FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
ma u ovakvim utakmicama protiv osrednjih ekipa se uigrava odbrana, treba nam postat praksa da sto cesce igramo sa 4 u odbrani, jer prosle godine u najtezim trenucima ono sa 3 odbrambena nije funkcionisalo
Volio bih. Da i to vidim kako funkcionise. A posto otprilike znam kako ce se postaviti Frankfurt, tj svi iza lopte i zadnja trecina, 4 u odbrani mi djeluje nesto nerealno i zbunjujuce.coelho41 je napisao/la:ma u ovakvim utakmicama protiv osrednjih ekipa se uigrava odbrana, treba nam postat praksa da sto cesce igramo sa 4 u odbrani, jer prosle godine u najtezim trenucima ono sa 3 odbrambena nije funkcionisalo
Da, biti će 4 u odbrani ali u fazi kada se Bayern brani
U fazi napada će biti 2 - Boateng i Martinez a Lahm, možda i Rafinja, podržavaju sredinu... Tako da će ovo 3-3-4 najvjerovatnije ili 3-4-3...
FC Bayern München
Ma sta god bude samo bez vecih povreda.
Edit: Jao bunkercine, ovi na golmanovo izbacivanje u bunkeru...
Edit: Jao bunkercine, ovi na golmanovo izbacivanje u bunkeru...
Zadnja izmjena: muamerc, dana/u 30 okt 2015, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
može li jedan dobar link, hvala 
Ma nema kod Pepa tih šablonskih formacija, svi učestvuju u svim fazama i na svim dijelovima terena, mada je meni ovo u osnovi 4141.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- rob do bagro
- Kontakt:
sop://broker.sopcast.com:3912/258005Slobodanpad1945 je napisao/la:može li jedan dobar link, hvala
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
4 u odbrani
jedan je dovoljan. Cvrsta tekma kako se i ocekivala. Raduje me presing, kao Pepova Barsa... Ovima je napraviti dva pasa i preci centar misaona imenica.
Penal nije suđen za Bayern čisti a gle čuda da bundesligaški "kme kme" likovi se ne oglasiše...
Šteta što Vidal ne zabi gol...
Šteta što Vidal ne zabi gol...
jedini koji nas može izvuć ovu utakmicu je Miler, inače će nas ovaj bunker Frankfurtov dovest do prvih izgubljenih bodova u ligi, al Miler je zasluzio da odmori cak i ako ostane 0-0 odigralo se jednostavno previse utakmica u ovo malo posljednjih dana, nije strašno odigrat prvi x nakon 10 kola
-
Bundesliga
- Kontakt:
Onako solidno poluvrijeme, Frankfurt se branio, pogotovu na početku kada su igrali klasični bunker ali kasnije se to malo otvorilo.
Ima tu mjesta za gol samo treba što više ići na ubačaje ili šuteve izvana a i podvaljivanje lopte je prošlo u nekoliko navrata.
Nije bilo nekih izglednih prilika, najbolja je bila onaj šut glavom Vidala. Nekako mi se čini da bi najprije Martinez mogao pogoditi nakon nekog prekida, a ako baš ne bude išlo treba ubaciti Mullera i Thiaga a i Alabu na lijevog beka jer je Rafinha beskoristan tamo.
Ima tu mjesta za gol samo treba što više ići na ubačaje ili šuteve izvana a i podvaljivanje lopte je prošlo u nekoliko navrata.
Nije bilo nekih izglednih prilika, najbolja je bila onaj šut glavom Vidala. Nekako mi se čini da bi najprije Martinez mogao pogoditi nakon nekog prekida, a ako baš ne bude išlo treba ubaciti Mullera i Thiaga a i Alabu na lijevog beka jer je Rafinha beskoristan tamo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da je izvuci zivu glavu.
Stendera je davno trebao dobiti karton.
Osteceni smo u nekoliko navrata a ovi ne prestaju sa svojim mesarskim stavovima.
U igru ce vjerovatno Thiago i Muller i krenuce se sa istom igrom kao i protiv Kolna jer Eintracht tesko da moze ista uraditi u napadu, barem na osnovu onoga sto su prikazali u prvih 45 minuta.
Costa mora promijeniti stranu, Aigner ga ubija a i stalno su oko njega dvojica ili trojica.
Stendera je davno trebao dobiti karton.
Osteceni smo u nekoliko navrata a ovi ne prestaju sa svojim mesarskim stavovima.
U igru ce vjerovatno Thiago i Muller i krenuce se sa istom igrom kao i protiv Kolna jer Eintracht tesko da moze ista uraditi u napadu, barem na osnovu onoga sto su prikazali u prvih 45 minuta.
Costa mora promijeniti stranu, Aigner ga ubija a i stalno su oko njega dvojica ili trojica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja bih ubacio Kantaru jer ovi napadi sa sredine ne valjaju, vratiti Robbena dole na njegovu poziciju. Javi je masina i najbolje je odigrao poluvrijeme dok je Lewa najlosiji.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Ovi se brane ko asadova vlast plus preagresivni su u p materinu. Pocetna formacija 4141 je presla u neku 325 lam je u sredini a leva u liniji sa vezom. Xabi i rafko klupa, tiago mora uci a vidal jadan trci za xabija, covjek je strasan fajter. Ovaj seferovic strasno agresivan, mislim da se sudija malo izgubio jer bilo je dosta startova za kartone a on nista.
Kakva je ovo bunkercina. Niko od nasih nije u vinklo danas. Svi u nekim raskoracima.
treba ljudima ruku pruzit za odbranu
- muhamedhulk
- Kontakt:
Samo mi zao ovog rekorda..inace, prosjecna utakmica. Vjerovatno su pod rucnom zbog Arsenala, ali eto. Dva suta za 90 min - premalo. Sad se nadam da ce Arsenal uzeti, bar znam da ce igrati 100%, a ne kao danas...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Samo da sudiji i onoj njihovoj petici jedan majku u usta.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakav bunker jedne ekipe treba Eintrahtu dati medalju za branjenje . Šteta za šansu Lewe na kraju ali nema veze idemo pokušat sad vratiti MKO-u poraz
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bezveze izgubljena dva boda ali je seriji nekada morao doci kraj.
Definitivno noc kada ti nista ne ide, sta god su pokusali nisu uspjeli.
Eintracht je bas ciganski odigrao ali i to je sastavni dio nogometa iako definitivno nisu zasluzili ovaj bod no sta je tu je.
Vjerujem da su svi bijesni, sto zbog promasenih prilika, dobijenih udaraca ili igranja 2 minuta od 5 sudijske nadoknade i da ce sav taj bijes iskaliti sredinom sedmice.
PS: Robben je trebao napolje prije Comana ali vjerovatno se sada on dovodi u formu i zbog toga ostaje na terenu cijeli mec.
Definitivno noc kada ti nista ne ide, sta god su pokusali nisu uspjeli.
Eintracht je bas ciganski odigrao ali i to je sastavni dio nogometa iako definitivno nisu zasluzili ovaj bod no sta je tu je.
Vjerujem da su svi bijesni, sto zbog promasenih prilika, dobijenih udaraca ili igranja 2 minuta od 5 sudijske nadoknade i da ce sav taj bijes iskaliti sredinom sedmice.
PS: Robben je trebao napolje prije Comana ali vjerovatno se sada on dovodi u formu i zbog toga ostaje na terenu cijeli mec.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.