Elegant je napisao/la:Uzimamo Salemu janje iz usta.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- AndreWilliams
- Kontakt:
Svim silama ih napasti u 180 minuta, pa kud puklo. Hrabro i bez kalkulisanja. Ako smo bolji, onda ce to u dvije utakmice da isplovi na povrsinu.
Ja se obradovah na vijest da ce Coleman propustiti baraz, kad udjoh na clanak i vidim pise "zbog stomacnih problema". E yebem ti novinara takvog... 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Svakako se nije dobro radovati takvim stvarima.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Namjeran OFF ... Sta vi mislite moze li Svedska izbacit Dansku ?
I ja sam isto pomislio, u kojem smo mi krcu kad nam najčitaniji portal takve naslove stavlja.rope11 je napisao/la:Ja se obradovah na vijest da ce Coleman propustiti baraz, kad udjoh na clanak i vidim pise "zbog stomacnih problema". E yebem ti novinara takvog...
Nad tobom sunce najljepše sja
Mozda ga Besic na treningu onako "nehotice" onesposobi. Mada cak i da igraju u najjacem sastavu, ako mi budemo pravi oni nemaju sanse. Pa nek onda do mile volje govore kako su otresli Njemacku.rope11 je napisao/la:Ja se obradovah na vijest da ce Coleman propustiti baraz, kad udjoh na clanak i vidim pise "zbog stomacnih problema". E yebem ti novinara takvog...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma prolaze to Svedi ko plitak potok, Jedino budu igrali kao protiv Austrije u Stokholmu onda nemaju sanse. Mada ni Danci nisu nesto. Ibra ce to sam rijesitFliX je napisao/la:Namjeran OFF ... Sta vi mislite moze li Svedska izbacit Dansku ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odakle si?Bhfanatik je napisao/la:Znali iko kako da dodjem do ulaznice
pozzzz
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako imas nekog ovdje pouzdanog, moze ti kupiti kartu, ali nacekat se u redu..Bhfanatik je napisao/la:Znali iko kako da dodjem do ulaznice
pozzzz
A ako imaš više novca, uvijek imaš opciju preko pika ili kod tapkaroša..
Tu su negdje , ja navijam za Dansku zbog legende FM-a!FliX je napisao/la:Namjeran OFF ... Sta vi mislite moze li Svedska izbacit Dansku ?
PIONE SISTO!!
"We need to suffer. And we need to fight."
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ozbiljno???Elegant je napisao/la:Shay Given proputa ugakmice baraza !
#musvdg
Njima malo po malo otpadaju najvazniji igraci (sto zbog povreda, sto zbog kartona), sad ostaju samo ona dvojica iz Evertona kao najveca prijetnja. To bi Besic mogao srediti, makar jednog.
Ma yebo ti to, daj da nasi svi ostanu zdravi. Valja sad strepiti, pogotovo kod Rominih utakmica.
Ma yebo ti to, daj da nasi svi ostanu zdravi. Valja sad strepiti, pogotovo kod Rominih utakmica.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nasi da se pripaze jos ovih sedam dana da na okupljanju budemo kompletni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Izašao je on bio u utakmici sa Njemačkom zbog povrede, zamijenio ga Randolph koji je branio i kasnije protiv Poljske.Elegant je napisao/la:Shay Given proputa ugakmice baraza !
Inače Rob Elliot zbog povrede Krula već treću utakmicu zaredom na golu Newcastla, tako da mislim da O Neilu izostanak Givena ne predstavlja veliki hendikep.
Colman zbog ozbiljnog stomačnog virusa nije trenirao u zadnje vrijeme, izgubio na težini i upitan je za utakmicu protiv Sunderlanda sutra.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cautinho, denza, eleGancy, Fouzi1, HariTz, Imamkarbarum, Iniesta12, jasmin10, legendarnadruga, Marsiano, Micron, Proximic, Radnicki1921, Sveti, TefalTava, tuzlanskinacin i 104 gosta.