Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ko je sudio u Prijedoru?
Nadam se da će Zrinjski osvojiti PL zbog našeg Filipovića.
I jesu najbolji.
Što se Radnika tiče, sve ovo očekivano, zdrava klima, jedan veliki Mladen Krstajić vodi klub i pokazuje kako se to radi, još ako se uključe biznismeni koji hoće da pomognu mogli bi oni i Evropu izboriti.
I jesu najbolji.
Što se Radnika tiče, sve ovo očekivano, zdrava klima, jedan veliki Mladen Krstajić vodi klub i pokazuje kako se to radi, još ako se uključe biznismeni koji hoće da pomognu mogli bi oni i Evropu izboriti.
@Slevin, Elvis Mujić.
Ovi seru po Husrefu koji ih je doveo na prvu poziciju nakon 702. godine, bravo ljudine.
Ovi seru po Husrefu koji ih je doveo na prvu poziciju nakon 702. godine, bravo ljudine.

Ajzea je napisao/la:E ludila na temi![]()
![]()
Da li će @solinas zadržati potpis nakon forumaškog klanja između komšija i jogepoćeraša

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Što mu ba ne "proturi" Amera na avatar, taman da mjenja uNBx-a dok ne ispoštuje opkladu, 'vako ja sam držim našu momčinu na avataruBolanos je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Nema bolje lige od ove nase![]()
![]()

Izgleda da ih fakat ima koji tako misleShooter je napisao/la:Zasto im objasnajvate. Veca im je vuna kad im kazes da smo kupili. Jest kupili smo, Husref sinoc vidjen s koferom love u hotelu Park Vogosca. Husara sa Piricem prod'o utakmicu. Valjic sad na Ciglanama otvara bocu vina,

Šta je ovo **** te Tito, pa ja kad sam zaradio ban zbog ovakvog načina trolovanja nisam bio na ovom levelu

Jos da znaju sta je obecano Husicu...
Dobili smo 3 boda i jos cemo dobiti lovu od Husica, ulazi u neki projekat sa Tanom.
Ja preporucujem tuzlacima da otjeraju Pirica, Musemica i Husica.
Dobili smo 3 boda i jos cemo dobiti lovu od Husica, ulazi u neki projekat sa Tanom.
Ja preporucujem tuzlacima da otjeraju Pirica, Musemica i Husica.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
-
- Kontakt:
Hahahaha ti mi dan popravljasAjzea je napisao/la:E ludila na temi![]()
![]()
Da li će @solinas zadržati potpis nakon forumaškog klanja između komšija i jogepoćeraša

Solinas pokusava bar glavu da izvuce, mlatara rukicama ali preduboko je uletio

Jer si jedan jedini...
Amer ide kad ih poderemo pred kraj prvenstva.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
@MGMK
Ima l' đe Husarinih komentara?
btw.
Hoće li biti na BHT-u snimak Rudar - Željo?

btw.
- hskzmostar
- Kontakt:
hayden je napisao/la:Nadam se da će Zrinjski osvojiti PL zbog našeg Filipovića.
I jesu najbolji.
Filipovic ,Bog za exstra golove ....

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
23:15 h. Selam.Steph je napisao/la:@MGMK
btw.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Husarini komentari imaju i najvise lajkEva 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Čim nema na onim stranicama sa nazivima Premijer Liga, vjerovatno nije ni komentarisao. Mada ne vjerujem da će puno kakiti sad s obzirom da je u Slobodu uvalio dosta svojih pulena, a navija bajagi za FKS, pa i ako bude šta pisao vjerovatno će baciti neku manju sraćku na Vugdalića jer ga je već uzeo na zub i to je toSteph je napisao/la:@MGMK
btw.

