Nema razloga da se više o Gvardi raspravlja, sve znamo, neka čekaćemo novi kiks pa oplesti.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Protivnik ne zna igrati drukčije od ofanzivnog tako da se veselim dobroj utakmici.
Nema razloga da se više o Gvardi raspravlja, sve znamo, neka čekaćemo novi kiks pa oplesti.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Lijepo je citati sve sto pisete, ima tu dosta potkovanih komentara i cinjenica, u globalu momci znaju znanje, mislim na vas forumase koji debatujete i diskutujete na raznim temama , takticke zamisli, kombinacije Pepa ili nekog drugog, povrede, formacije
Drago mi je da sam dio ove ekipe
A vcrs otvorena utakmica i od strrane Eintrachta siguran sam, Maier je izjavio da su svi igraci sve do jednog klasa za sebe, a u to nema sumnje, ali sigurno vcrs ocekujem utakmicu sa dosta golova..
Povratak Badstubera je veliki plus, momcina nasa ! Ajmo uzet i ovo
Drago mi je da sam dio ove ekipe
A vcrs otvorena utakmica i od strrane Eintrachta siguran sam, Maier je izjavio da su svi igraci sve do jednog klasa za sebe, a u to nema sumnje, ali sigurno vcrs ocekujem utakmicu sa dosta golova..
Povratak Badstubera je veliki plus, momcina nasa ! Ajmo uzet i ovo
FC Bayern !!!!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sastav: Neuer - Martínez, Lewandowski, Robben, Costa, Rafinha, Alonso, Boateng, Lahm (K), Vidal, Coman.
Klupa: Ulreich - Benatia, Thiago, Kirchhoff, Müller, Alaba, Kimmich .
Klupa: Ulreich - Benatia, Thiago, Kirchhoff, Müller, Alaba, Kimmich .
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Formacija 3-3-3-1. koja ce preci po potrebi u 3-2-5 ili 3-3-4.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja opet mislim da ne bi trebalo biti nekih većih problema večeras protiv Frankfurta, a po potrebi se mogu uvesti i odlični igrači sa klupe.
Nema potrebe da se nešto pretjerano štede jer do srijede se mogu u potpunosti regenerirati i dobro pripremiti za meč.
Ovaj Vehov Frankfurt ima i previše mana koje se mogu iskoristiti. Također bit će lijepo pratiti ovu utakmicu zbog atmosfere koju prave Frankfurtovi ultrasi bez obzira na rezultat a vjerujem da naši neće ostati dužni.
Nema potrebe da se nešto pretjerano štede jer do srijede se mogu u potpunosti regenerirati i dobro pripremiti za meč.
Ovaj Vehov Frankfurt ima i previše mana koje se mogu iskoristiti. Također bit će lijepo pratiti ovu utakmicu zbog atmosfere koju prave Frankfurtovi ultrasi bez obzira na rezultat a vjerujem da naši neće ostati dužni.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon posteda za Mullera, iako sam uvjeren da ce uci u drugom dijelu.
Badstubera ipak nema na klupi iako je bio najavljen.
Napad je izuzetno potentan, strasni tehnicari i vrlo brzi igraci koji ce vjerujem praviti strasne probleme domacinu.
Ja sam misljenja da ipak idemo sa cetvoricom pozadi te da ce Rafko igrati lijevog beka, no sasvim je svejedno, najvaznije je da se dodje do nove pobjede, 11-e u nizu.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
Badstubera ipak nema na klupi iako je bio najavljen.
Napad je izuzetno potentan, strasni tehnicari i vrlo brzi igraci koji ce vjerujem praviti strasne probleme domacinu.
Ja sam misljenja da ipak idemo sa cetvoricom pozadi te da ce Rafko igrati lijevog beka, no sasvim je svejedno, najvaznije je da se dodje do nove pobjede, 11-e u nizu.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trebao je i Neuer nekad da odmori. Nek i ovaj Ulrajh malo osjeti trave.
imam osjecaj da ce ipak ovo bit sa 4 u odbrani i da bi rafinha mogo igrat lijevog bekamuamerc je napisao/la:Formacija 3-3-3-1. koja ce preci po potrebi u 3-2-5 ili 3-3-4.
Nema potrebe za tolikim igracima na nasoj polovici, ne igramo protiv Brazila 70.coelho41 je napisao/la:imam osjecaj da ce ipak ovo bit sa 4 u odbrani i da bi rafinha mogo igrat lijevog bekamuamerc je napisao/la:Formacija 3-3-3-1. koja ce preci po potrebi u 3-2-5 ili 3-3-4.iako mu to ne ide od noge, ali mislim da za lahma nema mjesta a ni potrebe u sredini pored vidala i alonsa
- muhamedhulk
- Kontakt:
I ja mislim da je 4-5-1, sa Rafinhom lijevo. Ali eto, vidjecemo 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
ma u ovakvim utakmicama protiv osrednjih ekipa se uigrava odbrana, treba nam postat praksa da sto cesce igramo sa 4 u odbrani, jer prosle godine u najtezim trenucima ono sa 3 odbrambena nije funkcionisalo
Volio bih. Da i to vidim kako funkcionise. A posto otprilike znam kako ce se postaviti Frankfurt, tj svi iza lopte i zadnja trecina, 4 u odbrani mi djeluje nesto nerealno i zbunjujuce.coelho41 je napisao/la:ma u ovakvim utakmicama protiv osrednjih ekipa se uigrava odbrana, treba nam postat praksa da sto cesce igramo sa 4 u odbrani, jer prosle godine u najtezim trenucima ono sa 3 odbrambena nije funkcionisalo
Da, biti će 4 u odbrani ali u fazi kada se Bayern brani
U fazi napada će biti 2 - Boateng i Martinez a Lahm, možda i Rafinja, podržavaju sredinu... Tako da će ovo 3-3-4 najvjerovatnije ili 3-4-3...
FC Bayern München
Ma sta god bude samo bez vecih povreda.
Edit: Jao bunkercine, ovi na golmanovo izbacivanje u bunkeru...
Edit: Jao bunkercine, ovi na golmanovo izbacivanje u bunkeru...
Zadnja izmjena: muamerc, dana/u 30 okt 2015, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
može li jedan dobar link, hvala 
Ma nema kod Pepa tih šablonskih formacija, svi učestvuju u svim fazama i na svim dijelovima terena, mada je meni ovo u osnovi 4141.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- rob do bagro
- Kontakt:
sop://broker.sopcast.com:3912/258005Slobodanpad1945 je napisao/la:može li jedan dobar link, hvala
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
4 u odbrani
jedan je dovoljan. Cvrsta tekma kako se i ocekivala. Raduje me presing, kao Pepova Barsa... Ovima je napraviti dva pasa i preci centar misaona imenica.
Penal nije suđen za Bayern čisti a gle čuda da bundesligaški "kme kme" likovi se ne oglasiše...
Šteta što Vidal ne zabi gol...
Šteta što Vidal ne zabi gol...
jedini koji nas može izvuć ovu utakmicu je Miler, inače će nas ovaj bunker Frankfurtov dovest do prvih izgubljenih bodova u ligi, al Miler je zasluzio da odmori cak i ako ostane 0-0 odigralo se jednostavno previse utakmica u ovo malo posljednjih dana, nije strašno odigrat prvi x nakon 10 kola
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.