FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 02 nov 2015, 12:15

veteran II je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:I ja malo prije dodjoh.

Fukare, svaka vam čast momci, pojeli ste ih danas, naklon do poda.

Zaslužen poraz, ali bolan jer je plod Pirijine greške, a ne njihove 3 100% šanse koje su imali prije gola. Mislim da nam nebi dali gola do sad da se igralo, a vala ni mi njima!

Sudija navlačio za njih, imao par grešaka, ali to smo mi znali i ranije da će tako biti. Igrači Sarajeva kao hijene nabrijabi da tuku, a ovaj im banjalučki papan to i omogućio!

Njihovi navijači na zapadu... aaaaa kakvi su to seljaci i čobani, pa to je ne vidjeno, ne postoji igrač Sarajeva da mu nisu **** sve po spisku. Hajde da to rade pojedinci, već svaki navijač posebno psuje. Kod nas se zna na zapadu imaju dva idiota i oni hraljaju i psuju, ali ove sarajlice su odron teški. Postali su hibridni klub!

Mislim da smo mi na dosta boljem putu da imamo zdrav klub, spoj ljubavi izmedju navijača i kluba i igrača.

To što Husref nije ustajao s klupe sam i ja primijetio, ali mu nemam šta zamjeriti, jer su emocije prisutne sasvim sigurno i samo lud čovjek nema emocija, siguran sam da je pravi profesionalac i da je želio danas pobjedu baš kao i svi mi!

Vidimo se u srijedu na Tušnju, Čelik mora pasti!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Nije ovo lijepo od tebe. Pogotovu ako si ti bio u grupi od onih 5,6 momaka na ,hajmo reć, donjem dijelu zapada. Umjesto da kažaš, svi su provalili da smo iz TZ a niko nas nije ni ružno pogledao.
Kažem, ako si bio u ovoj grupici.
hahahaha....ma ja...trebali ste ih polomit sto su iz tz i jos dosli na stadion da gledaju tekmu :facepalm: :facepalm: ...cuj,provalili ih da su iz tz :facepalm: :facepalm: ...sto bi im neko rekao neku ruznu rijec,ne kontam....jesu li provocirali sa necim :? :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 02 nov 2015, 12:17

staragarda je napisao/la:

Zaslužen poraz, ali bolan jer je plod Pirijine greške, a ne njihove 3 100% šanse koje su imali prije gola. Mislim da nam nebi dali gola do sad da se igralo, a vala ni mi njima!

Sudija navlačio za njih, imao par grešaka, ali to smo mi znali i ranije da će tako biti. Igrači Sarajeva kao hijene nabrijabi da tuku, a ovaj im banjalučki papan to i omogućio!

Njihovi navijači na zapadu... aaaaa kakvi su to seljaci i čobani, pa to je ne vidjeno, ne postoji igrač Sarajeva da mu nisu **** sve po spisku. Hajde da to rade pojedinci, već svaki navijač posebno psuje. Kod nas se zna na zapadu imaju dva idiota i oni hraljaju i psuju, ali ove sarajlice su odron teški. Postali su hibridni klub!

Mislim da smo mi na dosta boljem putu da imamo zdrav klub, spoj ljubavi izmedju navijača i kluba i igrača.

To što Husref nije ustajao s klupe sam i ja primijetio, ali mu nemam šta zamjeriti, jer su emocije prisutne sasvim sigurno i samo lud čovjek nema emocija, siguran sam da je pravi profesionalac i da je želio danas pobjedu baš kao i svi mi!

Nije ovo lijepo od tebe. Pogotovu ako si ti bio u grupi od onih 5,6 momaka na ,hajmo reć, donjem dijelu zapada. Umjesto da kažaš, svi su provalili da smo iz TZ a niko nas nije ni ružno pogledao.
hahahaha....ma ja...trebali ste ih polomit sto su iz tz i jos dosli na stadion da gledaju tekmu :facepalm: :facepalm: ...cuj,provalili ih da su iz tz :facepalm: :facepalm: ...sto bi im neko rekao neku ruznu rijec,ne kontam....jesu li provocirali sa necim :? :?
Čitati sa razumjivanjem. Pa ako smo čobani i seljaci, ako smo teški odron onda smo ih trebali našamarati makar. Razumiješ li sada šta sam htio reći?
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 nov 2015, 12:18

Bio sam na sredini zapada iznad loža onaj dio... u tom dijelu oko mene ne postoji navijač Sarajeva da nije psovao svojim igračima, a tek Bekićima, mamu tuzlansku i ostale stvari da ne pričam, a kad je zabio gol, postade najbolji igrač Sarajeva ove sezone.

I samo da te pitam, šta ima ko biti provaljen, šta me ima ko gledati, jel to se ne smije doći na utakmicu i navijati za svoj klub?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2015, 12:34

Eto nama Bjelice u kupu protiv Celika da sudi.. ove sezone samo nam jednom dijelio pravdu i to u kupu protiv Gorazda kada smo slavili 0:2.

