PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

MojGradMojKlub
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MojGradMojKlub » 01 nov 2015, 22:11

Alpasinac je napisao/la: Kako smo tu noć popišali i ono malo štrumfeta na jugu :mrgreen: :plac:
Eh, a bio je negdje klip njihov sa ove tekme, oni čini mi se lafo bojkotovali pa prekinuli bojkot za derbi, shebada kolektivna na jugu nastala kad su vidjeli kolika je zastava i koliko nas je :mrgreen: E kad se sjetim, sjever fantastičan, brojka odlična, grmimo, strašan izgled ograde, kežual stil oblačenja uveliko a oni još u šabanskom stilu, motali one šabanske šalove sa pijace oko glave i u Laziovim dresovima na tekmu :lol: jojjj da je nać' negdje taj njihov klip

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 01 nov 2015, 22:22

MojGradMojKlub je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la: Kako smo tu noć popišali i ono malo štrumfeta na jugu :mrgreen: :plac:
Eh, a bio je negdje klip njihov sa ove tekme, oni čini mi se lafo bojkotovali pa prekinuli bojkot za derbi, shebada kolektivna na jugu nastala kad su vidjeli kolika je zastava i koliko nas je :mrgreen: E kad se sjetim, sjever fantastičan, brojka odlična, grmimo, strašan izgled ograde, kežual stil oblačenja uveliko a oni još u šabanskom stilu, motali one šabanske šalove sa pijace oko glave i u Laziovim dresovima na tekmu :lol: jojjj da je nać' negdje taj njihov klip
[youtube][/youtube]
Bio je još jedan od nekoliko minuta ali ne nažalost uklonjen :mrgreen: Bila je priča na tribini " saće prekinuti utakmicu, gledaj dima koliki je " :rol:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 nov 2015, 22:25

zeza je napisao/la:Ja prvaka i hovana,jedan udarac i gol i sudac
Valjic.
Divovi ahahaha
A vi najbolja ekipa PL trenutno kako ti rece :rol: :rol: :rol:

High

Post Postao/la High » 01 nov 2015, 22:32

[youtube][/youtube] :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 nov 2015, 22:33

slika
kuknjava
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 01 nov 2015, 22:40

Ee jeste smijesni Sloboda sljedecu dobije Zrinjski na Tusnju i ponovo lider ove usrane lige, opet ce te nam svi gledat u ledja :D :cool: :tralala:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 01 nov 2015, 22:46

Alpasinac je napisao/la:
MojGradMojKlub je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Bio je još jedan od nekoliko minuta ali ne nažalost uklonjen :mrgreen: Bila je priča na tribini " saće prekinuti utakmicu, gledaj dima koliki je " :rol:
jah.. :kafa:

[youtube][/youtube]
joj bakljade jarane
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 01 nov 2015, 22:48

Pošteno :rol: :rol: :thumbup:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 nov 2015, 22:57

ebem li mu mamu africku, ebo li mu nelson manela mater hahahah :D najjaci klip ikad
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la merak » 02 nov 2015, 02:48

High je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Sutra 0:2. :bih:
Ko je dao golove? :lol:
Onaj u zutom dresu Ognjen Valjic.
samo Sloboda

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 nov 2015, 07:34

Tuzlaci kuci razocarani, onoliko se uvlacili a nisu docekani cvijecem, jebbem slobodu glavna pjesma a i pulene im istukli. Odsad ronite jos dublje.
Samouvjereno dobit cemo zrinjski hh.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 nov 2015, 08:08

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ee jeste smijesni Sloboda sljedecu dobije Zrinjski na Tusnju i ponovo lider ove usrane lige, opet ce te nam svi gledat u ledja :D :cool: :tralala:
Prvak se ne postaje nakon 15 kola, bitno je ono gdje zavrsis na kraju prvenstva, a sto se tice gledanja u ledja pa osvojite i vi nesto, cijeli zivot drugima u ledja gledate, mogu samo zamisliti kako je to mucno :D

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 02 nov 2015, 09:49

godrina je napisao/la:Tuzlaci kuci razocarani, onoliko se uvlacili a nisu docekani cvijecem, jebbem slobodu glavna pjesma a i pulene im istukli. Odsad ronite jos dublje.
Samouvjereno dobit cemo zrinjski hh.
Nemoj tako.. :lol:
#musvdg

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 02 nov 2015, 10:26

E moji Željovci... ovo najiskrenije govorim. Zamarate se mucnim raspravama, a vas nigdje ni na mapi, samo vas mogu zaj.ebavati ljudi. Umjesto da se naostrite i ubijete Boga u ovim VRS-ovcima, vi hladno puša bez šuta. Pa time ste prije svega zemlju izdali svoju , pa onda sebe...a nemojte mi pričati da niste mogli, ljudi su išli na kafe cijelu sedmicu umjesto na treninge ;) toliko , mislim da je komentar pošten, ali kažem, opet očekujem nekog gluposa da se za ovo upeca.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 nov 2015, 10:56

Uzeli ih na svjezinu :lol: :lol:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 nov 2015, 11:06

Ono kad navijaci selje provociraju nas navijace Slobode :urnebes: a ni na mapi ih. :lol:

PS. Sad ce doci jedan pametnjakovic i napisati mi, kao i uvijek: seljo ce ionako biti ispred Slobode na kraju prvenstva. :opaopa:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 nov 2015, 11:11

NYKnicks Fan je napisao/la:Ono kad navijaci selje provociraju nas navijace Slobode :urnebes: a ni na mapi ih. :lol:

PS. Sad ce doci jedan pametnjakovic i napisati mi, kao i uvijek: seljo ce ionako biti ispred Slobode na kraju prvenstva. :opaopa:
Pa logicno ko ti je kriv sto nisi pametan.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 nov 2015, 11:12

godrina je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Ono kad navijaci selje provociraju nas navijace Slobode :urnebes: a ni na mapi ih. :lol:

Pa logicno ko ti je kriv sto nisi pametan.
Trudis se, samo tako nastavi. :thumbup: :wave:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 nov 2015, 11:38

Čekaj.. Mi smo izdali domovinu zbog poraza od Rudara? Jel ovaj ozbiljan??
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 nov 2015, 11:49

molimo navijace selje da se povuku u rupe jer nemaju nijedan adekvatan argument koji ide u korist njihovog kluba nasuprot giganta sa tushnja
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, greenwood i 31 gost.