Koja je najuspješnija država regiona u sportu?
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Koja je najuspješnija država regiona u sportu?
Ma igraju za Švicarsku, ima ih još 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hrvati su najaći al dobro samo nek nisu srbi oni su gori od nas i u standardnu zivota i dok je tako ja sam sretan covijek
- alan_kardec
- Kontakt:
logos94 je napisao/la:Hrvati su najaći al dobro samo nek nisu srbi oni su gori od nas i u standardnu zivota i dok je tako ja sam sretan covijek
čime se ti zadovoljavaš

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
nisi trebao obraćati pažnju.alan_kardec je napisao/la:logos94 je napisao/la:Hrvati su najaći al dobro samo nek nisu srbi oni su gori od nas i u standardnu zivota i dok je tako ja sam sretan covijek
čime se ti zadovoljavašblago tebi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Michael Jordan- Iskreno vam kažem, nisam video manje zemlje, a veće sportske nacije od Srbije, to sam uvideo, mogu reći i u vremenu kada sam igrao zajedno sa Vladom Divcem. U njemu sam mogao videti da Srbi kroz inat nesreći, koja ih je zadesila, izvlačili ono najbolje, nemam drugo objašnjenje - zaključio je legendarni košarkaš.
NeshaFCB je napisao/la:Michael Jordan- Iskreno vam kažem, nisam video manje zemlje, a veće sportske nacije od Srbije, to sam uvideo, mogu reći i u vremenu kada sam igrao zajedno sa Vladom Divcem. U njemu sam mogao videti da Srbi kroz inat nesreći, koja ih je zadesila, izvlačili ono najbolje, nemam drugo objašnjenje - zaključio je legendarni košarkaš.
on bas i nije igrao zajedno sa divcem
Pa čovjek misli na vremenski period u kome su obojica igrala u NBA.
Ali mislim da je tu jedan drugi problem u pitanju kod nekih.

NeshaFCB je napisao/la:Pa čovjek misli na vremenski period u kome su obojica igrala u NBA.
ok ako ti znas na sta je on mislio
sjećam se da je Jordan nešto slično rekao i za Hrvatsku kad je nešto pričao o Draženu.
nego, u ovoj godini će se imati šta gledati od sporta....bit će živciranja
.. ljeto će biti posebno veselo
ali tako je uvijek kad su olimpijske igre i nogometni euro....plus neka druga takmičenja
nego, u ovoj godini će se imati šta gledati od sporta....bit će živciranja

ali tako je uvijek kad su olimpijske igre i nogometni euro....plus neka druga takmičenja
Jašta neg' je rekao za Hrvatsku.
Srbija, pet praznih mjesta, pa onda ostali.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nećeš razbojniče ! Nećeš me isprovocirati!Virtu4l je napisao/la:Jašta neg' je rekao za Hrvatsku.
Ma rekao je, matere mi . Doduše, nije on jedini stranac koji je nešto slično rekao za Hrvatsku.
Ali naravno da treba i Srbima skinuti kapu

Ali Hrvatska će u ovoj godini imati dovoljno prilika da uzvrati udarac! Vi ostali sjedite i uživajte.
Novak je uspjesniji nego svi ostali zajedno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nole je legenda, ali ne gleda se to tako.Virtu4l je napisao/la:Novak je uspjesniji nego svi ostali zajedno.

Ma ja sam već prije priznao da je Srbija najuspješnija, što je valjda i normalno jer su najmnogoljudniji narod, ali ovo tvoje je mučka provokacija.
Ali eto, ove godine imamo EP u rukometu, nogometu i Olimpijske igre...recimo da je to hrvatski teritorij na kojem Hrvatska mora pokazati svoju snagu.
- alan_kardec
- Kontakt:
10.01. u Beogradu počinje evropsko u vaterpolu. Eto vam prilike. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
To je ipak vaš teritorij.alan_kardec je napisao/la:10.01. u Beogradu počinje evropsko u vaterpolu. Eto vam prilike.

Ali ne bi bilo loše kad bi vas tu uzeli i još na kraju osvojili zlato usred Beograda.

nego, nadam se da ćete na rukometnom prvenstvu proći skupinu pa da se malo igramo u drugom krugu

Zadnja izmjena: dean33, dana/u 01 jan 2016, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ajd' otvaraj temu, ti poznajes vaterpolo dobro. Pocinje za 9 dana, taman da startujemo na vreme.alan_kardec je napisao/la:10.01. u Beogradu počinje evropsko u vaterpolu. Eto vam prilike.
@Texi se ne pojavljuje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Ajd' otvaraj temu, ti poznajes vaterpolo dobro. Pocinje za 9 dana, taman da startujemo na vreme.
@Texi se ne pojavljuje.
Ja poznajem vaterpolo

Kontao sam ja da otvorim prije dva-tri dana, al se sjetih @Texija pa reko njemu da ostavim, al eto mogu otvoriti, nije problem.
I mi se nadamo da ćemo proći grupu.dean33 je napisao/la:nego, nadam se da ćete na rukometnom prvenstvu proći skupinu pa da se malo igramo u drugom krugu :twisted

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Da ti dam vetar u ledja kada vetra nestane.alan_kardec je napisao/la:
Ja poznajem vaterpolo![]()
![]()
![]()

Zamolio bih ja Virtul pašu, nego ne znam prati li čovek vaterpolo.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ne pratim, nema nista zanimljivo u tom sportu. Iako ponekad odem na utakmicu Jadrana. Jednostavno ne vidis sta se desava, a mislim ni sudija.Tribalian je napisao/la: Zamolio bih ja Virtul pašu, nego ne znam prati li čovek vaterpolo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.