Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 18 maj 2010, 12:50

Virtu4l je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Ako ja imam ijedan drugi user osim -Paja smjesta cu da se obrisem sa ovog foruma a to je lako dokazati admini sve znaju, ako dokazu da nemam ti se izbrisi i ne dolazi vise, moze li?

In Arsene We Trust!
Ma opsjednuti su tobom, GunnerS te shvata kao najozbiljniju konkurenciju. Mada ti sa znanjem ne mogu parirati. Forza Paja!
Pa evo ja nudim jednu fer ponudu kad im smetam neka pitaju admina sa koliko usera pisem ako kaze vise od jednog fino cu da prestanem pisati ovdje, ako ne neka se oni povuku. Ali eto oni to ne rade iz nekog razloga mada vjerujem da su vec pitali ali su dobili negativan odgovor pa se sad malo glupiraju jer u diskusiji o klubu ih razbijamo argumentima kolege i ja! Ako iko na ovom forumu ima dva usera to je onaj navijac Patetica jer je prosto nemoguce da vise od jedne osobe navija za takav klub.

Ali dobro, spamamo bezveze moramo pricati o temi a to je da ocekujem novi visegodisnji ugovor za Arsena Wengera!

Jedine sto sam preveslo ste vi polunavijaci i lazni navijaci Arsenala ja sam sa Virutalom samo ugodno diskutovao i razmijenili smo misljenja.
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 maj 2010, 12:55

Transfer Linked: Everton's Phil Jagielka

Arsenal BettingBet £10 get £20 FreeWorld Cup 2010 BettingBet £10 get £20 Free
Arsenal fans know the deal when it comes to transfer deals: it's only official when it's announced on Arsenal.com.

That won't change this summer. But we know that transfer speculation will be rife in the build-up to the 2010/11 campaign and we intend to keep you abreast of the gossip between now and the Big Kick-Off.

Our Transfer Linked page will feature some of the rumours doing the rounds in the media. Just remember to take them with a large pinch of salt...

Phil Jagielka (Everton)
Defender - 28 years old
[Sunday Mirror]
According to the Sunday Mirror, Arsenal and Manchester United are " battling to sign" Everton centre back Phil Jagielka. The 28-year-old is regarded as one of England’s most improved defenders and was tipped for a place in Fabio Capello's World Cup squad before suffering a serious knee injury last year. Jagielka returned to the Everton side late in the 2009/10 campaign but will not travel to South Africa for this summer's tournament.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2010, 13:01

___Benny___ je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Smiješno ili ne, malo je lud ali zna znanje.
sta jednom te covjek preveslo i od tada ga se bojis.,, :o :mrgreen:
Daleko od toga, u početku mi je bio provokativan, ali kad sam dublje čitao shvatio sam da čovjek zna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 18 maj 2010, 14:04

@-Paja

Samo polahko, nemojmo dozvolit da nas lazni navijaci isprovociraju.
Virtu4l je navijac Chelskog, oni nam nisu dragi, ali su nam ipak mnogo drazi od laznih navijaca Arsenala koji pokusavaju da umanje nasu ljubav prema najdrazem klubu.

Odlicnu si temu odabrao za diskusiju.
Mislim da sam negdje procitao da je Wenger usmeno pristao na ugovor koji ce ga ostaviti na nasoj klupi do kraja 2013 sezone.
Kao i prosli put, ceka do zadnjeg dana pace potpisati, ovaj veliki gospodin nece slagati, a vjetovatno malo oteze zato sto je situacija napeta u Boardu oko preuzimanja kluba. Nadamo se da drustvo nece popustiti pod ritiskom i da cemo ostati pravi engleski tim, tj. Royal Arsenal.

