U vezi cega molim lijepoultrasstyle_tz je napisao/la:ne provaljuj se
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
je l' to predsjednik otputovao u SADNKMramor je napisao/la:a zanimljivo da nam prave cirkus uvijek kad' predsjednika nema. Rade šta hoće.
kad on nije tu, mene je strah podjednako ovih iz Saveza, kao i samih igrača, jednostavno, drugačije je kad je gazda tu, kad drži na oku igrače, trenera, pa se onda i igrači osjećaju zaštićenim
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta je sad sa Zebom,Stjepanovicem,Govedaricom,Moranjkicem...jooooojjjjjjjjjjjjjjjjj,bit ce j e b e n o do bola u nedelju...ufffffffffff
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
danas utakmicu s pola snage odradili, da je otislo na penale izgubili bi
po meni je Kostic kriv sam sebi jer kad se desilo sr.anje na njihovoj polovini Kostic prvi trci da se nesto obracunava
nekad se stvarno zapitam imaju li ti igraci sta u glavi
koga nema bez njega se moze. takodjer Husref je komplet utakmicu divljao uz aut liniju i naravno bilo je prozivki upucenih njemu
najbitnije je da smo prosli, protiv Zrinjskog nek nam je sto Bogova na pomoci 
Sloboda Tuzla
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Danas prvo poluvrijeme lose a u drugom smo napadili i ovi su se branili i nekako ga Suljo Killer zabi. Husref danas pomalo i smijesan sa svojim rekacijama i komentarima. Sto se tice crvenog Kosticu to stvarno nije normalno, svi koji su bili tu blize kazu da je Kostic samo smirivao situaciju i da su njega tukli a on bjezao i onda Bjelica uradi stvar koja nikom nije jasna. Sigurno ce nam opet nekog sudiju uvalit koje ce radit protiv nas, zato mi trebamo napunit Tusanj i bit vjetar u ledja igracima i vrsit pritisak na sudiju. STJEPANOVIC MI JE DANAS LICNO REKAO DA NECE MOCI IGRAT PROTIV ZRINJSKOG!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa ostali su im jos Skakic ili Jakupovic..Spahalica, Bjelicu i Valjica su iskoristili-mada Valjic generalno ne navlaci toliko koliko je debilan kao sudija..ako nalete dvije ekipe jedna na drugu koje igraju kako Valjic dopusta pa to ce slomljenih nogu biti milion
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

VELIKU ODGOVORNOST SNOSI I MUSEMIĆ JER JE MORAO ZAUSTAVITI SVOJE IGRAČE I SPRIJEČITI OVO ŠTO SE DESILO.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 04 nov 2015, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
eh, ovo je možda i gore od neigranja KostićaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:STJEPANOVIC MI JE DANAS LICNO REKAO DA NECE MOCI IGRAT PROTIV ZRINJSKOG!
daj bože da Jasko zaigra, pa da Škahić na beka, Kiso na svoju poziciju, jer protiv Zrinje je samoubistvo igrat' bez destruktivca, al' ako nemaš nikog, šta da se radi
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Mozemo probat sa KarlosomChinaglia je napisao/la:eh, ovo je možda i gore od neigranja KostićaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:STJEPANOVIC MI JE DANAS LICNO REKAO DA NECE MOCI IGRAT PROTIV ZRINJSKOG!![]()
daj bože da Jasko zaigra, pa da Škahić na beka, Kiso na svoju poziciju, jer protiv Zrinje je samoubistvo igrat' bez destruktivca, al' ako nemaš nikog, šta da se radidaj bože da zaigra Jasko
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
je l' ono Kostić u razgovoru s Vugdalićem, kao da mu Saša govori: budi pametan, nemoj napravit' glupost

-
boomerang5
- Kontakt:
Koliko vidim i Zeba se stima da prospe pricu kako je obnovio povredu ...za stjepanovica se znalo da nece igrati, odmah sam to rekao poslije tekme sa Sarajevom, što ne vjerujete
na šta li će sastav ličiti u nedelju :S
ovdje se vidi da Kostić "smiruje" situacijusloboda72 je napisao/la:![]()
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Po ovim svim povredama protiv Zrinjskog cemo ovako igrat: Piric-Ivetic-Skahic Mehmedagic-Kiso-Ordagic(zadnji vezni)-Saric(Prses)-Govedarica-Zeba(Saric)-Veselinovic-Ahmetovic
harry_90 je napisao/la:To oni napisali zato sto prate ovaj dio foruma i sastavili text..niko od njih danas nije vidio Tusnja,da je bio Skokic pa bi mogao skontati,a ovako mi smo izvor informacijaProbisvjet je napisao/la:Evo ss se oglasio za nas.![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tuzlaci- ... ena/175364
Bas me zanima koga ce poslati..posto igraju timovi sa bosanskim i hrvatskim predznakom onda je logicno da nam sudi srbin..tipujem na Skakica,nisam ga dugo vidio na Tusnju![]()
