Chinaglia je napisao/la:zato što niste kandidat' za titulukatakomba2 je napisao/la:Tuzlaci sto ne zapjevaste jucer bit ce zeljo ku.rac sampioon?
nema logike, isto kao da pjevaš: bit' će Slavija qrac šampion
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- katakomba2
- Kontakt:
Haj da ste vi neki konkurent za titulu pa bih svatio da nas omalovazavate ali ovako boze sacuvaj...
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
Okkatakomba2 je napisao/la:Haj da ste vi neki konkurent za titulu pa bih svatio da nas omalovazavate ali ovako boze sacuvaj...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Omerbavarac
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:zato što niste kandidat' za titulukatakomba2 je napisao/la:Tuzlaci sto ne zapjevaste jucer bit ce zeljo ku.rac sampioon?
Al' ga oseknu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
jurisicduska
- Kontakt:
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo- ... nak/167777
Slika i prilika bh novinarstva. Članak da je ironičan ili satiričan bio bi vrh vrhova.
Bogami nemojte tako.
Slika i prilika bh novinarstva. Članak da je ironičan ili satiričan bio bi vrh vrhova.
Bogami nemojte tako.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo- ... nak/167777
Bogami nemojte tako.
Ma dobro, to je pisao novinar, objektivno ili subjektivno sasvim nebitno.
Ali kad rukovodilac kluba izjavi ovo
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-ce ... eve/169580
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ako igraci Zelje "usvoje" pravilo fer-pleja po uzoru na komsije sanse za titulu im rapidno rastu
Ali vjerujem da ce ostati prije svega sportisti a u trku za titulu ce se svakako umjesati , prije ili poslije, vjerovatno kao i obicno na Proljece
Ali vjerujem da ce ostati prije svega sportisti a u trku za titulu ce se svakako umjesati , prije ili poslije, vjerovatno kao i obicno na Proljece
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit cemo prvaci, Barcelona, grupne fazeShooter je napisao/la:Ma dobro, to je pisao novinar, objektivno ili subjektivno sasvim nebitno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Beduin
- Kontakt:
Barca, grupna faza, jasni ciljevi Uprave kluba, Mladost i Rudar... ludilooo
A hajde, i Sloboda je bila prvak 2 kola zaredom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sloboda je konstantna i dobra. Ja nisam čuo da je neki vaš funkcioner izjavio da vam je titula cilj. Ja mislim da je ipak to Europa a konstantno ste na tim pozicijama od kako je počelo. Tako da bi i vi to trebali prihvatiti ko maksimum pa slijedeće godine napasti oba fronta i tako krenuti. Čujem i za pojačanja na polusezoni da bi mogla biti dobra, bolje da vrebate iz prikrajka tako ste najopasniji. Tako je možda i osvojite. Prvo mjesto nosi pritisak a vi ko klub još niste na tom nivou. Redom, prvo Europa, pa trofej, pa titula. Ako se slažemo.Beduin je napisao/la:Barca, grupna faza, jasni ciljevi Uprave kluba, Mladost i Rudar... ludilooo
-
perodeformero
- Kontakt:
Sloboda jos za 300 godina nece osvojiti nikakav trofej, da im ga das u ruke ispo bi im od treme. Njima je sama cinjenica da se ne bore za opstanak ravna osvajanju LP
- Beduin
- Kontakt:
Zato se i salim da smo cak 2 kola bili prvaci, jer su neki forumasi toliko se nabrijali na 1. mjesto i titulu kao da smo van konkurencije. A ustvari do kraja jos toliko oscilacija ce biti kod svih nas. Ja kao navijac zeljno cekam izlet u Evropu, sto sa materijalne situacije, sto zbog ugleda kluba i licnih emocija koje gajim od malih nogu, tako da covjeka nekad uhvati ta bojazan od borbe za titulu ili Evrope, obzirom da jos nemamo izgradjen taj pobjednicki mentalitet i snagu borbe sa pritiskom, ali smo na dobrom putu da stasamo kao klub i ekipa.jurisicduska je napisao/la:Sloboda je konstantna i dobra. Ja nisam čuo da je neki vaš funkcioner izjavio da vam je titula cilj. Ja mislim da je ipak to Europa a konstantno ste na tim pozicijama od kako je počelo. Tako da bi i vi to trebali prihvatiti ko maksimum pa slijedeće godine napasti oba fronta i tako krenuti. Čujem i za pojačanja na polusezoni da bi mogla biti dobra, bolje da vrebate iz prikrajka tako ste najopasniji. Tako je možda i osvojite. Prvo mjesto nosi pritisak a vi ko klub još niste na tom nivou. Redom, prvo Europa, pa trofej, pa titula. Ako se slažemo.Beduin je napisao/la:Barca, grupna faza, jasni ciljevi Uprave kluba, Mladost i Rudar... ludilooo
To si tacno rekao, sve dok Uprava jasno ne postavi cilj titulu PL, tako ce lakse biti i igrati i lakse ce nam pasti los rezultat i pad u igri. Ali vremenom taj cilj ce se morati postaviti, ako se nastavi ulagati u Slobodu, jer valjda se fudbal i igra zbog titula i prestiza.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Opali ga ovaj tuzlak vrucim po-gacicama
OKperodeformero je napisao/la:Sloboda jos za 300 godina nece osvojiti nikakav trofej, da im ga das u ruke ispo bi im od treme. Njima je sama cinjenica da se ne bore za opstanak ravna osvajanju LP
Nego, sacekajmo koliko ce bodova Sloboda osvojiti sljedeca 4 kola, imaju tri doma (Zrinjski, Celik i Slavija) a idu jednu u goste Rudaru. Sa osvojenih 6-9 bodova su u vrhu a predsjednik je obecao da ce kupiti jos par veoma kvalitetnih igraca tokom zimskog prelaznog roka ukoliko klub bude zaostajao nekoliko bodova za liderom poslije 18 kola.
