Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Normalno da mu je draze Sarajevo, glupo je i provlacit tu temu, covjek je citav svoj zivot uz Sarajevo, i on trenutno samo RADI u Slobodi, odlicno radi.tuzlak1987 je napisao/la:
Sloboda ce biti u prvih 5 na tabeli dok je Azmira vodio je Husref ili neko drugi. Ako je Husrefu draze Sarajevo neka ide tamo jer Sloboda je veca od jednog trenera.
Sarajevo ga je odebalo pa eto neka ga tamo prihvate celni ljudi koji su ga sutnuli bez razloga ako ih voli toliko vec.
TRUST je napisao/la:Joj kad procitam da bi neko Husrefa mijenjao, pa tacno nije ni cudo sto su nam lopovi godinama pljackali klub, a navijci vecinom sutili. Malo lokalnog patriotizma, malo dobrih odnosa za navijacima, dzaba ulaznice, koja marka u dzep pojedincima, i radi sta hoces do kluba. Covjek je igrao istu taktiku protiv Zelje, Sirokog, tad smo uzeli bod, sad nismo, i to je to. Protiv Zelje i Sirokog, nista manje a ni vise nije stojao uz aut liniju. Nekima je kako ja vidim drzae bilo da je Husref glamio, svadao se protiv Sarajeva nego recimo evropu na kraju da izborimo. Ljudi da je meni titulu slavit na Tusnju pa tamam da nas Sarajevo 0-5 na Tusnju dobije na proljece. Izgleda nekima je znacajnije pobijedit Sarajevo i gradit tu neku glupu mrznju sa Sarajevom, nego evropa i trofeji. Hajmo mijenjat Husrefa, dzaba mu svi rezlutati, nije galamio i svadao se protiv Sarajeva i nije napao Sarajevo a covjek u svim jacim tekmama od kad je dosao igra istu taktiku na strani.
Zrnjski-Sloboda 1-0
Siroki- Sloboda 1-0
Zeljo-Sloboda 1-1
Sarajevo-Sloboda 3-1
Zeljo-Sloboda 0-0
Siroki-Sloboda 0-0
Sarajevo-Sloboda 1-0
U svim utakmicama ista taktika, u svim utakmica vecinu vremena sjedio na klupi i imao isto ponasanje, otprilke sve u 5 deka razlike. 3 puta ne porazeni, 4 puta izgubili.
ne p r d i i ne omalovazavaj Slobodu,strucnjak...boli te tuki sta mi pisemo ovdje a tebi izgleda niko jos nije objasnio da ti je zabranjeno ovdje komentarisat...kazes nisi navijac sarajeva pa ne vidim razlog da budes njihov advokat....znas ti dal neko voli podrinjce il ne voli...ne rise ovdje vise...i glumis nesto sa tom pricom o drugoj ligi ko da smo je 10 godina igrali a ne 2 sezone u pola vijeka....Sloboda je veliki klub za bosanske uslove i o d j e b i u poskocima sa teme...ti ako si zadovoljan mi nismo i gasargentarium80 je napisao/la:Pa iskreno i Azmir je kako znam Podrinjac, lik iz Bratunca, a vi izgleda volite samo pare njegove, jer znam da ne volite bas podrinjce,, a Husref je dobar trener, sta sad, gubili su i veci od vas na Kosevu pa nisu pravili scene.Sta je trebao Husref , blamirati se, a vi niste sanse napravili, ne igra on nego igraci.Nisam navijac Sarajeva al brate vi redovno kukate, ne valja vam Zeljo, ne valja Sarajevo sad, ne valja Husref..covjek da se zapita, ko ste vi ba
..Do skoro ste igrali drugu ligu federacije sto je seoska liga fakticki a sad nesto hocete preko noci....
Nemoj ba vise pricat bezveze. Do proslog kola nista nisi govorio a sad si se navalio na Husrefa ko da smo zadnji. Jednu utakmicu izgubili odma Husref ne valja, Zeba ne valja niko vise ne valja. **** ti ovaj Tuzlanski mentalitet. Ljudii bolan 3 smo svi pisu o nama, hit smo sezone i imamo velike sanse da igramo Europu a mi neku negativu. Kao sto bi rekao Konjic AJMOOO POZITIVNOtuzlak1987 je napisao/la:Omaklo se da uzmemo bod od Sirokog, a od Zelje svi uzimaju bodove tako da.
Kakve su sve ekipe od Zrinjskog, Sarajeva, Sirokog, Zelje i Celika uzimale bodove od januara. To je smijesno, pa mi udjemo u utakmicu preplasenije od bilo koje ekipe.
Tako da ovih par bodica je katastrofalan omjer ako se uzme da smo sa jacim ekipama igrali 10 puta, a u svim tim utakmicama zabili 5 golova i priprijetili jedno 10-15 puta protivniku. A oni nama zabili 11-12 golova..
+ U potpunosti se slazem!harry_90 je napisao/la:Ljudi dragi sta je sa vas,cuj otjerat Musemica,samo zato sto je izgubio od Sarajeva..Nismo imali boljeg trenera od rahmetli Huke i sve dok Husic vjeruje njemu,vjerujem i ja u gospodina Musemica..Negdje je morala stati nasa serija,bolje i na kosevu,nego u mecu protiv Zrinjskog..
Idemo dalje,sta je bilo,bilo je!
Sad prvo mec sa Celikom u kupu rijesit,neka zavrai 0:0 ja zadovoljan,jer mislim da ce i sef odmorit par igraca za mec protiv Zrinjskog.
Nije ovo lijepo od tebe. Pogotovu ako si ti bio u grupi od onih 5,6 momaka na ,hajmo reć, donjem dijelu zapada. Umjesto da kažaš, svi su provalili da smo iz TZ a niko nas nije ni ružno pogledao.Pasha_car_aga je napisao/la:I ja malo prije dodjoh.
Fukare, svaka vam čast momci, pojeli ste ih danas, naklon do poda.
Zaslužen poraz, ali bolan jer je plod Pirijine greške, a ne njihove 3 100% šanse koje su imali prije gola. Mislim da nam nebi dali gola do sad da se igralo, a vala ni mi njima!
Sudija navlačio za njih, imao par grešaka, ali to smo mi znali i ranije da će tako biti. Igrači Sarajeva kao hijene nabrijabi da tuku, a ovaj im banjalučki papan to i omogućio!
Njihovi navijači na zapadu... aaaaa kakvi su to seljaci i čobani, pa to je ne vidjeno, ne postoji igrač Sarajeva da mu nisu **** sve po spisku. Hajde da to rade pojedinci, već svaki navijač posebno psuje. Kod nas se zna na zapadu imaju dva idiota i oni hraljaju i psuju, ali ove sarajlice su odron teški. Postali su hibridni klub!
Mislim da smo mi na dosta boljem putu da imamo zdrav klub, spoj ljubavi izmedju navijača i kluba i igrača.
To što Husref nije ustajao s klupe sam i ja primijetio, ali mu nemam šta zamjeriti, jer su emocije prisutne sasvim sigurno i samo lud čovjek nema emocija, siguran sam da je pravi profesionalac i da je želio danas pobjedu baš kao i svi mi!
Vidimo se u srijedu na Tušnju, Čelik mora pasti!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.