Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
A gluposti, ljudi su izborili promociju u Federalnu ligu na terenu i onda mu ovi zabranili nakon sto je ulozio silni trud i novac u Slogu trebao je jel da kaze ja sam uredu sa tim sto se radi i da dozvoli da nepravda prodje bez paznje javnosti.
Nije se on zakacio sa njima vec su oni namjerno se zakacili sa njim.
Nije se on zakacio sa njima vec su oni namjerno se zakacili sa njim.
E neka vam sada ta Sloga pomogne kao što je pomogao Azmir njoj.DoeTz je napisao/la:Sto nas je prodao **** jedno balavo ? Zalagao se za Slogu kao sto je i trebalo, to sto je u ovoj drzavi sve goli lopov to je druga prica al neka doci ce sve na svoje kad tad.
SRETAN BROJ - 1725
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Pa kad su bez ikakvog razloga zabranili ulazak Slogi u 1. ligu, očito im 'smeta' od prije. Mada se ja ne zamaram puno oko tih priča da nekome Azmir smeta.
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
E pitic dabogda ti jednog dana ucinili nepravdu kao sto su Slogi eto kada tako pricas.
Naravno da im smeta jer u ovoj državi ima bezbroj ljudi kojim smetaju ljudi sa parama. I Sloboda ako ne bude prvak (a vjerovatno neće) zahvalite Slogi i Azmirovom zalaganju za nju.pinoglavi je napisao/la:Pa kad su bez ikakvog razloga zabranili ulazak Slogi u 1. ligu, očito im 'smeta' od prije. Mada se ja ne zamaram puno oko tih priča da nekome Azmir smeta.
SRETAN BROJ - 1725
Jesil ti svjestan kolike gluposti pricas?pitic je napisao/la:Naravno da im smeta jer u ovoj državi ima bezborj ljudi kojim smetaju ljudi sa parama. I Sloboda ako ne bude prvak (a vjerovatno neće) zahvalite Slogi i Azmirovom zalaganju za nju.pinoglavi je napisao/la:Pa kad su bez ikakvog razloga zabranili ulazak Slogi u 1. ligu, očito im 'smeta' od prije. Mada se ja ne zamaram puno oko tih priča da nekome Azmir smeta.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kao da mi ne znamo da necemo biti prvaci
Nema niti jednog Tuzlaka u Savezu, al zato iz ovih prdekana od gradova ih ima itekako.
Nema niti jednog Tuzlaka u Savezu, al zato iz ovih prdekana od gradova ih ima itekako.
Udure ja pričam gluposti, a već ste počeli prozivati sudije i sudijski savez , a i prije ste stalno prozivali NFSBiH. Prvi će te krnuti pljuvati sve redom čim zaredate par loših rezultata, a na tepeti će biti savez državni i federlani, sudije su već na tapeti kao i izvlakuše da nemate svoga čovjeka u savezu da vas pogura itd itd.
SRETAN BROJ - 1725
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa tome bi i vi u kraj trebali stati. Mene eto nervira sto Iljo Dominkovic hara opet Federacijom iako Sloboda nema nikakve veze sa tim. A on je bio dio tima Muniba Usanovica za period koji se po svima naziva crnim u BH fudbalu.
Pappy,suspendirani za petnaesto ?
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Iljo je dobro krenuo sa uguravanjem Orašja na silu u PLBiH, ali digla se je medijska hajka od pokradenih klubova i počeli sijavati medijske izjave klubova i odmah su se smirili Iljo i ljudi mu jer su postali previše ofirni. Naša filijala Bosna V. pametna prije utakmice sa Orašjem dali obavijest za javnost da ih mogu gore pokrasti i taj je meć bio pod lupom i odmah Orašje zijani kući.tuzlak1987 je napisao/la:Pa tome bi i vi u kraj trebali stati. Mene eto nervira sto Iljo Dominkovic hara opet Federacijom iako Sloboda nema nikakve veze sa tim. A on je bio dio tima Muniba Usanovica za period koji se po svima naziva crnim u BH fudbalu.
