljenosti mrze sve sto je nebosnjacko!! Ostavite nas na miru krmad dijasporska..drazi nam je ogi od vas izdajice

A dje su tebi zarezi balo balavi nisi se ni rodijo kad smo branili bosnu u rovovima zajedno sa srbima dok su dijasporci bjezali i ostavili nas...jedan je jovan divjak jeste li culi bando prekookeanska???Honorar je napisao/la:A 'dje ti je zarez momcino, 'dje ti je zarez momcino? Je li ovo jos jedan iz plejade africkih trolova proizveden rukom nekog od moderatora kako bi se poboljsao broj klikova na temama koje nisu u modi?logos94 je napisao/la:Puna podrska velikom patrioti ognjenu vranjesu koji smeta bh fanatikosima velikim sovinistima koji s velike udaljenosti mrze sve sto je nebosnjacko!! Ostavite nas na miru krmad dijasporska..drazi nam je ogi od vas izdajice
- Nerminovic
- Kontakt:
Vranjes nije jedan od nas, jos su i reprezentativci to shvatililogos94 je napisao/la:Puna podrska velikom patrioti ognjenu vranjesu koji smeta bh fanatikosima velikim sovinistima koji s velike udaljenosti mrze sve sto je nebosnjacko!! Ostavite nas na miru krmad dijasporska..drazi nam je ogi od vas izdajice

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kome je draži Ogi od dijaspore?
Možda tebi, ali većini navijači nije i nadam se da ovaj više neće dobijati poziv.
Realno, tek je naš šesti najbolji stoper.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Možda tebi, ali većini navijači nije i nadam se da ovaj više neće dobijati poziv.
Realno, tek je naš šesti najbolji stoper.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da je Ogi istetovirao krst,Isusa,crkvu,sve je to OK...još bi rekao svaka čast..ako je to majstorski urađeno,međutim granice RS-a,koja je znamo kako nastala...e sine ,trebao je malo popričati sa drugim ljudima,pročitati šta, a ne ono što Dodik i kompany servira..Međutim, ja sam mišljenja da to treba staviti na ignore,neka se on sam nosi sa tim....dovoljno mu je što oko sebe ima 30 ostalih igrača i što mora jednom Vedi,Džeki,Pjani koji su na svojoj koži osjetili te granice, svaki put na okupljanju pogledati u oči.I ovaj "logos",čuj mu rječnika molim te "krmad dijasporska"...možda nebi bilo loše da se počnemo dijeliti i po tome kako nam se prezimena završavaju...svi sa IĆ..protiv ostalih...
Ognjen je jedan od nas sve dok natapa znojem sveti dres. Licna uvjerenja ne nositi na stadion i ne manifestovati u vidu nekih transparenata.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Niko ne problematizira cinjenicu da ovaj igrac vec tri utakmice nije u konkurenciji za sastav u svom timu pa evo ja cu to uciniti sa zadovoljstvom
Bilo bi posteno da ne dobije poziv tim prije sto imamo viska stopera a svaki od njih je bolji od njega,Spahic,Šunjić,Bičakčić,Zukanović,Cocalić.
I 5 stopera nam je realno puno a 6 je budalastina.A gdje je jos Marin Aničić.
Znam da je utopija i znam da ce on,sto kaze jedan forumas,skoro sigurno odigrati jednu utakmicu pa makar i na stakama hodao ali eto,red je da se istina ponavlja.Ponavljanje je majka znanja.

Bilo bi posteno da ne dobije poziv tim prije sto imamo viska stopera a svaki od njih je bolji od njega,Spahic,Šunjić,Bičakčić,Zukanović,Cocalić.
I 5 stopera nam je realno puno a 6 je budalastina.A gdje je jos Marin Aničić.
Znam da je utopija i znam da ce on,sto kaze jedan forumas,skoro sigurno odigrati jednu utakmicu pa makar i na stakama hodao ali eto,red je da se istina ponavlja.Ponavljanje je majka znanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.