Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
uzeo sam švabiju onako za primjer prvi mi pali na pamet, nadam se da razumijete poentu, al eto i to što kažeš pa kad švaboo nema obraza i sagne se brazilcima i pristanu na te "plagijat" dresove kud ćeš dalje, nego se tu mi nešto ponosni bosanćerosi našli uvrijeđeni jer pazi molim te bijeli dres nam ima isti dezen ko u ukrainaca i sad nama to smeta ipak smo mi zaslužili taj unikatni...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izbjegli smo metak

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Niko se ovdje ne buni zbog toga sto ima ili nema neke detalje na dresovima, to je licna stvar ukusu i svima se nesto drugo svidja.coelho41 je napisao/la:uzeo sam švabiju onako za primjer prvi mi pali na pamet, nadam se da razumijete poentu, al eto i to što kažeš pa kad švaboo nema obraza i sagne se brazilcima i pristanu na te "plagijat" dresove kud ćeš dalje, nego se tu mi nešto ponosni bosanćerosi našli uvrijeđeni jer pazi molim te bijeli dres nam ima isti dezen ko u ukrainaca i sad nama to smeta ipak smo mi zaslužili taj unikatni...
Problem je u tome sto se koriste boje za dres reprezentacije koji nisu tradicionalno boje nase reprezentacije. To je isto kao da celika sledece sezone na jedanput dobije zuto-zelene dresove zato sto su te boje na zastavi opcine.
Nase boje su plavo-bijela/bijelo-plava. A svi ostali detalji bi trebali biti otvorene za mastovite promjene.
gdje piše koje su boje naše reprezentacije?AlenHalilovic je napisao/la:Niko se ovdje ne buni zbog toga sto ima ili nema neke detalje na dresovima, to je licna stvar ukusu i svima se nesto drugo svidja.coelho41 je napisao/la:uzeo sam švabiju onako za primjer prvi mi pali na pamet, nadam se da razumijete poentu, al eto i to što kažeš pa kad švaboo nema obraza i sagne se brazilcima i pristanu na te "plagijat" dresove kud ćeš dalje, nego se tu mi nešto ponosni bosanćerosi našli uvrijeđeni jer pazi molim te bijeli dres nam ima isti dezen ko u ukrainaca i sad nama to smeta ipak smo mi zaslužili taj unikatni...
Problem je u tome sto se koriste boje za dres reprezentacije koji nisu tradicionalno boje nase reprezentacije. To je isto kao da celika sledece sezone na jedanput dobije zuto-zelene dresove zato sto su te boje na zastavi opcine.
Nase boje su plavo-bijela/bijelo-plava. A svi ostali detalji bi trebali biti otvorene za mastovite promjene.
Zuta boja se nalazi na nasoj zastavi, koliko god se to nekome svidjalo ili ne.
I neka su nam je ubacili, da ne budemo tamo kao San Marino, Kipar i ostalih 668 klubova sa obicnim plavim adidas majicama.
I neka su nam je ubacili, da ne budemo tamo kao San Marino, Kipar i ostalih 668 klubova sa obicnim plavim adidas majicama.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
plavi dres je odvratan, kupit' ću ga i koristit' kao krpu za toalet ili brisanje patika
toliko je odvratan
toliko je odvratan
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne mogu sam da sebi povjerujem, ali nije mi los ovaj.Donnie Darko je napisao/la:Izbjegli smo metak
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Joj kad ce ljudi vise prestati koristiti toliko isfuranu i otrcanu frazu da sa tim obicnim zutim detaljima na dresu sada licimo na Ukrajinu i Svedsku, i da skontaju, po ko zna koji put receno, da sa tom najobicnijom plavo-bijelo kombinacijom licimo na hiljadu drugih repki i klubova ? kako vam to ne moze uci u te tikve ? meni su super oba dresa, malo promjene je dobro doslo, ne mora uvijek biti ta monotona kombinacija, pa da je tradicionalna ne znam ti koliko...drugi mijenjaju komplet boje dresova a Bosnji ne valja dodani detalj na dresu...valjda sto nisu te linije unikatne, Bosnjo zna biti probirljiv 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
ovaj plavi kao da smo UKRAJINA......a bijeli mi vise lici na neki klupski dres, a ne za reprezentaciju.....BEZZE
na plavom dresu nije boja zuta nego ZLATNA i to je neka vrsta promjene
Zamislite Italiju u zelenim dresovima.Ne mozete naravno kad im je tradicionalna boja plava i bijela.
