BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Elegant je napisao/la:
Bog nek mi oprosti al' nek se opravi prvi dan nakon baraža
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Sutra.FliX je napisao/la:Jel onaj nas objavio spisak?
Jesu jos Irci na aparatima nakon sinosnje predstave made in Pjanic-Dzeko
evybih je napisao/la:Kako mi visoko letimo a jos brze padnemo
Jesu jos Irci na aparatima nakon sinosnje predstave made in Pjanic-Dzeko![]()
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Hendikep je kada se povrijedi bilo koji igrac, a posebno oni koji mogu uskociti na deficitarna mjesta, te oni koji igraju standardno. Bog sve vidi i cuje i nije dobro zeljeti nikome lose, poebno sto se bolesti, povreda, familije tice. Ako ti jos dodam BUMERANG onda ce ti sve biti jasno iako ti je u nciku ovo 11.adoo11 je napisao/la:Joj ovih naših portala o anelovoj povredi, čovjek bi pomislio da su se povrijedili Dzeko ili Pjanic.
Jest upravu siFerdinand je napisao/la:Hendikep je kada se povrijedi bilo koji igrac, a posebno oni koji mogu uskociti na deficitarna mjesta, te oni koji igraju standardno. Bog sve vidi i cuje i nije dobro zeljeti nikome lose, poebno sto se bolesti, povreda, familije tice. Ako ti jos dodam BUMERANG onda ce ti sve biti jasno iako ti je u nciku ovo 11.adoo11 je napisao/la:Joj ovih naših portala o anelovoj povredi, čovjek bi pomislio da su se povrijedili Dzeko ili Pjanic.
Nama je hendikep ako budemo igrali sa njim .
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Goalgetter
- Kontakt:
bilo koji igrac, a posebno oni koji moguadoo11 je napisao/la:Jest upravu siFerdinand je napisao/la:Hendikep je kada se povrijedi bilo koji igrac, a posebno oni koji mogu uskociti na deficitarna mjesta, te oni koji igraju standardno. Bog sve vidi i cuje i nije dobro zeljeti nikome lose, poebno sto se bolesti, povreda, familije tice. Ako ti jos dodam BUMERANG onda ce ti sve biti jasno iako ti je u nciku ovo 11.adoo11 je napisao/la:Joj ovih naših portala o anelovoj povredi, čovjek bi pomislio da su se povrijedili Dzeko ili Pjanic.sad se vise ne sikiram ni za Dzeku ako se povrijedi tu je polivalentni patriJota Anel Hadzic da uskoči
, i Bega ako nastavi sa ovakvom formom odmah Pjevaca među stative, nema zime za ovu repku dok je Anel tu
![]()
Nama je hendikep ako budemo igrali sa njim .
Mali, ti izgleda jos nisi dosao do jednine i mnozine...neka ti Fanatiko objasni, on je ipak 14 u ucio je to prosle godine.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tesko, slabo igra u zadnje vrijeme. Mislim ne daju mu sansu. Mislim da Hadzic ne bi igrao ni da je zdrav, treba nam u prvoj utakmici Salihovici na toj poziciji a u revensu se vraca Besic.TMovac je napisao/la:Ovo vidim kao sansu da se Grahovac nametne i izbaci Hadzica iz repke.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Principatus
- Kontakt:
Najaci komentar ispod te vijesti: "sad nas je digo na lvl 25 sa dodatnim skilovima".
Trenutno korisnika/ca: 231983, AshburtonG, AvantiBL, AzRimiRzA, BaiMai, BobRock, Brix, Brokula, bvsic, CHR, CudanLik, DanijelTZ, darker10, dime, direktor9, DjaniTarik, Faraon iz Visokog, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, haklamas, HariTz, harko35, Imamkarbarum, Jabroni, JHam, kakarut, karajlo, komax, LeCoq, legendarnadruga, LenyYoro15, M1k3y, Maroon1946, MaroonBjelave, Marsiano, miki09, MikiPirs, napapijri1987, nerkolfc, omanovski, pama, Pensioner26, Poligon10, PSV, Resolute, rio_Ferdy88, RobijasiZenica1988, rukometubih23, sagitarius, SanaBosna, Shevko, signalidunapark, StevieG8, trunks1946, ultrazonfa, wanakis, Zaboljesutra, Zglavkar, zikerrz21 i 465 gostiju.