Gervinho me veceras iznervirao kao nikad

ali kako god on mora biti u prvih 11, najvise iz razloga sto nemas kvalitetnije rjesenje...on jeste smotan, ali ja ne vidim opasnijeg igraca od njega, brz, prodoran, istina losa zavrsnica, smotan sav od sebe, ali takav je sta ces, nekada upali nekada ne...bar je stalna pretnja po protivnicku odbranu i po meni, kao sto rekoh, uvijek ispred Falquea ili Iturbea.
Salah - ne znam sta bih rekao za tog momka, ispadne mi gori od Gervinha...gervinho je hem smotan hem poglup

pa mu ne mozes ni zamjeriti, ali ovaj je pametan, glumi nekog "ne znam ni ja koga"...za sada ne pokazuje taj neki timski duh.
Dzeko - jeste promasio zicer, ali mnogo vise promasuju ova gore dvojica pa nikom nista...
Rudiger - ne znam sta bih rekao, zakasnjela i djecija reakcija ala Bicakcic kod gola...a opet ko je mogao ocekivati da ce onaj glavonja zabiti s one udaljenosti.
Steta za Pjanica i Lazio, ali sta je tu je...prilika za Edina da podigne jos jedan kredit kod navijaca, nakon onog protiv Juventusa.
Prije toga jako bitna utakmica u srijedu protiv Levera i imperativ pobjede...Roma nadam se kompletna uz jos jednu simultanku Miralema Pjanica, akoBogda.
Suma sumarum...
Jos jedna nezasluzena pobjeda Intera ove sezone...vec 6. ako se ne varam s 1 golom razlike...dokle vise?