Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

kengur
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la kengur » 01 nov 2015, 18:10

Skver je napisao/la:
kengur je napisao/la:
Skver je napisao/la:Pitari zahvalite Husrefu sto se naguzio Jesicu sa polovnjacima i juniorima Sarajeva.....sudija ko i svaki kupljeni sudija, nikakva novost za BiH fudbal i jos vam vam Husref cestita na "zasluzenoj" pobjedi...... :facepalm:
O kakvim ti "kupljenim" sudijama pricas. Zeljo je 3 klase losiji od vas pa mi zijanismo upravo jer je Valjic tolerisao klaonicu kojoj smo bili izlozeni. I sada serendas o kupovini. Mi smo bili zreli da popijemo dvicu danas ali niste to iskoristili.
Malo bolje procitas sta sam napisao, malo razmislis pa onda pokusaj nesto pametno napisati.......danas mi se FK Sarajevo zgadilo za sva vremena.....usput, vodite Husrefa nek se uvlaci u pakas onom krkanu Jesicu...gaji covjek krkanski fudbal.
Nema potrebe tebi nesto pametno pisati jer ti to ionako ne mozes shvatiti. Da nema Husrefa vi nebi bili lideri prvenstva jos 100 godina. Samo ga otjerajte.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 01 nov 2015, 18:11

DoeTz je napisao/la:Nema bolje lige od ove nase :mrgreen:
:beba: :kralj: :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 01 nov 2015, 18:11

Bolanos je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Nema bolje lige od ove nase :mrgreen:
:beba: :kralj: :rol:
Ti se ne javljaj :lol: :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 01 nov 2015, 18:11

Pa digli su i Robijaši njihov, onaj najstariji s tribine, pa ? Pitaj ih, kako smo im "oteli" :kafa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 nov 2015, 18:17

kengur je napisao/la:Nema potrebe tebi nesto pametno pisati jer ti to ionako ne mozes shvatiti. Da nema Husrefa vi nebi bili lideri prvenstva jos 100 godina. Samo ga otjerajte.
Eto vam ga, covjek srcem i dusom pitar, ne moramo ni narednih 100 godina ako ce mo se nekom naguziti.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 01 nov 2015, 18:18

tuzlak1987 je napisao/la:Skakic, Paradzik, Jakupovic i ovaj od danas su za zatvora. A mogu se kladiti da jedan od njih sudi narednu protiv Zrinjskog..
plakni se oko usta
goveđigulašmajka

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 01 nov 2015, 18:24

Bilo kako bilo opet smo ispred pitara na tabeli tj.gledaju nam u prkno.Ako dobijemo Zrinju u nedjelju kuci opet smo prvi.A valja i njima doci na Tusanj u 29 kolu..vratit istom mjerrom za udaranje rukama i nogama,pogotovo Almiru supku.Jako bitna cinjenica da nam svi dolaze u Tz u frugom dijelu sezone..tako da opstanak nece doci u pitanje :salut:
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 nov 2015, 18:30

Gdje su nase kone da komentarisu Valjica? slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 01 nov 2015, 18:33

Sarajevo sa C timom nadigralo slobodu u svim segmentima igre. Sloboda oštećena, crveni je bio ko vrata Haris Duljević, ne znam previd je očigledan i treba se žaliti, možda čak i direktni. Gruba igra u granicama dozvoljenog, 5 žutih, ok. Ubijali su nas i više, prošao taj vakat. Sloboda nije zaslužila bod kad Sarajevu bez Delača, Radovca, Benke, Stepanova, Puzigaće, Tatomirovića, Ikandea pa i Alispahića i Barića nije stvorila poštenu priliku iz igre. 7-8 igrača koji su sve redom do prije dva mjeseca bili zacementirani u prvoj postavi je falilo i koji bi vjerovatno igrali u većini bh klubova u prvih 11.Sve u svemu zasluženo i neugodno me iznenadila sloboda jer ovo što sam gledao na tvu su bili beton a nije da ih nisu udarali i rudari i mladosti i tako dalje pa su opet dominantni bili. Vidimo se na tušnju nadam se u borbi za titulu.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 nov 2015, 18:46

