Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Ja ne znam sto ljudi pate za nekim dizajnima, zmajevima, tigrovima, qurcima.... Meni je bolje sto je jednostavnije, posebno kod adidasovih dresova. Ovaj plavi koji sad nosimo mi je perfekcija... Ja bi najradije da nam dres bude bijel, sa tri plave crte na rukavima, grb i to je to. Kakve zastave, kakve gluposti... 
- DragonGirl
- Kontakt:
Kakav divan dezen mušeme ovako izbliza...
Šalim se, izgleda veoma lijepo barem meni, unikatno, što je najvažnije i mislim da možemo biti zadovoljni. 
Od 1 do 10 ,4!
Nista posebno
lopovI ,kriminalci iz saveza njih libo za dobar dizajn.
Nista posebno
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Meni je licno dobar ovaj bijeli dres. Ali u kombinaciji sa bijelim sorcevima ce mozda izgledati malo previse jednostavno i jeftino.
Kako god bilo nista od dresova do Eura ako se kvalfikujemo ako Bog da.
Oni sto ima zenska selekcija, taj dizan je nekako najblizi i najjednostavniji.
Oni sto ima zenska selekcija, taj dizan je nekako najblizi i najjednostavniji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Meni predobobar dres ako je to taj. Naravno mnogo bolje ce to na igracima izgledati kada izadju na teren.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Principatus
- Kontakt:
Ovaj sadasnji plavi i jeste perfekt.SlevinKelevra je napisao/la:Ja ne znam sto ljudi pate za nekim dizajnima, zmajevima, tigrovima, qurcima.... Meni je bolje sto je jednostavnije, posebno kod adidasovih dresova. Ovaj plavi koji sad nosimo mi je perfekcija... Ja bi najradije da nam dres bude bijel, sa tri plave crte na rukavima, grb i to je to. Kakve zastave, kakve gluposti...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam vala ovaj bijeli onako..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Meni je dres pre pre predobar. Al opet džaba nama vrhunski dres ako ga nema ko obući.
Najvazniji su igraci koji ga nose, pa makar on bio i obicna krpa, ako će dres na kraju utakmice biti SUH i čist onda ne valja.
Kakav kod da je, bitno je da je na kraju utamice onakav da se vidi da se onaj u njemu borio i dao 110% za jednu jedinu BIH!!!
Najvazniji su igraci koji ga nose, pa makar on bio i obicna krpa, ako će dres na kraju utakmice biti SUH i čist onda ne valja.
Kakav kod da je, bitno je da je na kraju utamice onakav da se vidi da se onaj u njemu borio i dao 110% za jednu jedinu BIH!!!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
to se na ovim prostorima kaže "a u ruke mandušića vuka ...." ali vi to više ne učite u školi 
dres je na onim prvi slikama izgledao bolje, ova mustra je malo prekrupna. ali treba ga prvo uzeti u ruke i vidjeti kakav je, ovaj prethodni bijeli (za razliku od plavog) je bio najobičnija tanka krpica najgoreg kvaliteta, valjda će ovaj biti bolji.
dres je na onim prvi slikama izgledao bolje, ova mustra je malo prekrupna. ali treba ga prvo uzeti u ruke i vidjeti kakav je, ovaj prethodni bijeli (za razliku od plavog) je bio najobičnija tanka krpica najgoreg kvaliteta, valjda će ovaj biti bolji.
. Pa dresovi ispostavljeni na pijacu odnosno trziste prije i nego su promovirani. Svasta
- Donnie Darko
- Kontakt:
i ove aktuelne smo prvo vidjeli na instagramuarmin dju je napisao/la:. Pa dresovi ispostavljeni na pijacu odnosno trziste prije i nego su promovirani. Svasta
nista neobicno
Bolje bi bilo da nisu stavili te kocke na dres ali eto ja ga kupti necu ionako

Kakve veze savez ima sa dizajnom dresaMuhamedTM je napisao/la:Od 1 do 10 ,4!
Nista posebnolopovI ,kriminalci iz saveza njih libo za dobar dizajn.
Bijeli dres je fenomenalan.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dzaba kad ce Bosnjo rec' da nije dovoljno unikatan i da je s lageraPrincipatus je napisao/la:Ovaj sadasnji plavi i jeste perfekt.SlevinKelevra je napisao/la:Ja ne znam sto ljudi pate za nekim dizajnima, zmajevima, tigrovima, qurcima.... Meni je bolje sto je jednostavnije, posebno kod adidasovih dresova. Ovaj plavi koji sad nosimo mi je perfekcija... Ja bi najradije da nam dres bude bijel, sa tri plave crte na rukavima, grb i to je to. Kakve zastave, kakve gluposti...
Ovaj novi bijeli ce sigurno izgledati predobro na igracima !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ne samo na igracima, i na nama ce izgledati odlicno. Ja licno vise volim jednostavnije dresove, bez kragne, bez onog polo majice izgleda. Ako bude onakav plavi, nije los, ali jos bi mi ljepsi bio bez one zute linije preko prsa, nema veze sto je plavo-zuti.
Ja nisam nezadovoljan uopste, samo da budu dostupni, a ne kao ovi prosli. Plavi nestali sad pa sad i nisu vise ni pravili.
Neka su nam sretni ako Bog da.
Ja nisam nezadovoljan uopste, samo da budu dostupni, a ne kao ovi prosli. Plavi nestali sad pa sad i nisu vise ni pravili.
Neka su nam sretni ako Bog da.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, General505, RaZuti, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 48 gostiju.