FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

edotm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la edotm87 » 17 maj 2010, 23:01

e hajmo sad malo pricati o Zelji... dosta o kartama... kazu Drogba izrazio zelju da dodje u Zelju... :D rima... i misli da bi karte trebale biti jeftinije... hahahahaha :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 maj 2010, 23:09

I ja propuštam da uvidim korelaciju između ovog "poskupljenja" i opasnosti da ponovo propadnemo zbog lopovluka. Ovo drugo ja svakako očekujem, nažalost. Ako ima šta da se može uraditi da se to spriječi, krvotok, iznesi prijedlog.
Ja još uvijek ne vidim nešto kvalitetno što je ova uprava uradila osim što je dovela Osima, koji je svakako imao tu želju. Sve ostalo je prije svega uspjeh gospodara familije, Nijaza, igrača i navijača. Sad ćemo biti bar pametniji za taj detalj da nećemo dati da otjeraju Amara!
Što se Coce tiče, Amarova je greška što ga ranije nije ucijenio da produži i to je i sam priznao. Kerla je ugovor o fisknom obeštećenju potpisao prije ove uprave i trenera. Niko ga nije pustio na probu(mada se i to moglo korigovati, kad ga se već stavljalo u tim). I Amar će ubuduće pametnije, a sve će se vidjeti na Bekriću i Šehiću. Prvi ima još pola godine ugovora i ako ga ne prodamo za odlične pare, onda se ne smije ulaziti u sljedeću sezonu s njim i rizikom da ode za džaba.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 17 maj 2010, 23:16

Željovac je napisao/la:Krajnje je bezobrazno i simptom nedostatka ljubavi prema klubu da se sada kvari atmosfera zahtijevanjem nagrada za navijače i nekim ogorčavanjem zbog dodatne dvije marke koje idu klubu. Taman i da nije ispravno i da je blaga ciganija to uraditi, onaj ko voli ŽELJU će istrpiti tu strašnu nepravdu što će za revanš finala kupa biti primoran da izdvoji astronomskih 7 KM! Svi ostali koji unose nemir i kvare raspoloženje u ove najdivnije dane, su jednostavno bezobrazni i razmaženi dobrim rezultatima, pa traže dlaku u jajetu da se bune, bore za pravdu, zamijeraju itd.
Nisu valjda odavno bili ogorčeni igračima, upravom, trenerima, pa moraju sad malo.

Eto, nije vam se teško pronaći u tekstu(da ne nabrajam sve "nickove" koji su konsternirani ovakvom odlukom kluba).
Lako ce se za Jug, sta reci ustogljenoj gospodi koja za zapad mora izvalit cvaju... :mrgreen: Plaho mi ih je zao... :cry: :cry:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 maj 2010, 23:17

Ljudi ,klub nam u minusu 1,8 miliona ..ako neko misli da lažem evo http://www.****/sport/fudbal/o ... etni-savez

Samo jednom su u ovoj sezoni podigli cijenu karte za famozne 2 KM (i to u jednoj od najbitnijih utakmica sezone -finale kupa) i odmah je opšte kukanje na sve strane...odmah se javljaju dežurni forumski "finsnsijski i ekonomski strucnjaci" odmah se zna da ce te pare neko zavrnuti sebi u padže itd itd.
Takvim razmišljanjima smo i otjerali nekad ove iste ljude koji su danas Želju doveli u Evropu ( i usput ce uzeti oba trofeja) ti isti "strucnjaci" u svemu nađu manu i neki materijala za mahalanja...sve im sveta, cak i kad se borimo za oba trofeja.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 17 maj 2010, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 17 maj 2010, 23:18

Bureka ne jede ko ima para, vec ko je naucio...tako i na utakmicu ode onaj ko je naucio, a ne uvek i onaj ko ima.

Kako doci do "problematicnih" 2 KM.., hmmm, pa maznite od ukucana. :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 maj 2010, 23:19

Željezničar - Radnik 1:4

Šta ovo bi s kadetima? :? Mali Hodžić zadnje dvije utakmice nije zabio. Juniori uzeli 2:0.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 maj 2010, 23:24

I to je zbog ove dvije marke. Za sve su krive dvije marke.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 17 maj 2010, 23:26

drop je napisao/la:Ljudi ,klub nam u minusu 1,8 miliona ..ako neko misli da lažem evo http://www.****/sport/fudbal/o ... etni-savez

Samo jednom su u ovoj sezoni podigli cijenu karte za famozne 2 KM (i to u jednoj od najbitnijih utakmica sezone -finale kupa) i odmah je opšte kukanje na sve strane...odmah se javljaju dežurni forumski "finsnsijski i ekonomski strucnjaci" odmah se zna da ce te pare neko zavrnuti sebi u padže itd itd.
Takvim razmišljanjima smo i otjerali nekad ove iste ljude koji su danas Želju doveli u Evropu ( i usput ce uzeti oba trofeja) ti isti "strucnjaci" u svemu nađu manu i neki materijala za mahalanja...sve im sveta, cak i kad se borimo za oba trofeja.