Sudijo nam je na 11 utakmica..imamo skor 6 pobjeda,3 remija i 2 poraza.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 nov 2015, 12:48

harry_90 je napisao/la:Eto nama Bjelice u kupu protiv Celika da sudi.. ove sezone samo nam jednom dijelio pravdu i to u kupu protiv Gorazda kada smo slavili 0:2.

Neko ga je spomenuo, da bi mogao suditi protiv Zrinjskog, kad eto ga već u srijedu na Tusnju :D

Zabit mu, trebamo gledati samo sebe i ako smo pravi na terenu, nema te ekipe u ligi da nas može ugroziti, posebno na Tušnju!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 nov 2015, 12:50

Pasha_car_aga je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Eto nama Bjelice u kupu protiv Celika da sudi.. ove sezone samo nam jednom dijelio pravdu i to u kupu protiv Gorazda kada smo slavili 0:2.

Neko ga je spomenuo, da bi mogao suditi protiv Zrinjskog, kad eto ga već u srijedu na Tusnju :D

Zabit mu, trebamo gledati samo sebe i ako smo pravi na terenu, nema te ekipe u ligi da nas može ugroziti, posebno na Tušnju!

Boga pitaj brate koga ce nam poslati protiv Zrinjskog. Srbina nekog, sta mislis? :urnebes:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 02 nov 2015, 12:59

Ja nemam pojma o cemu vi pricate i kakva smjena Musemica...prvi put to cujem glupost.
samo Sloboda

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 nov 2015, 13:10

NYKnicks Fan je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:

Boga pitaj brate koga ce nam poslati protiv Zrinjskog. Srbina nekog, sta mislis? :urnebes:

Skakic ce protiv Zrinjskog ili Jakupovic u avatar da postavimo opkladu :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2015, 13:11

Ne bi me cudilo da nam sudi Jakupovic iz Bihaca,nije nam do sada nijednom sudio .

Ali ako mora biti srbin onda je to Dragan Skakic ..

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 nov 2015, 13:13

Mi znamo sudije 7 dana prije, samo kod nas u BiH. :urnebes:
Ali 100% ce biti Skakic. :thumbup:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 nov 2015, 13:14

Orton je napisao/la:Bekici su za mene karakter jer igraju istim intenzitetom protiv Slobode kao i protiv Travnika ili Veleza.
Ono oko uzimanja lopte Piricu ne kontan ni ja bas najbolje,dodje covjek do lopte ionda gleda u nju,koliko sam skonto mislio je da ce u aut.
Drago mi je da je Krste fulio nakon toga.

A za Husrefa mogu samo ponoviti da kada god je bio u kadru kamere bio je impulsivan odnosno Husref kakvog znam.
Nama ga Kuadio zavuce u Travniku u 90+ i skida dres od srece,posudjen igrac...
Napisao je neko iznad,da je bio na treninzima pred Sarajevo i da je vidio kako ih je Husref spremao.
Napisao sam ovdje i na pocetku njegovog mandata da ce on uvijek biti srcem uz Sarajevo ali da ce svoj trenerski posao u Tuzli odradjivati profesionalno.
Imali ste koliko 12 ili 13 utqkmica bez poraza,da je meni mom klubu takav trener pa neka svaku izgubim od Slobode.

Imate Azmira i Husrefa koji su 100% u poslu,i zaista nemate potrebe biti kivni i ljuti.
Eto budi iskren i reci da ti je neko pred pocetak sezone nudio upravo ovakav scenario gdje imate ovo sto sada imate bil ga potpisao?

Ukoliko rijesite stvari oko licence( ukoliko vec niste) sigurno se borite za evropu i jednu od titula do kraja.
:clap: :thumbup:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 nov 2015, 13:15

Skakic nam sudi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2015, 13:20

solinas je napisao/la:Skakic nam sudi.
Vidi solinasa,vidi mi grba na avataru.. :urnebes:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 nov 2015, 13:24

harry_90 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Skakic nam sudi.
Vidi solinasa,vidi mi grba na avataru.. :urnebes:
Izdade nas :urnebes:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 nov 2015, 13:28

Ulizica ba, radi u inat kontra Manijacima i RAji. Samo je bilo pitanje kad ce to i dokazati javno. :D

075 ❤

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2015, 13:28

NYKnicks Fan je napisao/la: Izdade nas :urnebes:
Haj sto nas izdao,vec dodje i provocira sa ovim grbom.. prijavit moderaciji ovo treba :kafa:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 nov 2015, 13:37

harry_90 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la: Izdade nas :urnebes:
Haj sto nas izdao,vec dodje i provocira sa ovim grbom.. prijavit moderaciji ovo treba :kafa:
Ovo je za trajni ban... :zviz:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 nov 2015, 13:38

Ajd ko ce kliknuti na opciju "Prijavi post"?
razlog: Pitar pise po nasoj temi. :urnebes:

075 ❤

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2015, 13:46

Mucki provokator !!

Za mene vise ne postoji :D

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 nov 2015, 13:49

:lol: :lol: :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.