Pa evo ja nudim jednu fer ponudu kad im smetam neka pitaju admina sa koliko usera pisem ako kaze vise od jednog fino cu da prestanem pisati ovdje, ako ne neka se oni povuku. Ali eto oni to ne rade iz nekog razloga mada vjerujem da su vec pitali ali su dobili negativan odgovor pa se sad malo glupiraju jer u diskusiji o klubu ih razbijamo argumentima kolege i ja! Ako iko na ovom forumu ima dva usera to je onaj navijac Patetica jer je prosto nemoguce da vise od jedne osobe navija za takav klub.Virtu4l je napisao/la:Ma opsjednuti su tobom, GunnerS te shvata kao najozbiljniju konkurenciju. Mada ti sa znanjem ne mogu parirati. Forza Paja!-Paja je napisao/la:Ako ja imam ijedan drugi user osim -Paja smjesta cu da se obrisem sa ovog foruma a to je lako dokazati admini sve znaju, ako dokazu da nemam ti se izbrisi i ne dolazi vise, moze li?
In Arsene We Trust!
Ali dobro, spamamo bezveze moramo pricati o temi a to je da ocekujem novi visegodisnji ugovor za Arsena Wengera!
Jedine sto sam preveslo ste vi polunavijaci i lazni navijaci Arsenala ja sam sa Virutalom samo ugodno diskutovao i razmijenili smo misljenja.