jurisicduska je napisao/la:Sarajevo sa C timom nadigralo slobodu u svim segmentima igre. Sloboda oštećena, crveni je bio ko vrata Haris Duljević, ne znam previd je očigledan i treba se žaliti, možda čak i direktni. Gruba igra u granicama dozvoljenog, 5 žutih, ok. Ubijali su nas i više, prošao taj vakat. Sloboda nije zaslužila bod kad Sarajevu bez Delača, Radovca, Benke, Stepanova, Puzigaće, Tatomirovića, Ikandea pa i Alispahića i Barića nije stvorila poštenu priliku iz igre. 7-8 igrača koji su sve redom do prije dva mjeseca bili zacementirani u prvoj postavi je falilo i koji bi vjerovatno igrali u većini bh klubova u prvih 11.Sve u svemu zasluženo i neugodno me iznenadila sloboda jer ovo što sam gledao na tvu su bili beton a nije da ih nisu udarali i rudari i mladosti i tako dalje pa su opet dominantni bili. Vidimo se na tušnju nadam se u borbi za titulu.
Posteno, danas nas je pobijedila C ekipa Sarajeva + par juniora.....a to se desi kad se naguzis protivniku i kazes yebite nas, sto je upravo Husref uradio, braniti se protiv C ne B ekipe, nego protic C ekipe i igras povuceno je vise nego smijesno i ofirno od strane Husrefa.....Ahmetovic, Zeba i kompanija igrala defanzivno protiv C ekipe Sarajeva, nije sramota izgubiti, ali je sramota izgubiti protiv ovakvog sastava Sarajeva.....onakvu mrznju protivnicke ekipe nisam dugo vidio.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 nov 2015, 18:56

kengur je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Sto se tice te druge utakmice sto spominjes, ako ste tad i vi kukali na tu njihovu grubu igru, zasto je danas velicate, a pricate nama o dvostrukim arsinima... :|
Koje crno velicanje ? Igrali smo solidno ostro ali ni blizu onome sto smo mi dobili na Grbavici. Molim te pogledaj prvih 20 minuta derbija i reci da li se ijedan prekrsaj danas moze porediti sa onim. Nas je tim bio desetkovan i mi bolje nismo ni mogli. Bar su se nase balerine borile nakon one bruke protiv Mladosti. Plus Osmanovic, Kadusic, Plakalo dobijaju iskustvo. Jos uvijek ste prvi kandidati za titulu. Nadam se puno boljoj tekmi na Tusnju.

Svrati malo na svoj pdf, pa ces vidjet koje velicanje ovakve igre, a imas vala i ovdje dosta materijala...Mozda drugacije niste ni znali, nedostatak kvaliteta ste pokusali nadoknadit agresivnoscu, ali ovo je prevrsilo sve mjere. U tome ne mislim na vasu igru, nego na doticnog slijepca koji je sve to gledao sa strane i dopustao. Da je kudikamo normalniji bio, mogao je sve smirit sa jos kojim zutim, pa i crvenim, ali nije imao petlju iskljucit domaceg igraca, jer tako se kaznjavaju igraci koji predju granicu dopustenog, sto puta ispricano danas. Da smo poraz dozivili sportski i zasluzeno vjeruj da niko ne bi ni "a" rekao...
Uzvrat na Tusnju ce sigurno biti bolja utakmica, jer pojacat cemo se i mi a i vi...A i sudija pred nasom publikom nece smjet sudit toliko u vasu korist. :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 nov 2015, 19:08

E ludila na temi :lol: :lol:
Da li će @solinas zadržati potpis nakon forumaškog klanja između komšija i jogepoćeraša :shock:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 01 nov 2015, 19:12

Ajzea je napisao/la:E ludila na temi :lol: :lol:
Da li će @solinas zadržati potpis nakon forumaškog klanja između komšija i jogepoćeraša :shock:
:rol: :rol: zar nisi snimio da več piše pod rezervnim nickom :urnebes: :urnebes:
@zeza

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 01 nov 2015, 19:15

Sta me ovo zulja u pakasu :rol:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 nov 2015, 19:15