Ali ako ne bude Skakica,eto Jakupovica iz Bihaca da nas povali
NIJE TI FER OVO ZA "Karlosa" (Mujkića).SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Mozemo probat sa Karlosom![]()
kuknjava
Ja volim FK Tuzla City
-
boomerang5
- Kontakt:
ovaj tim je toliko mlak. Ne da cemo izgubiti, nego ce nas jos i istuci. Pa ovdje brat bratu 3 defanzivno orijentisana igraca imaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Po ovim svim povredama protiv Zrinjskog cemo ovako igrat: Piric-Ivetic-Skahic Mehmedagic-Kiso-Ordagic(zadnji vezni)-Saric(Prses)-Govedarica-Zeba(Saric)-Veselinovic-Ahmetovic
nemoj Karlosa tako ti boga, stvarno protiv momka nemam nista al je taraba živa...biće za..bano protiv zrinjskog, jer sve nam je nekako krenulo nizbrdo, te kartoni, te povrede, te i kuhanja van terena protiv nas,sve nas je stiglo al opet nekako guramo i to dobro...al mislim da smo najviše oslabljeni u ovih posljednih par kola time što nema Azmira, kako on ode i igrači se počeli povredjivat.....SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mozemo probat sa KarlosomChinaglia je napisao/la:eh, ovo je možda i gore od neigranja KostićaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:STJEPANOVIC MI JE DANAS LICNO REKAO DA NECE MOCI IGRAT PROTIV ZRINJSKOG!![]()
daj bože da Jasko zaigra, pa da Škahić na beka, Kiso na svoju poziciju, jer protiv Zrinje je samoubistvo igrat' bez destruktivca, al' ako nemaš nikog, šta da se radidaj bože da zaigra Jasko
![]()
kuknjava
Jel to Azmir otisao u SAD, u jednu ruku to uvijek donese dobro Slobodi, covjek ko djeda mraz svaki put kad se vrati iz SAD, neko ludilo i pozitivni pomaci u klubu. Vugda, Husref i ostali vjerovatno znaju sta im je ciniti do dolaska babuke, svakako je babuka suspendovan, tako da samo izgurat ovo do kraja i onda cekat bauku jer kad se on vrati uvijek ludilo nastane. Evo da se podsjetimo babuke i njegovih zimskih carolija :
- Nakon pozajmice Slobodi od 20 000 KM, sto su legende potrosila, dosa covjek iz SAD, preuzeo klub pred gasenje, napali smo Vitez u jednom momentu, al ipak te godine Radnicki i Vitez su bile jace i bolje ekipe u federalici, mi smo mislim 5,6 zavrsili.
- Nakon velikog pritiska zbog losih igra i loseg vodenja Karica, Azmir navijace fino zamoli za strpljenje ispred Tusnja, nakon onog poraza od Branitelja, odlazi i SAD, vraca se dovodi Ciru, pojacanja, i ulazimo u PL.
- Nakon lose polusezone sa Sadikovicem, Kasimirom, ocajna igra, prelosi igraci, Azmir odlazi u SAD, sve je bilo mrtvo, mi ovdje vazdan nagadali i raspravljali se, dusmani se poceli radovati, pisat razne teroje zavjere. Vraca se babuka, dovodi Husrefa, pojacanja, pravi se niz bez izugbljenog meca i lagano privodi polusezona.
- Sada smo u vrh, dobro to sve izgleda. Babuka odlazi u SAD, sta nas ocekuje.................................................... nadam se spektakl
- Nakon pozajmice Slobodi od 20 000 KM, sto su legende potrosila, dosa covjek iz SAD, preuzeo klub pred gasenje, napali smo Vitez u jednom momentu, al ipak te godine Radnicki i Vitez su bile jace i bolje ekipe u federalici, mi smo mislim 5,6 zavrsili.
- Nakon velikog pritiska zbog losih igra i loseg vodenja Karica, Azmir navijace fino zamoli za strpljenje ispred Tusnja, nakon onog poraza od Branitelja, odlazi i SAD, vraca se dovodi Ciru, pojacanja, i ulazimo u PL.
- Nakon lose polusezone sa Sadikovicem, Kasimirom, ocajna igra, prelosi igraci, Azmir odlazi u SAD, sve je bilo mrtvo, mi ovdje vazdan nagadali i raspravljali se, dusmani se poceli radovati, pisat razne teroje zavjere. Vraca se babuka, dovodi Husrefa, pojacanja, pravi se niz bez izugbljenog meca i lagano privodi polusezona.
- Sada smo u vrh, dobro to sve izgleda. Babuka odlazi u SAD, sta nas ocekuje.................................................... nadam se spektakl
Ocekuje se bomba kakvu BH fudbal nije zapamtio u posljednjih 20 godina.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma protiv Zrinjskog nema destruktivac-kreativac...ima da svi budu destruktivci, da svi igraju kako im se kaze..da se motivisu maksimalno i da svi poginu na terenu ko god da igrao
ja bi pustio Krpu i Ahmeta od pocetka, navalio svim silama pa kud pukne
ja bi pustio Krpu i Ahmeta od pocetka, navalio svim silama pa kud pukne
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.