Prošle godine uprava nije obećala titulu i jasno je rečeno da je cilj finansijska stabilizacija i izlazak u Europu, u čemu su djelimično i uspjeli. Ove sezone ispred uprave nastup je imao kreten od Zaimovića, idiota za kojeg mi nije jasno kako se uopšte pojavio kao neko ispred kluba, te najavio osvajanje titule tako da je to jedino što me interesuje ove godine, drugo mjesto ću shvatiti kao neuspjeh koliko god loše startali ove sezone i koliko god kikseva do sada imali. Cilj je titula ove godine i ako se dato obećanje ne ispuni shvatit ću to kao neispunjeni cilj i neispunjeno obećanje te samim tim i neuspjeh uprave, mazanje očiju i šta već ide uz sve to. Ne interesuje me koliko su kikseva imali, imaju dovoljno vremena da se vrate na pravi kolosijek samo je pitanje kada će početi sa tim jer će sami sebi otezati situaciju ako što prije ne počnu raditi ono što KAO najbolje znaju, igrati fudbal..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa vi bi i bili u borbi za titulu da niste kasno prodali Bajica i Kvesica, a nikog niste doveli da ih zamjeni..
Sto ce se ispostaviti kasnije da vam je iz ofanzivne linije Bajic bio najbolji igrac, a najbolji iz defanzive Kvesic. I ne znam kako je vasa uprava gajila nadu da ce biti dobro kada ne zamjenis dva reprezentativca?
Dalje ste to samo jos pogorsali kada ste dali otkaz Odovicu.
A drzao vas i utisak Evrope gdje ste imali dobar rezultat, a igrali protiv slabog Ferencvasora. Ko prati zna da je Madjarska liga kao nasa losa zadnjih godina, a klubovi finansijski losi pa Ferenc prekuca tu ligu
Sto ce se ispostaviti kasnije da vam je iz ofanzivne linije Bajic bio najbolji igrac, a najbolji iz defanzive Kvesic. I ne znam kako je vasa uprava gajila nadu da ce biti dobro kada ne zamjenis dva reprezentativca?
Dalje ste to samo jos pogorsali kada ste dali otkaz Odovicu.
A drzao vas i utisak Evrope gdje ste imali dobar rezultat, a igrali protiv slabog Ferencvasora. Ko prati zna da je Madjarska liga kao nasa losa zadnjih godina, a klubovi finansijski losi pa Ferenc prekuca tu ligu
Iskreno govoreći, nisam se ni nadao toliko da će Mladenović biti bar dostojna zamjena za Kvesića dok je Stokić prema mišljenju svih nas i bio dostojna zamjena za Bajića. Ono šta se njemu desilo ja ne mogu shvatiti nikako, neko ko je sezonama unazad bio vjerovatno i najbolji napadač lige ili je ulazio u uzi krug najboljih napadača izgleda kao da je po profesiji moler koji trči po terenu i ganja loptu.. Ustvari ne ganja...
Da su Kvesić i Bajić ostali definitivno bi bili u vrhu tabele uz trenutni igrački kadar, ali to je priča šta bi bilo kad bi bilo. Sada, umjesto najboljeg napadača lige i najboljeg lijevog beka imamo parmaka i beka koji ne prelazi centar kao da je postavljena "PAZI MINE" traka na nju..
@tuzlak, mi smo odličnu utakmicu odigrali i protiv Standarda gdje smo na gostovanju imali i prečku i stativu. Ipak, to je vrlo vjerovatno rezultat dobro postavljene Odine taktike a ne nekog vrhunskog kvaliteta igrača. Mozda bi imali vrhunski kvalitetne igrače da smo zadrzali spomenuti dvojac, ali samo za naše lige, ništa više od toga..
Da su Kvesić i Bajić ostali definitivno bi bili u vrhu tabele uz trenutni igrački kadar, ali to je priča šta bi bilo kad bi bilo. Sada, umjesto najboljeg napadača lige i najboljeg lijevog beka imamo parmaka i beka koji ne prelazi centar kao da je postavljena "PAZI MINE" traka na nju..
@tuzlak, mi smo odličnu utakmicu odigrali i protiv Standarda gdje smo na gostovanju imali i prečku i stativu. Ipak, to je vrlo vjerovatno rezultat dobro postavljene Odine taktike a ne nekog vrhunskog kvaliteta igrača. Mozda bi imali vrhunski kvalitetne igrače da smo zadrzali spomenuti dvojac, ali samo za naše lige, ništa više od toga..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Gledao sam obje utakmice,i stvarno steta.na kosevu vas pogotovo nisu nadigrali,mec loptu ste ispustili u belgiji.
A fakat ide na zivce ovi nastupi u evropi.zivim za dan da neki nas Klub ode u grupnu fazu.
A fakat ide na zivce ovi nastupi u evropi.zivim za dan da neki nas Klub ode u grupnu fazu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.