Jest im tradicionalna kao i nama, ali ne vidim da su dizali frku radi ovog zeleno-crvenog detalja kao sto je mi dizemo radi je*ene zute boje. Koju, zamisli tog cuda, imamo na zastavi.
I niko nama nije mjenjao tradicionalne boje, dobili smo plavi i bijeli dres. I, gdje je frka?
I niko nama nije mjenjao tradicionalne boje, dobili smo plavi i bijeli dres. I, gdje je frka?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
zbog ovakvih ne zasluzujemo da idemo naprijed i nek nam se desava sve sto nam se desava...jednostavno narod treba da ga pushi kad je debilanChinaglia je napisao/la:plavi dres je odvratan, kupit' ću ga i koristit' kao krpu za toalet ili brisanje patika
toliko je odvratan
OBA DRESA ODLIČNA
Semper Fidelis
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamisli ti naše žute dresove. Ne možeš naravno kad nam je tradicionalna boja bijela i plava.Olympique je napisao/la:Zamislite Italiju u zelenim dresovima.Ne mozete naravno kad im je tradicionalna boja plava i bijela.
Detalji su žuti, a i Italija je milijardu puta imala zelene detalje na dresovima.
- JavierBosnia
- Kontakt:
A ne moze glupi bosnjo sebi u glavu da stavi da je na svijetu hiljade i hiljade klubova i reprezentacija zajedno i da je nemoguce da svako ima razlicite kombinacije.Papastathopoulos je napisao/la:Joj kad ce ljudi vise prestati koristiti toliko isfuranu i otrcanu frazu da sa tim obicnim zutim detaljima na dresu sada licimo na Ukrajinu i Svedsku, i da skontaju, po ko zna koji put receno, da sa tom najobicnijom plavo-bijelo kombinacijom licimo na hiljadu drugih repki i klubova ? kako vam to ne moze uci u te tikve ? meni su super oba dresa, malo promjene je dobro doslo, ne mora uvijek biti ta monotona kombinacija, pa da je tradicionalna ne znam ti koliko...drugi mijenjaju komplet boje dresova a Bosnji ne valja dodani detalj na dresu...valjda sto nisu te linije unikatne, Bosnjo zna biti probirljiv
Normlano je da ce nas dres liciti na ili neki klub ili neku reprezentaciju. Sta bi ljudi tek rekli za čisto bijeli dres real madrida? Ljudi imaju milijarde, tako veliki klub. Kod nas bi odmah, oj bijela majca ja je mogu kupiti i u Bingu pa nalijepit nas logo i eto dresa. Al ne moze se to dokazati nasima
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali možda Švedski dresovi ili Ukrainski liče na naše a ne naši dresovi na njihove? 
Dresovi mi se ne sviđaju. Što? Nemam pojma. Ali mi nisu nešto.
Dresovi mi se ne sviđaju. Što? Nemam pojma. Ali mi nisu nešto.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Meni se čini da smo mi jedina reprezentacija koja smo dobili dresove po starom fazonu sa tri prugama na ramenima mjesto sa strane dresa...

unikatni smo dakleAlenHalilovic je napisao/la:Meni se čini da smo mi jedina reprezentacija koja smo dobili dresove po starom fazonu sa tri prugama na ramenima mjesto sa strane dresa...
[img]http://4.bp.****.com/-Lc6lgS_mtmQ/VjypZs5e1eI/AAAAAAAAfD8/2VPDBDFMs9E/s1600/Schweden-EM-2016-Heim-Trikot-6.jpg[/img]
Zarathustra
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bhfanatic14, Cwirek, Goalgetter, Maverick, Muumii, Sheyi, UtdBiH21, Vaya i 52 gosta.