Samo da ti jos napomenem da se ne upustas u raspravu sa "strucnjakom" kome je Hangeland Englez. Nema sta pravo englesko ime, kao i Ragib.
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 maj 2010, 14:07

imal kakvih pojačanja? Čujem dolazi neki mali iz Mozambika ima 13 i po godina , momak RASTURA!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 maj 2010, 14:08

Genghis je napisao/la:imal kakvih pojačanja? Čujem dolazi neki mali iz Mozambika ima 13 i po godina , momak RASTURA!
Nije jedan takav, više je njih ;)
Ima, Chamack treba samo zvanično da se objavi, tu su još neka šuškanja al još ništa zvanično....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 maj 2010, 16:24

Da da procitao sam to o Hangelandu Englezu haha odma se vidi da to nije pravi navijac Arsenala, to se nama ne bi moglo desiti.
Dio Arsenala

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 maj 2010, 16:55

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 maj 2010, 17:09

30-35 miliona, haha kakav glup clanak
Dio Arsenala

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 18 maj 2010, 17:10

Samo sam procitao prvi pasus i sve je jasno.
Ovo je lakrdija od clanka, posto Wenger uopce nije u Londonu.

Znaci, nista od toga.
Kapiten ne ide nigdje. Pritisak postaje sve jaci, ali on ne ide nigdje.

Le Boss se pita!
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 maj 2010, 17:17

Ako je istina ovo sto su lazovi iz smradalonije napisali kako zeli preci ok nema problema kesiraj ogromnu sumu koju Wenger trazi i to je to, a i taj Fabregas je pametan valjda zna sta se desi igracima koji napuste Arsenal tako da ne vjeurujem nicemu napisanom ovdje i u prethodnim clancima iz smradalonskih novina!
Dio Arsenala

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 maj 2010, 17:28

Vjeruj! je napisao/la:Samo sam procitao prvi pasus i sve je jasno.
Ovo je lakrdija od clanka, posto Wenger uopce nije u Londonu.

Znaci, nista od toga.
Kapiten ne ide nigdje. Pritisak postaje sve jaci, ali on ne ide nigdje.

Le Boss se pita!
Ciki druze, ne hvataj se za slamku. Clanak ima netacnih detalja, ali sustina je sasvim tacna - momak zeli da ide. Kad se to desi, nikakav Le Boss se ne pita. Kaze da zeli da rijesi buducnost. Kakvu buducnost? Zar ona nije rijesena onim nekim ludim ugovorom na jos 5-6 godina? Zasto onda uopste govori ove stvari?

Jedino se Wenger pita za cijenu. Moguce je ipak da Cesc uradi ono sto su uradili Henry i Ronaldo, tj. da ostane jos jednu sezonu kao bonus dok Wenger sve ne poslozi tako da mogu funkcionisati bez njega. Tako sam bar mislio, ali sad i u to sumnjam. Ovo me tako podsjeca na transfer Ronalda. Pusti se kampanja (nebitno im je bila prljava ili ne) iz Spanije i ne prestaje dok se ne zavrsi. Po tom pitanju se Real i Barcelona uopste ne razlikuju.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 18 maj 2010, 17:29

eh da hoce AW dobiti otkaz.. ovakvo vise ne moze dovedi golmana AW ili voz.. evo u nekim novinama pise da su ponudili 14miliona funti za reinu ali ovi odbrili
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 maj 2010, 17:30

sin3x je napisao/la:eh da hoce AW dobiti otkaz.. ovakvo vise ne moze dovedi golmana AW ili voz.. evo u nekim novinama pise da su ponudili 14miliona funti za reinu ali ovi odbrili
Što da AW dobije otkaz ?

Reina vrijedi više od 14 miliona. ;)
FK Pjetlovi

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 18 maj 2010, 17:33

Vecu glupost odavno nisam procitao. No dobro, sada ce se oni Barcelonisti jos vise ponadati. :lol:

Sto se tice Pajine teme i Wengera, siguran sam da ce Profesor jos dugo, dugo ostati na klupi Arsenala na radost vecine navijaca. Njegov projekat sa ovim timom je tek poceo. Zamislite jednog Cesca, Songa, Thea, Ramseya ili Nasria za 3 godine. Kakav ce to tim biti...
@Trasimaco
Haj prelistaj arhivu od proslog ljeta, naces 1000 takvih vijesti, a svi znamo gdje je Cesc na kraju igrao. Dalje, imas i 1000 takvih vijesti vezanih za Rooznog. Zar se i on ono nije povezivao sa Realom?! ;)

Cuj Cesc ide iz Arsenala... :lol: :lol:
EDIT:
Pitanje za @sin3x; Kada tako napadas Wengera, reci nam ko bi ga mogao zamjeniti? Ukoliko on ode koga dovesti kao novog trenera? Imas neki prijedlog...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 18 maj 2010, 17:35

reds je napisao/la:
sin3x je napisao/la:eh da hoce AW dobiti otkaz.. ovakvo vise ne moze dovedi golmana AW ili voz.. evo u nekim novinama pise da su ponudili 14miliona funti za reinu ali ovi odbrili
Što da AW dobije otkaz ?