Ono u fazonu: Vugdalic doveo svoje polovnjake,to je razlog poraza,hehe!?
- Osttribine
- Kontakt:
ma ima vec njegovih komentara po nekim fb stranicama, vidio sam maloprije, uglavnom sere po valjicu i sere na igru obje ekipe, ma glupson nevidjeni, sramota da je on nekom menadjer, a svadja se sa ljudima po fb kao kakav tinejdzerMojGradMojKlub je napisao/la:Čim nema na onim stranicama sa nazivima Premijer Liga, vjerovatno nije ni komentarisao. Mada ne vjerujem da će puno kakiti sad s obzirom da je u Slobodu uvalio dosta svojih pulena, a navija bajagi za FKS, pa i ako bude šta pisao vjerovatno će baciti neku manju sraćku na Vugdalića jer ga je već uzeo na zub i to je toSteph je napisao/la:@MGMK
btw.
Hoće li biti na BHT-u snimak Rudar - Željo?![]()
Ono u fazonu: Vugdalic doveo svoje polovnjake,to je razlog poraza,hehe!?

HomoSapiens je napisao/la:Hahahaha ti mi dan popravljasAjzea je napisao/la:E ludila na temi![]()
![]()
Solinas pokusava bar glavu da izvuce, mlatara rukicama ali preduboko je uletio

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Mi smo oni u zelenim dresovima..Steph je napisao/la:@MGMK
btw.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
A je li fkt istina da Zeljo nije imao ni jednu izglednu sansu 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
@Shooter
Ma neki bilmez sa vuvuzuelom ometao koncentraciju našim igračima što je naposlijetku i rezultiralo tim da ne uvežemo tri pasa. Jadno je šta su sve uradili kako se ne bi mogao razviti atomski stil fudbala koji gajimo od početka ove sezone. Kako sam čuo prije par sati, našim pulenima je povećan gol dok je igračima Rudara smanjen onoliko koliko je dovoljno da se onemogući pogodak uopšte a javna je tajna da su našima, dok imaju napad, davali probušenu loptu.
Šta mi uradiše kad mi je do zajebancije na svoj račun, nije mi više niti tužno niti me razočaraju nakon ovakvih izdanja što mi govori da su me navikli na ovo.. To je ono najžalosnije.
Sada kad u po frke uleti @solinas: "Ali braćo, mi imamo Azmira a vi Tana dok su Želji preostali Hodžurda i Diatta. De se ponovo naguzite da vas ližemo a ja ću iz mjesta gdje sunce ne sija iz sveg glasa pjevati bićee Željoo..."
Ma neki bilmez sa vuvuzuelom ometao koncentraciju našim igračima što je naposlijetku i rezultiralo tim da ne uvežemo tri pasa. Jadno je šta su sve uradili kako se ne bi mogao razviti atomski stil fudbala koji gajimo od početka ove sezone. Kako sam čuo prije par sati, našim pulenima je povećan gol dok je igračima Rudara smanjen onoliko koliko je dovoljno da se onemogući pogodak uopšte a javna je tajna da su našima, dok imaju napad, davali probušenu loptu.
Šta mi uradiše kad mi je do zajebancije na svoj račun, nije mi više niti tužno niti me razočaraju nakon ovakvih izdanja što mi govori da su me navikli na ovo.. To je ono najžalosnije.
Sada kad u po frke uleti @solinas: "Ali braćo, mi imamo Azmira a vi Tana dok su Želji preostali Hodžurda i Diatta. De se ponovo naguzite da vas ližemo a ja ću iz mjesta gdje sunce ne sija iz sveg glasa pjevati bićee Željoo..."
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Meni samo krivo sto Velkoski ne pogodi nakon one konfuzije... Ovdje bi veceras bilo ispisano 70 stranica 

- FranckRibery
- Kontakt:
Joj igraca velkoskog prazan go profula, stvarno moras i to znati
Sarajevo ima nevjerovatne navijace, nije ni pocela utakmica krenulo je yebavanje mamica svojim igracima. Kako bolesna sredina nevjerovatno. Ne gledate Bayern ili Real sta vam je bolan. Nevjerovatno kako odmah pocnete pljuvati. Svaki Jose Mourinho, Guardiola i ostala ekipa, sve znate, najpametniji. Jeste puni negative

Sarajevo ima nevjerovatne navijace, nije ni pocela utakmica krenulo je yebavanje mamica svojim igracima. Kako bolesna sredina nevjerovatno. Ne gledate Bayern ili Real sta vam je bolan. Nevjerovatno kako odmah pocnete pljuvati. Svaki Jose Mourinho, Guardiola i ostala ekipa, sve znate, najpametniji. Jeste puni negative

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.