SRETAN BROJ - 1725
De nam reci ko je sapnuo tim kriminalcima iz tog saveza da suspenduju predsjednija Slobode na godinu dana?pitic je napisao/la:Iljo je dobro krenuo sa uguravanjem Orašja na silu u PLBiH, ali digla se je medijska hajka od pokradenih klubova i počeli sijavati medijske izjave klubova i odmah su se smirili Iljo i ljudi mu jer su postali previše ofirni. Naša filijala Bosna V. pametna prije utakmice sa Orašjem dali obavijest za javnost da ih mogu gore pokrasti i taj je meć bio pod lupom i odmah Orašje zijani kući.
- Beduin
- Kontakt:
Pravo sportski, ti si drug zalutao ovdje. Yebo sport i ovu igru ba. Jos mi dosli da tucemo.pitic je napisao/la:Imaš od jučer klasični mitomanski sindrom. Da, država, entiteti, NFSBiH, sudijska organizacija, sud, policija, mjesne zajednice, opštine, kantoni i svi ostali su na strani FKS.Skver je napisao/la:Kadija te tuži, kadija ti sudi.Zip je napisao/la:@skver
http://www.nfsbih.ba/bih/tekst.php?id=57
Cak imas i broj portparola, javi se njima
Sudijska pitanja 276-666
Došli ste da tučete i dobili po labrnji sasvim zasluženo.
A Zeba neka ponovno izjavljuje da će igrati pod injekcijama protiv FKS pa ćemo Džemu naložiti sljedeći put da ga još više istanbura.
Vozdra
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Dobro, to si u pravu i zbog toga smo primorani slusati sve to, jelde?Pappy je napisao/la:Dozvoljava se iz razloga što nigdje u pravilniku nema da je zabranjeno takvo skandiranje. Ključna stvar u svemu tome je što oni nisu ratni zločinci kako se svugdje može pročitati, već ratni optuženici. Kada optužnica postane presuda onda će se govoriti o ratnim zločincima, i onda će oni koji to skandiraju biti kažnjivani. Do tada svi ti koji skandiraju koriste to, a ostali se upale na to. Meni to više i postaje smiješno i sa jedne i sa druge strane, gotovo i da ne obraćam pažnju, al' pošto svake sedmice iznova ide ista priča na forumu, da je pokušam objasnit, mada znam da nema vajde.Beduin je napisao/la:Bolna i zalosna cinjenica, samo pokazuje koliko smo nemocni i kakve protekcije se iz Bog zna kojeg razloga dozvoljavaju jednoj strani.Ajzea je napisao/la: Ma gasi ****.. Zbog parole upućene savezu nama prekidaju utakmicu, zbog zastave sa ljiljanima prekida se utakmica na Koševu, zbog veličanja ratnog zločinca sudija niti reaguje niti je čestitka veća od one koju dobijaš nakon solidne bakljade na derbiju ili pak zbog skandiranja "Savez napolje !"
Kazna može proći samo kao politička poruka recimo, ali opet složićemo se svi, da se niti jedan klub u BiH pretjerano ne kažnjava zbog toga. A možemo u svakom kolu da vidimo mnoštvo.
Ako nista, treba u pravilnik uvesti kriterije koji ce kaznjavati velicanje osoba optuzenih za rat, pa ako se dokaze da nisu zlocinci onda neka se isti velicaju do mile volje. Sasvim fer i logicno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- katakomba2
- Kontakt:
Tuzlaci sto ne zapjevaste jucer bit ce zeljo ku.rac sampioon?
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
zato što niste kandidat' za titulukatakomba2 je napisao/la:Tuzlaci sto ne zapjevaste jucer bit ce zeljo ku.rac sampioon?
nema logike, isto kao da pjevaš: bit' će Slavija qrac šampion
Ooo ovo je bilo veoma nisko. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
HAHAAHAHHAHA!Chinaglia je napisao/la:zato što niste kandidat' za titulukatakomba2 je napisao/la:Tuzlaci sto ne zapjevaste jucer bit ce zeljo ku.rac sampioon?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:zato što niste kandidat' za titulukatakomba2 je napisao/la:Tuzlaci sto ne zapjevaste jucer bit ce zeljo ku.rac sampioon?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.