FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 04 nov 2015, 17:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne provaljuj se
U vezi cega molim lijepo
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 nov 2015, 17:30

NKMramor je napisao/la:a zanimljivo da nam prave cirkus uvijek kad' predsjednika nema. Rade šta hoće.
je l' to predsjednik otputovao u SAD

kad on nije tu, mene je strah podjednako ovih iz Saveza, kao i samih igrača, jednostavno, drugačije je kad je gazda tu, kad drži na oku igrače, trenera, pa se onda i igrači osjećaju zaštićenim

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 nov 2015, 17:33

sta je sad sa Zebom,Stjepanovicem,Govedaricom,Moranjkicem...jooooojjjjjjjjjjjjjjjjj,bit ce j e b e n o do bola u nedelju...ufffffffffff
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 04 nov 2015, 17:37

danas utakmicu s pola snage odradili, da je otislo na penale izgubili bi :!: po meni je Kostic kriv sam sebi jer kad se desilo sr.anje na njihovoj polovini Kostic prvi trci da se nesto obracunava :facepalm: nekad se stvarno zapitam imaju li ti igraci sta u glavi :!: koga nema bez njega se moze. takodjer Husref je komplet utakmicu divljao uz aut liniju i naravno bilo je prozivki upucenih njemu ;) najbitnije je da smo prosli, protiv Zrinjskog nek nam je sto Bogova na pomoci :!:
Sloboda Tuzla

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 04 nov 2015, 17:37

Danas prvo poluvrijeme lose a u drugom smo napadili i ovi su se branili i nekako ga Suljo Killer zabi. Husref danas pomalo i smijesan sa svojim rekacijama i komentarima. Sto se tice crvenog Kosticu to stvarno nije normalno, svi koji su bili tu blize kazu da je Kostic samo smirivao situaciju i da su njega tukli a on bjezao i onda Bjelica uradi stvar koja nikom nije jasna. Sigurno ce nam opet nekog sudiju uvalit koje ce radit protiv nas, zato mi trebamo napunit Tusanj i bit vjetar u ledja igracima i vrsit pritisak na sudiju. STJEPANOVIC MI JE DANAS LICNO REKAO DA NECE MOCI IGRAT PROTIV ZRINJSKOG!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 nov 2015, 17:39

pa ostali su im jos Skakic ili Jakupovic..Spahalica, Bjelicu i Valjica su iskoristili-mada Valjic generalno ne navlaci toliko koliko je debilan kao sudija..ako nalete dvije ekipe jedna na drugu koje igraju kako Valjic dopusta pa to ce slomljenih nogu biti milion
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 nov 2015, 17:41

slika
VELIKU ODGOVORNOST SNOSI I MUSEMIĆ JER JE MORAO ZAUSTAVITI SVOJE IGRAČE I SPRIJEČITI OVO ŠTO SE DESILO.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 04 nov 2015, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 nov 2015, 17:44

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:STJEPANOVIC MI JE DANAS LICNO REKAO DA NECE MOCI IGRAT PROTIV ZRINJSKOG!
eh, ovo je možda i gore od neigranja Kostića :roll:

daj bože da Jasko zaigra, pa da Škahić na beka, Kiso na svoju poziciju, jer protiv Zrinje je samoubistvo igrat' bez destruktivca, al' ako nemaš nikog, šta da se radi :roll: daj bože da zaigra Jasko :pray:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 04 nov 2015, 17:48

Chinaglia je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:STJEPANOVIC MI JE DANAS LICNO REKAO DA NECE MOCI IGRAT PROTIV ZRINJSKOG!

daj bože da Jasko zaigra, pa da Škahić na beka, Kiso na svoju poziciju, jer protiv Zrinje je samoubistvo igrat' bez destruktivca, al' ako nemaš nikog, šta da se radi :roll: daj bože da zaigra Jasko :pray:
Mozemo probat sa Karlosom :urnebes: :mrgreen: kuknjava
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 nov 2015, 17:48

je l' ono Kostić u razgovoru s Vugdalićem, kao da mu Saša govori: budi pametan, nemoj napravit' glupost

slika

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 04 nov 2015, 17:50

Koliko vidim i Zeba se stima da prospe pricu kako je obnovio povredu ...za stjepanovica se znalo da nece igrati, odmah sam to rekao poslije tekme sa Sarajevom, što ne vjerujete :D na šta li će sastav ličiti u nedelju :S

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 nov 2015, 17:50

sloboda72 je napisao/la:slika
ovdje se vidi da Kostić "smiruje" situaciju :roll: kakav glupost čovječe jebt

