Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

coelho41
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la coelho41 » 05 nov 2015, 23:11

uzeo sam švabiju onako za primjer prvi mi pali na pamet, nadam se da razumijete poentu, al eto i to što kažeš pa kad švaboo nema obraza i sagne se brazilcima i pristanu na te "plagijat" dresove kud ćeš dalje, nego se tu mi nešto ponosni bosanćerosi našli uvrijeđeni jer pazi molim te bijeli dres nam ima isti dezen ko u ukrainaca i sad nama to smeta ipak smo mi zaslužili taj unikatni...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 nov 2015, 23:12

Izbjegli smo metak

slika

:mrgreen:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 05 nov 2015, 23:35

Oba dresa odlicna.
Semper Fidelis

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 nov 2015, 09:21

coelho41 je napisao/la:uzeo sam švabiju onako za primjer prvi mi pali na pamet, nadam se da razumijete poentu, al eto i to što kažeš pa kad švaboo nema obraza i sagne se brazilcima i pristanu na te "plagijat" dresove kud ćeš dalje, nego se tu mi nešto ponosni bosanćerosi našli uvrijeđeni jer pazi molim te bijeli dres nam ima isti dezen ko u ukrainaca i sad nama to smeta ipak smo mi zaslužili taj unikatni...
Niko se ovdje ne buni zbog toga sto ima ili nema neke detalje na dresovima, to je licna stvar ukusu i svima se nesto drugo svidja.
Problem je u tome sto se koriste boje za dres reprezentacije koji nisu tradicionalno boje nase reprezentacije. To je isto kao da celika sledece sezone na jedanput dobije zuto-zelene dresove zato sto su te boje na zastavi opcine.
Nase boje su plavo-bijela/bijelo-plava. A svi ostali detalji bi trebali biti otvorene za mastovite promjene.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 nov 2015, 09:34

AlenHalilovic je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:uzeo sam švabiju onako za primjer prvi mi pali na pamet, nadam se da razumijete poentu, al eto i to što kažeš pa kad švaboo nema obraza i sagne se brazilcima i pristanu na te "plagijat" dresove kud ćeš dalje, nego se tu mi nešto ponosni bosanćerosi našli uvrijeđeni jer pazi molim te bijeli dres nam ima isti dezen ko u ukrainaca i sad nama to smeta ipak smo mi zaslužili taj unikatni...
Niko se ovdje ne buni zbog toga sto ima ili nema neke detalje na dresovima, to je licna stvar ukusu i svima se nesto drugo svidja.
Problem je u tome sto se koriste boje za dres reprezentacije koji nisu tradicionalno boje nase reprezentacije. To je isto kao da celika sledece sezone na jedanput dobije zuto-zelene dresove zato sto su te boje na zastavi opcine.
Nase boje su plavo-bijela/bijelo-plava. A svi ostali detalji bi trebali biti otvorene za mastovite promjene.
gdje piše koje su boje naše reprezentacije?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 nov 2015, 10:34

Zuta boja se nalazi na nasoj zastavi, koliko god se to nekome svidjalo ili ne.
I neka su nam je ubacili, da ne budemo tamo kao San Marino, Kipar i ostalih 668 klubova sa obicnim plavim adidas majicama.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 nov 2015, 10:47

plavi dres je odvratan, kupit' ću ga i koristit' kao krpu za toalet ili brisanje patika

toliko je odvratan

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 nov 2015, 11:34

Donnie Darko je napisao/la:Izbjegli smo metak

slika

:mrgreen:
Ne mogu sam da sebi povjerujem, ali nije mi los ovaj. :mrgreen:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 nov 2015, 11:59

Joj kad ce ljudi vise prestati koristiti toliko isfuranu i otrcanu frazu da sa tim obicnim zutim detaljima na dresu sada licimo na Ukrajinu i Svedsku, i da skontaju, po ko zna koji put receno, da sa tom najobicnijom plavo-bijelo kombinacijom licimo na hiljadu drugih repki i klubova ? kako vam to ne moze uci u te tikve ? meni su super oba dresa, malo promjene je dobro doslo, ne mora uvijek biti ta monotona kombinacija, pa da je tradicionalna ne znam ti koliko...drugi mijenjaju komplet boje dresova a Bosnji ne valja dodani detalj na dresu...valjda sto nisu te linije unikatne, Bosnjo zna biti probirljiv :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 06 nov 2015, 12:21

ovaj plavi kao da smo UKRAJINA......a bijeli mi vise lici na neki klupski dres, a ne za reprezentaciju.....BEZZE

