Eh, a bio je negdje klip njihov sa ove tekme, oni čini mi se lafo bojkotovali pa prekinuli bojkot za derbi, shebada kolektivna na jugu nastala kad su vidjeli kolika je zastava i koliko nas jeAlpasinac je napisao/la: Kako smo tu noć popišali i ono malo štrumfeta na jugu![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
[youtube][/youtube]MojGradMojKlub je napisao/la:Eh, a bio je negdje klip njihov sa ove tekme, oni čini mi se lafo bojkotovali pa prekinuli bojkot za derbi, shebada kolektivna na jugu nastala kad su vidjeli kolika je zastava i koliko nas jeAlpasinac je napisao/la: Kako smo tu noć popišali i ono malo štrumfeta na jugu![]()
E kad se sjetim, sjever fantastičan, brojka odlična, grmimo, strašan izgled ograde, kežual stil oblačenja uveliko a oni još u šabanskom stilu, motali one šabanske šalove sa pijace oko glave i u Laziovim dresovima na tekmu
jojjj da je nać' negdje taj njihov klip
Bio je još jedan od nekoliko minuta ali ne nažalost uklonjen
- Osttribine
- Kontakt:
A vi najbolja ekipa PL trenutno kako ti recezeza je napisao/la:Ja prvaka i hovana,jedan udarac i gol i sudac
Valjic.
Divovi ahahaha
[youtube][/youtube] 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:

kuknjava
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ee jeste smijesni Sloboda sljedecu dobije Zrinjski na Tusnju i ponovo lider ove usrane lige, opet ce te nam svi gledat u ledja

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
jah..Alpasinac je napisao/la:[youtube][/youtube]MojGradMojKlub je napisao/la:Eh, a bio je negdje klip njihov sa ove tekme, oni čini mi se lafo bojkotovali pa prekinuli bojkot za derbi, shebada kolektivna na jugu nastala kad su vidjeli kolika je zastava i koliko nas jeAlpasinac je napisao/la: Kako smo tu noć popišali i ono malo štrumfeta na jugu![]()
E kad se sjetim, sjever fantastičan, brojka odlična, grmimo, strašan izgled ograde, kežual stil oblačenja uveliko a oni još u šabanskom stilu, motali one šabanske šalove sa pijace oko glave i u Laziovim dresovima na tekmu
jojjj da je nać' negdje taj njihov klip
Bio je još jedan od nekoliko minuta ali ne nažalost uklonjenBila je priča na tribini " saće prekinuti utakmicu, gledaj dima koliki je "
[youtube][/youtube]
joj bakljade jarane
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Pošteno

-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ebem li mu mamu africku, ebo li mu nelson manela mater hahahah
najjaci klip ikad
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Onaj u zutom dresu Ognjen Valjic.High je napisao/la:Ko je dao golove?NYKnicks Fan je napisao/la:Sutra 0:2.
samo Sloboda
Tuzlaci kuci razocarani, onoliko se uvlacili a nisu docekani cvijecem, jebbem slobodu glavna pjesma a i pulene im istukli. Odsad ronite jos dublje.
Samouvjereno dobit cemo zrinjski hh.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Osttribine
- Kontakt:
Prvak se ne postaje nakon 15 kola, bitno je ono gdje zavrsis na kraju prvenstva, a sto se tice gledanja u ledja pa osvojite i vi nesto, cijeli zivot drugima u ledja gledate, mogu samo zamisliti kako je to mucnoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ee jeste smijesni Sloboda sljedecu dobije Zrinjski na Tusnju i ponovo lider ove usrane lige, opet ce te nam svi gledat u ledja![]()
![]()
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Nemoj tako..godrina je napisao/la:Tuzlaci kuci razocarani, onoliko se uvlacili a nisu docekani cvijecem, jebbem slobodu glavna pjesma a i pulene im istukli. Odsad ronite jos dublje.
#musvdg
-
boomerang5
- Kontakt:
E moji Željovci... ovo najiskrenije govorim. Zamarate se mucnim raspravama, a vas nigdje ni na mapi, samo vas mogu zaj.ebavati ljudi. Umjesto da se naostrite i ubijete Boga u ovim VRS-ovcima, vi hladno puša bez šuta. Pa time ste prije svega zemlju izdali svoju , pa onda sebe...a nemojte mi pričati da niste mogli, ljudi su išli na kafe cijelu sedmicu umjesto na treninge
toliko , mislim da je komentar pošten, ali kažem, opet očekujem nekog gluposa da se za ovo upeca.
Uzeli ih na svjezinu

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ono kad navijaci selje provociraju nas navijace Slobode
a ni na mapi ih.
PS. Sad ce doci jedan pametnjakovic i napisati mi, kao i uvijek: seljo ce ionako biti ispred Slobode na kraju prvenstva.
PS. Sad ce doci jedan pametnjakovic i napisati mi, kao i uvijek: seljo ce ionako biti ispred Slobode na kraju prvenstva.
Pa logicno ko ti je kriv sto nisi pametan.NYKnicks Fan je napisao/la:Ono kad navijaci selje provociraju nas navijace Slobodea ni na mapi ih.
![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Trudis se, samo tako nastavi.godrina je napisao/la:Pa logicno ko ti je kriv sto nisi pametan.NYKnicks Fan je napisao/la:Ono kad navijaci selje provociraju nas navijace Slobodea ni na mapi ih.
![]()
Čekaj.. Mi smo izdali domovinu zbog poraza od Rudara? Jel ovaj ozbiljan??
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
molimo navijace selje da se povuku u rupe jer nemaju nijedan adekvatan argument koji ide u korist njihovog kluba nasuprot giganta sa tushnja
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.