Yebote zivot, pa da ste posteno prisli golu pa da kazete nesto za Valjica. Ovo je nista kako je bilo na derbiju pa opet nije bilo crvenog. Priznajte muski poraz i hajmo dalje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 nov 2015, 19:16

Shooter je napisao/la:Sta me ovo zulja u pakasu :rol:
Kako ono pastrmka reče, trebali ste se posrati da @solinas vidi najveći BH stadion :urnebes: :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 01 nov 2015, 19:17

Skver je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Sarajevo sa C timom nadigralo slobodu u svim segmentima igre. Sloboda oštećena, crveni je bio ko vrata Haris Duljević, ne znam previd je očigledan i treba se žaliti, možda čak i direktni. Gruba igra u granicama dozvoljenog, 5 žutih, ok. Ubijali su nas i više, prošao taj vakat. Sloboda nije zaslužila bod kad Sarajevu bez Delača, Radovca, Benke, Stepanova, Puzigaće, Tatomirovića, Ikandea pa i Alispahića i Barića nije stvorila poštenu priliku iz igre. 7-8 igrača koji su sve redom do prije dva mjeseca bili zacementirani u prvoj postavi je falilo i koji bi vjerovatno igrali u većini bh klubova u prvih 11.Sve u svemu zasluženo i neugodno me iznenadila sloboda jer ovo što sam gledao na tvu su bili beton a nije da ih nisu udarali i rudari i mladosti i tako dalje pa su opet dominantni bili. Vidimo se na tušnju nadam se u borbi za titulu.
Posteno, danas nas je pobijedila C ekipa Sarajeva + par juniora.....a to se desi kad se naguzis protivniku i kazes yebite nas, sto je upravo Husref uradio, braniti se protiv C ne B ekipe, nego protic C ekipe i igras povuceno je vise nego smijesno i ofirno od strane Husrefa.....Ahmetovic, Zeba i kompanija igrala defanzivno protiv C ekipe Sarajeva, nije sramota izgubiti, ali je sramota izgubiti protiv ovakvog sastava Sarajeva.....onakvu mrznju protivnicke ekipe nisam dugo vidio.
Nemojte vi o mržnji pisati živ bio.Malo kada su Sarajevo ili Željo gostovali kod vas da nisu bar po dvojica igrača bili sjebani za sljedeću utakmicu.Uvijek ste igrali na granici crvenog kartona i sada kada se protiv vas tako igra nije uredu.Valjda jer ste navikli na "masaže" kada dođete na Koševo.E toga kod ćele nema i neće više biti.
a ovim bogaljčićima u prijedoru se najebem kompletne familije i one mrtve dimljene od popova im J*** za ona skandiranja.Prvi put mi je žao što ih komšije ne naguziše i ne poslaše u drugu ligu pa neka tamo veličaju koga hoće gamad odvratna
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 nov 2015, 19:17

wobly92 je napisao/la:A i sudija pred nasom publikom nece smjet sudit toliko u vasu korist. :)
ne budi dijete, prije će te zavalit' na Tušnju, nego u gostima, koliko puta sam bio svjedok takvih situacija

džaba pune tribine, pritisak, bijes, on ako naumi, ili dobije naređenje, zavalit' će te, pa ti gledaj odakle je vedro

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 nov 2015, 19:25

Ado76 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Nemojte vi o mržnji pisati živ bio.Malo kada su Sarajevo ili Željo gostovali kod vas da nisu bar po dvojica igrača bili sjebani za sljedeću utakmicu.Uvijek ste igrali na granici crvenog kartona i sada kada se protiv vas tako igra nije uredu.Valjda jer ste navikli na "masaže" kada dođete na Koševo.E toga kod ćele nema i neće više biti.
a ovim bogaljčićima u prijedoru se najebem kompletne familije i one mrtve dimljene od popova im **** za ona skandiranja.Prvi put mi je žao što ih komšije ne naguziše i ne poslaše u drugu ligu pa neka tamo veličaju koga hoće gamad odvratna
Ne brini yebaćemo im mater dogodine u federalnoj :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 01 nov 2015, 19:29

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Oni su u RS-u, to vas handri!Oplakah :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.