FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mene samo zanima sta ce uprava rec ako recimo izgubimo jednu od ove dvije kuci....hocel smijenit Sablju
=\_1921_/=
Samo sto nijeBiki je napisao/la:Šta vele, onaj kralj banana iz Ljubljane opet oko Grbavice, hoće da pravi stadion!?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ja ipak mislim da je kralj mandarina u pitanju,bananamendejavu je napisao/la:Samo sto nijeBiki je napisao/la:Šta vele, onaj kralj banana iz Ljubljane opet oko Grbavice, hoće da pravi stadion!?
je otisao u pizdice kod tarcina da investira u kukuruz.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Dabogdom da je on uletio umjesto Misimovica, ako ništa vladao bi profesionalizam, a ne amaterizam.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ali i ti ga znas pomastiti drug....jel opet janje na proljece??pile87 je napisao/la:Mene brine samo ovaj period do polusezone. I nemam dileme da cemo bolje i jace izgledati u nastavku sezone. Ono sto zaista raduje je to da se ekipa pokusava dici za nivo pregovara se sa ozbiljnim menadzerima i ozbiljnim igracima. Po svima prilikama mjenjaceno prilican broj igraca. Ali ne samo mi nego i pitari izgleda mjenjaju veci broj igraca. Zrinjski ce dovesti par igraca na pozicijama gdje se zele pojacati jer su oni od svih ekipa uradili najpametni prelazni rok na pocetku sezone zatim siroki koji je relativno kasno doveo neke igrace ali su imali polusezonu da se uhodaju. Misljenja sam da ce svi uci jaci u nastavak osim ekipa za koje bude evidentno da vec ispadaju.
Nama mora biti evropa jednostavno mora radi koeficijenta radi publike radi renomea kluba.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
A ti znaš da bi sa ovim drugim vladao profesionalizam?Gator je napisao/la:Dabogdom da je on uletio umjesto Misimovica, ako ništa vladao bi profesionalizam, a ne amaterizam.
- ultrassa1921
- Kontakt:
Kad je sa slavijom zna li se ista?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
Sigurno bi bio profesionalizam kao sa Olimpijom iz Ljubljane. ccccFKZ1921 je napisao/la:A ti znaš da bi sa ovim drugim vladao profesionalizam?Gator je napisao/la:Dabogdom da je on uletio umjesto Misimovica, ako ništa vladao bi profesionalizam, a ne amaterizam.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
ja kako sam čuo, na tog bananamena su se žalili navijači Olimpije. Ali to nije problem ako je ulaganje u stadion u pitanju. Uložiš u objekat, dobiješ prostore ili kako će već biti regulisano kroz tu novu firmu i to je to. Nema neke veze sa klubom sem tog nekog odnosa u poslovnim prostorima.
Čuo sam i ja razne priče na tu temu. Ponudio čovjek ovo, ponudio ono, a suština je da to samo par ljudi zna. Na osnovu ovoga sa Olimpijom može se reći da više vjerujem ovima koji su ga odbili, a sa druge strane Osimi su sa njim sjedili u prvi mah. Mada mogao je on jedno pričati njima, a drugo ovdje.
Na kraju krajeva mislim da i Miske može donijeti dovoljno love i praviti tribine. Problem je koga naći da vodi sportski segment kluba jer kakav god da je ulagač, ako nema rezultata nema ni povrata love ni ničega.
Čuo sam i ja razne priče na tu temu. Ponudio čovjek ovo, ponudio ono, a suština je da to samo par ljudi zna. Na osnovu ovoga sa Olimpijom može se reći da više vjerujem ovima koji su ga odbili, a sa druge strane Osimi su sa njim sjedili u prvi mah. Mada mogao je on jedno pričati njima, a drugo ovdje.
Na kraju krajeva mislim da i Miske može donijeti dovoljno love i praviti tribine. Problem je koga naći da vodi sportski segment kluba jer kakav god da je ulagač, ako nema rezultata nema ni povrata love ni ničega.
zaboljisportuBiH je napisao/la:ja kako sam čuo, na tog bananamena su se žalili navijači Olimpije. Ali to nije problem ako je ulaganje u stadion u pitanju. Uložiš u objekat, dobiješ prostore ili kako će već biti regulisano kroz tu novu firmu i to je to. Nema neke veze sa klubom sem tog nekog odnosa u poslovnim prostorima.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Dva janjeta i ko zna sta jos, jel postalo moderno izmisljati neko janje ako jeste nadji moj post gdje to radim ?delinjo je napisao/la:Ali i ti ga znas pomastiti drug....jel opet janje na proljece??pile87 je napisao/la:Mene brine samo ovaj period do polusezone. I nemam dileme da cemo bolje i jace izgledati u nastavku sezone. Ono sto zaista raduje je to da se ekipa pokusava dici za nivo pregovara se sa ozbiljnim menadzerima i ozbiljnim igracima. Po svima prilikama mjenjaceno prilican broj igraca. Ali ne samo mi nego i pitari izgleda mjenjaju veci broj igraca. Zrinjski ce dovesti par igraca na pozicijama gdje se zele pojacati jer su oni od svih ekipa uradili najpametni prelazni rok na pocetku sezone zatim siroki koji je relativno kasno doveo neke igrace ali su imali polusezonu da se uhodaju. Misljenja sam da ce svi uci jaci u nastavak osim ekipa za koje bude evidentno da vec ispadaju.
Nama mora biti evropa jednostavno mora radi koeficijenta radi publike radi renomea kluba.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jebla vas janjad više, samo lupetate a nista se nikad ne mjenja.
Volim te Zeljo!!!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Sto se tice rezultata nepovratna steta je vec napravljena.. Zaostajemo 8 bodova za europom i uz ovakve oscilacije u igri do kraja jesenjeg dijela prvenstva mozemo zaostajati samo vise.. Ta janjad su kod nas relativan pojam.. I Joco je bio za janjeta pa se pomnozio sa nulom kada je dosao..
I moze li neko ovom Alihodzicu reci da vise ne daje nikakve izjave.. Nije dobar nikako..
I moze li neko ovom Alihodzicu reci da vise ne daje nikakve izjave.. Nije dobar nikako..
BUDI ŽELJO !!!
Alihodžić je pravo glup, ako je ovo izjavio, nismo se mogli sastaviti, šta on lupeta,treba mu zabranit da daje izjave, mislim da ima pametnijeg posla, bliži se prelazni rok, nek razmišlja koga prodati-koga dovesti i tako.
Ma, salim se, samo da malo relaksiram temu i skrenem s mucne rasprave!MuhamedTM je napisao/la:Ja ipak mislim da je kralj mandarina u pitanju,bananamendejavu je napisao/la:Samo sto nijeBiki je napisao/la:Šta vele, onaj kralj banana iz Ljubljane opet oko Grbavice, hoće da pravi stadion!?
je otisao u pizdice kod tarcina da investira u kukuruz.
Dobro mislis...Choks je napisao/la:Kad je sa slavijom zna li se ista?
Mislim da je nedjelja u 13:00 .
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- ultrassa1921
- Kontakt:
ti znas da ne bi ?FKZ1921 je napisao/la:A ti znaš da bi sa ovim drugim vladao profesionalizam?Gator je napisao/la:Dabogdom da je on uletio umjesto Misimovica, ako ništa vladao bi profesionalizam, a ne amaterizam.
Barem bi se kaznili odgovorni, a ne upirali prstom u onog koga nema.
ŽELJEZNIČAR: Kjosevski, Uzelac, Kosorić, Memija, Blagojević, Đelmić, Sadiković Enis, Sadiković Damir, Tiago, Kokot, Hodžurda.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.