Reina vrijedi više od 14 miliona. ;)
pa ako uprkos parama ne dovede dobrog golmana.. svaki covjek na svijetu cak i duduk vidi da almunia ne moze braniti u bosanskoj ligi.. ima clanaka gdje bivsi igraci almunie se cude kako je on u arsenalu oni se sa njim zajebavali dok je bio u osasuni i nikad nije bio dobar.. ostalo je sve ok :)
pa dobro vrijedi ali i l'pool-u trebaju pare radi dugova tako da bih volio malo poboljsanu ponudu i da dodje :)
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 maj 2010, 17:39

CollegeGunner je napisao/la:@Trasimaco
Haj prelistaj arhivu od proslog ljeta, naces 1000 takvih vijesti, a svi znamo gdje je Cesc na kraju igrao. Dalje, imas i 1000 takvih vijesti vezanih za Rooznog. Zar se i on ono nije povezivao sa Realom?! ;)
Bilo je clanaka gdje se Fabregas povezivao s Barcelonom, ali nikad nisam procitao clanak gdje je rekao da zeli da igra za njih. Ovo je prvi put. Znaci postoji izjava igraca koja to potvrđuje isto kao sto je to bio slucaj s Ronaldom.

Sto se tice Rooneya i Vidica naprimjer, oni su isto tako povezivani s Realom, ali nikad nisu rekli da zele da napuste United. Upravo suprotno su govorili i otvoreno demantovali sve te price. To je velika razlika.

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 18 maj 2010, 17:42

Tu izjavu je prenjeo nekakav list iz Deportiva i ide nesto u fazonu "Jednog dana bih se zelio vratiti u Barcu".
Covjek zeli ici kuci, nista cudno, ali nece ici sada.
Znaci, moze ic za nekoliko sezona ili sada za jedno 80-ak miliona funti.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 18 maj 2010, 17:44

Trasimaco je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:@Trasimaco
Bilo je clanaka gdje se Fabregas povezivao s Barcelonom, ali nikad nisam procitao clanak gdje je rekao da zeli da igra za njih. Ovo je prvi put. Znaci postoji izjava igraca koja to potvrđuje isto kao sto je to bio slucaj s Ronaldom.

Sto se tice Rooneya i Vidica naprimjer, oni su isto tako povezivani s Realom, ali nikad nisu rekli da zele da napuste United. Upravo suprotno su govorili i otvoreno demantovali sve te price. To je velika razlika.
Pa i Cesc je 100 puta demantovao price, a sto se tice te izjave, on je izjavio da ukoliko napusti Arsenal to ce biti za Barcu. Niti je rekao da ce napustiti Arsenal, a kamoli da ce to biti ove godine.
Sto se tice tih izjava Laporte, pa na to smo navikli. I od njega i onih seljaka iz Barce( Pique, Messi, Xavi,...) Nista novo, niti specijalno. Ja se mogu kladiti da Cesc ostaje u Arsenala, uvjeren sam u to. ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2010, 17:47

Evo vidim i Pajuga, ahbab moj stari i veliki postivalac Barcelone, polako mijenja prica i konta da je prica o transferu vrlo ozbiljna, a kad je i on poceo tako misliti i razmisljati o odsteti, ja sam siguran sad da se Cesc vraca tamo gdje pripada. Dobit cete velike pare (40) miliona i velikog igraca (Yaya), sto je i vise nego dobra ponuda, bude li Venger pametno kupovao, imat ce puno jacu ekipu nego ova sto je bila s Cescom.

Cesc je rekao da ce odlucuti do svjetskog gdje ce igrati, dakle razmislja i o Barceloni i ostanku, nije definitivno rekao da ostaje, sto puno toga govori. Mada ja vjerujem da je sve to i dogovoreno, i da se utanacuju pojedinosti transfera.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.