medjutim, to sto smo prvi u ligi i jos uvijek u igri za plasman dalje u LP na kraju oktobra je svakako za

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ali kako god on mora biti u prvih 11, najvise iz razloga sto nemas kvalitetnije rjesenje...on jeste smotan, ali ja ne vidim opasnijeg igraca od njega, brz, prodoran, istina losa zavrsnica, smotan sav od sebe, ali takav je sta ces, nekada upali nekada ne...bar je stalna pretnja po protivnicku odbranu i po meni, kao sto rekoh, uvijek ispred Falquea ili Iturbea.
  ali kako god on mora biti u prvih 11, najvise iz razloga sto nemas kvalitetnije rjesenje...on jeste smotan, ali ja ne vidim opasnijeg igraca od njega, brz, prodoran, istina losa zavrsnica, smotan sav od sebe, ali takav je sta ces, nekada upali nekada ne...bar je stalna pretnja po protivnicku odbranu i po meni, kao sto rekoh, uvijek ispred Falquea ili Iturbea. pa mu ne mozes ni zamjeriti, ali ovaj je pametan, glumi nekog "ne znam ni ja koga"...za sada ne pokazuje taj neki timski duh.
  pa mu ne mozes ni zamjeriti, ali ovaj je pametan, glumi nekog "ne znam ni ja koga"...za sada ne pokazuje taj neki timski duh. 

desilo se upravo ono o cemu sam pisaoEvil Genius II je napisao/la:sto se tice derbija sa interom roma je bolja i na papiru i na terenu, medjutim, mancini je takav trener da strpljivo ceka greske protivnika, a mi smo takva ekipa da tih gresaka uvijek imamo tako da me malo i strah moguceg poraza uz nasu dominaciju. nadam se da ce ofanzivni trio uspjeti zabiti vise nego sto odbrana primi.
 medjutim, ne treba ocajavati jer igra obecava, zavrsnica ce doci kad tad jer ne mogu dzeko  i salah fulati zicere do kraja sezone na konstantnoj osnovi, a odbranu znamo svi da moramo popraviti pa ce se to valjda rijesiti u januaru.
  medjutim, ne treba ocajavati jer igra obecava, zavrsnica ce doci kad tad jer ne mogu dzeko  i salah fulati zicere do kraja sezone na konstantnoj osnovi, a odbranu znamo svi da moramo popraviti pa ce se to valjda rijesiti u januaru.Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.