BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Elegant je napisao/la:
Bog nek mi oprosti al' nek se opravi prvi dan nakon baraža
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Jel onaj nas objavio spisak?
Sutra.FliX je napisao/la:Jel onaj nas objavio spisak?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Jesu jos Irci na aparatima nakon sinosnje predstave made in Pjanic-Dzeko
evybih je napisao/la:Kako mi visoko letimo a jos brze padnemo
Jesu jos Irci na aparatima nakon sinosnje predstave made in Pjanic-Dzeko![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
Joj ovih naših portala o anelovoj povredi, čovjek bi pomislio da su se povrijedili Dzeko ili Pjanic.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Koliko se oduzi ovo sve jbt, tek novembar poceo, valja jos cekat kuknjava 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Sutra ide spisak, a onda jos ova sedmica da prođe da nam svi igraci budu zdravi pa na okupljanju da budemo kompletni.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hendikep je kada se povrijedi bilo koji igrac, a posebno oni koji mogu uskociti na deficitarna mjesta, te oni koji igraju standardno. Bog sve vidi i cuje i nije dobro zeljeti nikome lose, poebno sto se bolesti, povreda, familije tice. Ako ti jos dodam BUMERANG onda ce ti sve biti jasno iako ti je u nciku ovo 11.adoo11 je napisao/la:Joj ovih naših portala o anelovoj povredi, čovjek bi pomislio da su se povrijedili Dzeko ili Pjanic.
Jest upravu siFerdinand je napisao/la:Hendikep je kada se povrijedi bilo koji igrac, a posebno oni koji mogu uskociti na deficitarna mjesta, te oni koji igraju standardno. Bog sve vidi i cuje i nije dobro zeljeti nikome lose, poebno sto se bolesti, povreda, familije tice. Ako ti jos dodam BUMERANG onda ce ti sve biti jasno iako ti je u nciku ovo 11.adoo11 je napisao/la:Joj ovih naših portala o anelovoj povredi, čovjek bi pomislio da su se povrijedili Dzeko ili Pjanic.
Nama je hendikep ako budemo igrali sa njim .
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Pjanic - Dobio crveni da bi spreman docekao Irsku. #respect
bilo koji igrac, a posebno oni koji moguadoo11 je napisao/la:Jest upravu siFerdinand je napisao/la:Hendikep je kada se povrijedi bilo koji igrac, a posebno oni koji mogu uskociti na deficitarna mjesta, te oni koji igraju standardno. Bog sve vidi i cuje i nije dobro zeljeti nikome lose, poebno sto se bolesti, povreda, familije tice. Ako ti jos dodam BUMERANG onda ce ti sve biti jasno iako ti je u nciku ovo 11.adoo11 je napisao/la:Joj ovih naših portala o anelovoj povredi, čovjek bi pomislio da su se povrijedili Dzeko ili Pjanic.sad se vise ne sikiram ni za Dzeku ako se povrijedi tu je polivalentni patriJota Anel Hadzic da uskoči
, i Bega ako nastavi sa ovakvom formom odmah Pjevaca među stative, nema zime za ovu repku dok je Anel tu
![]()
Nama je hendikep ako budemo igrali sa njim .
Mali, ti izgleda jos nisi dosao do jednine i mnozine...neka ti Fanatiko objasni, on je ipak 14 u ucio je to prosle godine.
Ovo vidim kao sansu da se Grahovac nametne i izbaci Hadzica iz repke.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Tesko, slabo igra u zadnje vrijeme. Mislim ne daju mu sansu. Mislim da Hadzic ne bi igrao ni da je zdrav, treba nam u prvoj utakmici Salihovici na toj poziciji a u revensu se vraca Besic.TMovac je napisao/la:Ovo vidim kao sansu da se Grahovac nametne i izbaci Hadzica iz repke.
- Principatus
- Kontakt:
Upravo sam procitao da je Papa Franjo blagoslovio sal nase reprezentacije koji ce biti na utakmici baraza medju navijacima.
Najaci komentar ispod te vijesti: "sad nas je digo na lvl 25 sa dodatnim skilovima".
Najaci komentar ispod te vijesti: "sad nas je digo na lvl 25 sa dodatnim skilovima".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hocemo li utakmice barza igrati u novoj opremi kako je njavljeno ili tek ako se kvalifikujemo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakva nova oprema. Do utakmice je 10 dana.