Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lako ce se za Jug, sta reci ustogljenoj gospodi koja za zapad mora izvalit cvaju...Željovac je napisao/la:Krajnje je bezobrazno i simptom nedostatka ljubavi prema klubu da se sada kvari atmosfera zahtijevanjem nagrada za navijače i nekim ogorčavanjem zbog dodatne dvije marke koje idu klubu. Taman i da nije ispravno i da je blaga ciganija to uraditi, onaj ko voli ŽELJU će istrpiti tu strašnu nepravdu što će za revanš finala kupa biti primoran da izdvoji astronomskih 7 KM! Svi ostali koji unose nemir i kvare raspoloženje u ove najdivnije dane, su jednostavno bezobrazni i razmaženi dobrim rezultatima, pa traže dlaku u jajetu da se bune, bore za pravdu, zamijeraju itd.
Nisu valjda odavno bili ogorčeni igračima, upravom, trenerima, pa moraju sad malo.
Eto, nije vam se teško pronaći u tekstu(da ne nabrajam sve "nickove" koji su konsternirani ovakvom odlukom kluba).
drop je napisao/la:Ljudi ,klub nam u minusu 1,8 miliona ..ako neko misli da lažem evo http://www.****/sport/fudbal/o ... etni-savez
Samo jednom su u ovoj sezoni podigli cijenu karte za famozne 2 KM (i to u jednoj od najbitnijih utakmica sezone -finale kupa) i odmah je opšte kukanje na sve strane...odmah se javljaju dežurni forumski "finsnsijski i ekonomski strucnjaci" odmah se zna da ce te pare neko zavrnuti sebi u padže itd itd.
Takvim razmišljanjima smo i otjerali nekad ove iste ljude koji su danas Želju doveli u Evropu ( i usput ce uzeti oba trofeja) ti isti "strucnjaci" u svemu nađu manu i neki materijala za mahalanja...sve im sveta, cak i kad se borimo za oba trofeja.
Da ne bi neko pomislio da sam ja ovo napravio ili da prisvajam tudja djela citirat cu ovo uz napomenu da je slika djelo forumasa pod nickom Avanes.Stole iz Bora je napisao/la:
Mogao si nam malo vise o igracima, stvarno me zanimaStole iz Bora je napisao/la:Dodjem na forum, vidim ispisalo se dosta. Kontam euforija, slavlje, radost pa ljudi pisu nesto konkretno, pametno, raspravljaju o utakmici u srijedu, igracima, atmosferi. Pa onda velim mozda su se dotakli i nekih imena o kojima se prica kao pojacanjima (za sada trojica 90% sigurna) a onda pocnem listati stranicu po stranicu i imam sta vidjeti. Ispisalo se 10 strana o cijenama karata ..![]()
Ne znam sta se raspravljate o tome po forumu. Kome je puno ili zao dati nije prisiljen da dolazi. Lagano upali TV i prati uz "prekrasne" komentre "objektivnih" komentatora sa BHT-a.
Znamo, vec nam se pohvalio...Stole iz Bora je napisao/la:Da ne bi neko pomislio da sam ja ovo napravio ili da prisvajam tudja djela citirat cu ovo uz napomenu da je slika djelo forumasa pod nickom Avanes.Stole iz Bora je napisao/la:
Nemoj ziv bio. Ostaje onih 10% mogucnosti da se izjalovi i onda ja pojedoh **** sto napisah. Znace se sve brzo, sad nam je bitnije da se ova sezona zavrsi kako treba i da aBd osvojimo tu duplu krunu.LFC_LAVOV je napisao/la:Mogao si nam malo vise o igracima, stvarno me zanima
Ma nije to radi dvije marke, forum ko forum, samo se nakacimo na kakvu suplju i citav dan pehlivanimo o tome... kako bi inace popunili 1536 stranica po 20 postova, mislis da tu ima puno mudrosti...elninho_resTO je napisao/la:pa serem se na te dvije marke,dodjem kuci ,krenem da listam forum vidim ispiaslo se jedno desetak stranica od kad sam zadnji put bio,misleci nesto zanimljivo,euforija,pojacanje,stadion bilo sta normalno,kad ono vi kukate oko dvije marke,pa jel vas stid,pa nemorate ni dolazit na tekmu ako vam je zao za klub dati 2km..al jbg takvi smo mi ljudi,nije tesko dat za kafu,kladiioniocu,sabana, 15km a za zelju jest 2km vise,jos jednom ponavvljam nemorate ni dolazit,zbog takvih navijaca kosto ste vi zeljo nije prezivio ovih 5 godina,nije ni prvi dio ove sezone ni marke zaradio,nego od onih ljudi koji zive za zelju,koj8ima nije vbazna cijena karte nego podrska klubu.,...al eto tesko je dokazat nekim ljudima,dosad smo mogli bez njih,i odsad cemo....svi "pravi navijaci" na grbavicu
Hajde, shvatićemo to k'o tvoju procjenu. Računamo na tih 10%. Čolić, Džafić, Gančev?Stole iz Bora je napisao/la:Nemoj ziv bio. Ostaje onih 10% mogucnosti da se izjalovi i onda ja pojedoh **** sto napisah. Znace se sve brzo, sad nam je bitnije da se ova sezona zavrsi kako treba i da aBd osvojimo tu duplu krunu.LFC_LAVOV je napisao/la:Mogao si nam malo vise o igracima, stvarno me zanima
Znam puno stvari se bas na taj nacin izjalovi, ali eto nadam se da ovaj put nece i da ce igraci koji u buducnosti dodju igrati srcem za klub...Stole iz Bora je napisao/la:Nemoj ziv bio. Ostaje onih 10% mogucnosti da se izjalovi i onda ja pojedoh **** sto napisah. Znace se sve brzo, sad nam je bitnije da se ova sezona zavrsi kako treba i da aBd osvojimo tu duplu krunu.LFC_LAVOV je napisao/la:Mogao si nam malo vise o igracima, stvarno me zanima
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina, avalPacidoroP, bablaz1, benko21, bvsic, DobriBosnjanin, ELDIABLO20, GIBRA, Gomis99, knoa, mamonelafo, Orvel, Pablo11, PeppermintSA, Tarapi, UltraSa46, WeekendOffender i 241 gost.