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 04 nov 2015, 17:54

Po ovim svim povredama protiv Zrinjskog cemo ovako igrat: Piric-Ivetic-Skahic Mehmedagic-Kiso-Ordagic(zadnji vezni)-Saric(Prses)-Govedarica-Zeba(Saric)-Veselinovic-Ahmetovic

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 nov 2015, 17:55

harry_90 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Evo ss se oglasio za nas. :clap:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tuzlaci- ... ena/175364
To oni napisali zato sto prate ovaj dio foruma i sastavili text..niko od njih danas nije vidio Tusnja,da je bio Skokic pa bi mogao skontati,a ovako mi smo izvor informacija :urnebes:

Bas me zanima koga ce poslati..posto igraju timovi sa bosanskim i hrvatskim predznakom onda je logicno da nam sudi srbin..tipujem na Skakica,nisam ga dugo vidio na Tusnju :mrgreen:

Ali ako ne bude Skakica,eto Jakupovica iz Bihaca da nas povali :lol:
:nene:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 nov 2015, 17:55

SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Mozemo probat sa Karlosom :urnebes: :mrgreen: kuknjava
NIJE TI FER OVO ZA "Karlosa" (Mujkića).
Ja volim FK Tuzla City

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 04 nov 2015, 17:56

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Po ovim svim povredama protiv Zrinjskog cemo ovako igrat: Piric-Ivetic-Skahic Mehmedagic-Kiso-Ordagic(zadnji vezni)-Saric(Prses)-Govedarica-Zeba(Saric)-Veselinovic-Ahmetovic
ovaj tim je toliko mlak. Ne da cemo izgubiti, nego ce nas jos i istuci. Pa ovdje brat bratu 3 defanzivno orijentisana igraca ima

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 04 nov 2015, 17:57

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:

Mozemo probat sa Karlosom :urnebes: :mrgreen: kuknjava
nemoj Karlosa tako ti boga, stvarno protiv momka nemam nista al je taraba živa...biće za..bano protiv zrinjskog, jer sve nam je nekako krenulo nizbrdo, te kartoni, te povrede, te i kuhanja van terena protiv nas,sve nas je stiglo al opet nekako guramo i to dobro...al mislim da smo najviše oslabljeni u ovih posljednih par kola time što nema Azmira, kako on ode i igrači se počeli povredjivat.....

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 04 nov 2015, 17:58

Jel to Azmir otisao u SAD, u jednu ruku to uvijek donese dobro Slobodi, covjek ko djeda mraz svaki put kad se vrati iz SAD, neko ludilo i pozitivni pomaci u klubu. Vugda, Husref i ostali vjerovatno znaju sta im je ciniti do dolaska babuke, svakako je babuka suspendovan, tako da samo izgurat ovo do kraja i onda cekat bauku jer kad se on vrati uvijek ludilo nastane. Evo da se podsjetimo babuke i njegovih zimskih carolija :
- Nakon pozajmice Slobodi od 20 000 KM, sto su legende potrosila, dosa covjek iz SAD, preuzeo klub pred gasenje, napali smo Vitez u jednom momentu, al ipak te godine Radnicki i Vitez su bile jace i bolje ekipe u federalici, mi smo mislim 5,6 zavrsili.
- Nakon velikog pritiska zbog losih igra i loseg vodenja Karica, Azmir navijace fino zamoli za strpljenje ispred Tusnja, nakon onog poraza od Branitelja, odlazi i SAD, vraca se dovodi Ciru, pojacanja, i ulazimo u PL.
- Nakon lose polusezone sa Sadikovicem, Kasimirom, ocajna igra, prelosi igraci, Azmir odlazi u SAD, sve je bilo mrtvo, mi ovdje vazdan nagadali i raspravljali se, dusmani se poceli radovati, pisat razne teroje zavjere. Vraca se babuka, dovodi Husrefa, pojacanja, pravi se niz bez izugbljenog meca i lagano privodi polusezona.
- Sada smo u vrh, dobro to sve izgleda. Babuka odlazi u SAD, sta nas ocekuje.................................................... nadam se spektakl

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 nov 2015, 18:13

Ocekuje se bomba kakvu BH fudbal nije zapamtio u posljednjih 20 godina.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 nov 2015, 18:17

ma protiv Zrinjskog nema destruktivac-kreativac...ima da svi budu destruktivci, da svi igraju kako im se kaze..da se motivisu maksimalno i da svi poginu na terenu ko god da igrao

ja bi pustio Krpu i Ahmeta od pocetka, navalio svim silama pa kud pukne
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.