Jarane vrati 2-3 stranice unazada sve o tome :) ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 17 maj 2010, 23:38

Ne ulazeci u analizu poteza sa marketinske strane (a mog'o bih :D ), ovaj potez je dosta opravdan. Uzet cemo za primjer sjevernu tribinu. Ako 50% ide NS-u, klub je od prodaje dobar 5 KM. Ukoliko bi ostavio cijenu, bio bi dobar 3,5 KM - sto znaci da je vec cijenom saniran dio izgubljene vrijednosti. Poznato je da u manifestacijama za koje vlada veliko interesovanje, neznatno povecanje cijene kod nekih izaziva gubljenje zelje za odlaskom na tu manifestaciju, ali taj broj nije toliki da ugrozi ukupnu zaradu. Cak stavise, ubijedjen sam da ce zarada biti veca nego po uobicajenom cjenovniku. Takve manifestacije privlace i povremene posjetioce (u narodu poznate i kao "derbi navijace"), sto pokriva gubitak od onih koji su inace tu, a ovaj put nece biti. To su ljudi koji placaju da pogledaju tu jednu utakmicu u sezoni, tj. finale kupa. Mozemo jos nadugo i nasiroko, ali ne brinite, niko vas ne pokusava pokrasti. Ljudi jednostavno koriste situaciju, da namire ono sto im Savez uzima, a uz to i nesto dodatno zarade, al' nista pretjerano.

No, ovakvo povecanje izaziva psiholoski efekt koji je sasvim prirodan i nemojte da napadate ljude. Jednostavno, svi tih 7 za jug zaokruzuju na cenera. Ako si kont'o curu odvesti, to ti je odmah 15, umjesto 10, sto znaci da moras razbit cvaju. Ako kisa pada, onda je vodis na sjever, sto je 20, umjesto 14, sto opet znaci da moras razbiti preko cvaje da kupis i kospe, a onako bi te cvaja pokrila. Dakle, ljudi cijene gledaju podsvjesno i oni ne cjepidlace oko tih 2 KM, nego sve preko petaka smatraju preskupim. Da im stavis 5,5 njim bi bilo preskupo, a da im stavis 4,95 smatrali bi da ih je Uprava pocastila. Jednostavno, tako ljudi frceraju. Al' sve ce biti i proci, a i cup ce u Dolinu doci.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 maj 2010, 23:42

Dodjem na forum, vidim ispisalo se dosta. Kontam euforija, slavlje, radost pa ljudi pisu nesto konkretno, pametno, raspravljaju o utakmici u srijedu, igracima, atmosferi. Pa onda velim mozda su se dotakli i nekih imena o kojima se prica kao pojacanjima (za sada trojica 90% sigurna) a onda pocnem listati stranicu po stranicu i imam sta vidjeti. Ispisalo se 10 strana o cijenama karata .. :?

Ne znam sta se raspravljate o tome po forumu. Kome je puno ili zao dati nije prisiljen da dolazi. Lagano upali TV i prati uz "prekrasne" komentre "objektivnih" komentatora sa BHT-a.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 maj 2010, 23:47

Stole iz Bora je napisao/la:slika
Da ne bi neko pomislio da sam ja ovo napravio ili da prisvajam tudja djela citirat cu ovo uz napomenu da je slika djelo forumasa pod nickom Avanes.
AMAR OSIM

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 17 maj 2010, 23:49

Stole iz Bora je napisao/la:Dodjem na forum, vidim ispisalo se dosta. Kontam euforija, slavlje, radost pa ljudi pisu nesto konkretno, pametno, raspravljaju o utakmici u srijedu, igracima, atmosferi. Pa onda velim mozda su se dotakli i nekih imena o kojima se prica kao pojacanjima (za sada trojica 90% sigurna) a onda pocnem listati stranicu po stranicu i imam sta vidjeti. Ispisalo se 10 strana o cijenama karata .. :?