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 nov 2015, 12:36

na plavom dresu nije boja zuta nego ZLATNA i to je neka vrsta promjene

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 06 nov 2015, 12:58

Zamislite Italiju u zelenim dresovima.Ne mozete naravno kad im je tradicionalna boja plava i bijela.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 nov 2015, 13:13

Jest im tradicionalna kao i nama, ali ne vidim da su dizali frku radi ovog zeleno-crvenog detalja kao sto je mi dizemo radi je*ene zute boje. Koju, zamisli tog cuda, imamo na zastavi. :facepalm:
I niko nama nije mjenjao tradicionalne boje, dobili smo plavi i bijeli dres. I, gdje je frka?

slika
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 06 nov 2015, 13:39

Chinaglia je napisao/la:plavi dres je odvratan, kupit' ću ga i koristit' kao krpu za toalet ili brisanje patika

toliko je odvratan
zbog ovakvih ne zasluzujemo da idemo naprijed i nek nam se desava sve sto nam se desava...jednostavno narod treba da ga pushi kad je debilan

OBA DRESA ODLIČNA

:bih:
Semper Fidelis

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 nov 2015, 14:29

Olympique je napisao/la:Zamislite Italiju u zelenim dresovima.Ne mozete naravno kad im je tradicionalna boja plava i bijela.
Zamisli ti naše žute dresove. Ne možeš naravno kad nam je tradicionalna boja bijela i plava.

Detalji su žuti, a i Italija je milijardu puta imala zelene detalje na dresovima.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 06 nov 2015, 15:10

Papastathopoulos je napisao/la:Joj kad ce ljudi vise prestati koristiti toliko isfuranu i otrcanu frazu da sa tim obicnim zutim detaljima na dresu sada licimo na Ukrajinu i Svedsku, i da skontaju, po ko zna koji put receno, da sa tom najobicnijom plavo-bijelo kombinacijom licimo na hiljadu drugih repki i klubova ? kako vam to ne moze uci u te tikve ? meni su super oba dresa, malo promjene je dobro doslo, ne mora uvijek biti ta monotona kombinacija, pa da je tradicionalna ne znam ti koliko...drugi mijenjaju komplet boje dresova a Bosnji ne valja dodani detalj na dresu...valjda sto nisu te linije unikatne, Bosnjo zna biti probirljiv :mrgreen:
A ne moze glupi bosnjo sebi u glavu da stavi da je na svijetu hiljade i hiljade klubova i reprezentacija zajedno i da je nemoguce da svako ima razlicite kombinacije.
Normlano je da ce nas dres liciti na ili neki klub ili neku reprezentaciju. Sta bi ljudi tek rekli za čisto bijeli dres real madrida? Ljudi imaju milijarde, tako veliki klub. Kod nas bi odmah, oj bijela majca ja je mogu kupiti i u Bingu pa nalijepit nas logo i eto dresa. Al ne moze se to dokazati nasima
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 nov 2015, 18:27

Ali možda Švedski dresovi ili Ukrainski liče na naše a ne naši dresovi na njihove? :mrgreen:

Dresovi mi se ne sviđaju. Što? Nemam pojma. Ali mi nisu nešto. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 nov 2015, 19:20

Meni se čini da smo mi jedina reprezentacija koja smo dobili dresove po starom fazonu sa tri prugama na ramenima mjesto sa strane dresa...

slika

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 06 nov 2015, 19:26

AlenHalilovic je napisao/la:Meni se čini da smo mi jedina reprezentacija koja smo dobili dresove po starom fazonu sa tri prugama na ramenima mjesto sa strane dresa...

[img]http://4.bp.****.com/-Lc6lgS_mtmQ/VjypZs5e1eI/AAAAAAAAfD8/2VPDBDFMs9E/s1600/Schweden-EM-2016-Heim-Trikot-6.jpg[/img]
unikatni smo dakle
Zarathustra

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 06 nov 2015, 20:56

slika
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], CAGarfia, DanijelTZ, denza, Google Adsense [Bot], HariTz, jasmin10, Kaunas, Vaya, Venom, zikerrz21 i 50 gostiju.