Elegant je napisao/la:Uzimamo Salemu janje iz usta.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- AndreWilliams
- Kontakt:
FORZA MILAN !
I ja sam isto pomislio, u kojem smo mi krcu kad nam najčitaniji portal takve naslove stavlja.rope11 je napisao/la:Ja se obradovah na vijest da ce Coleman propustiti baraz, kad udjoh na clanak i vidim pise "zbog stomacnih problema". E yebem ti novinara takvog...
Mozda ga Besic na treningu onako "nehotice" onesposobi. Mada cak i da igraju u najjacem sastavu, ako mi budemo pravi oni nemaju sanse. Pa nek onda do mile volje govore kako su otresli Njemacku.rope11 je napisao/la:Ja se obradovah na vijest da ce Coleman propustiti baraz, kad udjoh na clanak i vidim pise "zbog stomacnih problema". E yebem ti novinara takvog...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma prolaze to Svedi ko plitak potok, Jedino budu igrali kao protiv Austrije u Stokholmu onda nemaju sanse. Mada ni Danci nisu nesto. Ibra ce to sam rijesitFliX je napisao/la:Namjeran OFF ... Sta vi mislite moze li Svedska izbacit Dansku ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odakle si?Bhfanatik je napisao/la:Znali iko kako da dodjem do ulaznice
pozzzz
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako imas nekog ovdje pouzdanog, moze ti kupiti kartu, ali nacekat se u redu..Bhfanatik je napisao/la:Znali iko kako da dodjem do ulaznice
pozzzz
A ako imaš više novca, uvijek imaš opciju preko pika ili kod tapkaroša..
Tu su negdje , ja navijam za Dansku zbog legende FM-a!FliX je napisao/la:Namjeran OFF ... Sta vi mislite moze li Svedska izbacit Dansku ?
PIONE SISTO!!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ozbiljno???Elegant je napisao/la:Shay Given proputa ugakmice baraza !
Ma yebo ti to, daj da nasi svi ostanu zdravi. Valja sad strepiti, pogotovo kod Rominih utakmica.
FORZA MILAN !
Izašao je on bio u utakmici sa Njemačkom zbog povrede, zamijenio ga Randolph koji je branio i kasnije protiv Poljske.Elegant je napisao/la:Shay Given proputa ugakmice baraza !
Inače Rob Elliot zbog povrede Krula već treću utakmicu zaredom na golu Newcastla, tako da mislim da O Neilu izostanak Givena ne predstavlja veliki hendikep.
Colman zbog ozbiljnog stomačnog virusa nije trenirao u zadnje vrijeme, izgubio na težini i upitan je za utakmicu protiv Sunderlanda sutra.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AhmedNurudin, ANamelessGhoul, Andrej, Anoniman, ArtemisFowl, Balorda, bavariapivo, Bejker, Beli98, Blackwargreymon, Bordo10, Celtic, CudanLik, dedo26, dubrovnik, Fudbalbr1, GIBRA, guillermo, HariTz, Imamkarbarum, Jabroni, JHam, Jurica95, karajlo, klasik, LenyYoro15, Maestro^^, omanovski, Parabellum9mm, PingoFTW, PSV, Pushko92, resko1, rio_Ferdy88, rukometubih23, SanaBosna, Shevko, Slobodanpad1945, soccerfan, StevieG8, unavita, VibeTribeX, Wilshere10, zikerrz21 i 245 gostiju.