Ne znam sta se raspravljate o tome po forumu. Kome je puno ili zao dati nije prisiljen da dolazi. Lagano upali TV i prati uz "prekrasne" komentre "objektivnih" komentatora sa BHT-a.
Mogao si nam malo vise o igracima, stvarno me zanima :shock:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 17 maj 2010, 23:50

Stole iz Bora je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:slika
Da ne bi neko pomislio da sam ja ovo napravio ili da prisvajam tudja djela citirat cu ovo uz napomenu da je slika djelo forumasa pod nickom Avanes.
Znamo, vec nam se pohvalio... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 17 maj 2010, 23:51

pa serem se na te dvije marke,dodjem kuci ,krenem da listam forum vidim ispiaslo se jedno desetak stranica od kad sam zadnji put bio,misleci nesto zanimljivo,euforija,pojacanje,stadion bilo sta normalno,kad ono vi kukate oko dvije marke,pa jel vas stid,pa nemorate ni dolazit na tekmu ako vam je zao za klub dati 2km..al jbg takvi smo mi ljudi,nije tesko dat za kafu,kladiioniocu,sabana, 15km a za zelju jest 2km vise,jos jednom ponavvljam nemorate ni dolazit,zbog takvih navijaca kosto ste vi zeljo nije prezivio ovih 5 godina,nije ni prvi dio ove sezone ni marke zaradio,nego od onih ljudi koji zive za zelju,koj8ima nije vbazna cijena karte nego podrska klubu.,...al eto tesko je dokazat nekim ljudima,dosad smo mogli bez njih,i odsad cemo....svi "pravi navijaci" na grbavicu
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 maj 2010, 23:53

LFC_LAVOV je napisao/la:Mogao si nam malo vise o igracima, stvarno me zanima :shock:
Nemoj ziv bio. Ostaje onih 10% mogucnosti da se izjalovi i onda ja pojedoh **** sto napisah. Znace se sve brzo, sad nam je bitnije da se ova sezona zavrsi kako treba i da aBd osvojimo tu duplu krunu.
AMAR OSIM

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 17 maj 2010, 23:56

elninho_resTO je napisao/la:pa serem se na te dvije marke,dodjem kuci ,krenem da listam forum vidim ispiaslo se jedno desetak stranica od kad sam zadnji put bio,misleci nesto zanimljivo,euforija,pojacanje,stadion bilo sta normalno,kad ono vi kukate oko dvije marke,pa jel vas stid,pa nemorate ni dolazit na tekmu ako vam je zao za klub dati 2km..al jbg takvi smo mi ljudi,nije tesko dat za kafu,kladiioniocu,sabana, 15km a za zelju jest 2km vise,jos jednom ponavvljam nemorate ni dolazit,zbog takvih navijaca kosto ste vi zeljo nije prezivio ovih 5 godina,nije ni prvi dio ove sezone ni marke zaradio,nego od onih ljudi koji zive za zelju,koj8ima nije vbazna cijena karte nego podrska klubu.,...al eto tesko je dokazat nekim ljudima,dosad smo mogli bez njih,i odsad cemo....svi "pravi navijaci" na grbavicu
Ma nije to radi dvije marke, forum ko forum, samo se nakacimo na kakvu suplju i citav dan pehlivanimo o tome... kako bi inace popunili 1536 stranica po 20 postova, mislis da tu ima puno mudrosti... ;)

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 17 maj 2010, 23:57

a idite u pm dosadnu jedino je ovaj covjek pod imenom vlak sve realno napisao i svaka cast momak na tom...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 maj 2010, 00:00

LFC_LAVOV je napisao/la:Mogao si nam malo vise o igracima, stvarno me zanima :shock:
Nemoj ziv bio. Ostaje onih 10% mogucnosti da se izjalovi i onda ja pojedoh **** sto napisah. Znace se sve brzo, sad nam je bitnije da se ova sezona zavrsi kako treba i da aBd osvojimo tu duplu krunu.
Hajde, shvatićemo to k'o tvoju procjenu. Računamo na tih 10%. Čolić, Džafić, Gančev? :mrgreen:

Visca el Višća!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 18 maj 2010, 00:00

Znam puno stvari se bas na taj nacin izjalovi, ali eto nadam se da ovaj put nece i da ce igraci koji u buducnosti dodju igrati srcem za klub... :D
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 18 maj 2010, 00:01

Prodaja artikala F.K. Željezničar

http://fkzeljeznicar.com/sadrzaj/prodaj ... znicar.php
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, b00t, Hrammm1921, Proximic i 58 gostiju.