tuzlak, samo uzmi Alema, izmisli nesto kad ti budu bye igraci i to je to, da i cetvrtu sezone ostane bez POa a krenuo 4-0
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Pa da nema fantasya ovdje bi se pisalo nedjeljom i 3 posta ponedjeljkom. Cak se dalo primjetit da ni Dado vise ne pise 10 za redom kad igraju Bearsi
tuzlak, samo uzmi Alema, izmisli nesto kad ti budu bye igraci i to je to, da i cetvrtu sezone ostane bez POa a krenuo 4-0
Taman ce to bit oko week 13 ostane bez PO a Texansi bez teoretskih sansi i onda ce na poznati zimski san.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da taj week imam najvise u bye
Lionsi rekonstrukciju potpunu prave. Lombardi, GM i president otkaz dobili. A ne bi bilo cudno i da Stafford i Caldwell budu na izlaznim vratima..
Jos je i Levy se povrijedio.
Calvin do 2019? Sada ce poceti price o tradeu narednih sezona
Lionsi rekonstrukciju potpunu prave. Lombardi, GM i president otkaz dobili. A ne bi bilo cudno i da Stafford i Caldwell budu na izlaznim vratima..
Jos je i Levy se povrijedio.
Calvin do 2019? Sada ce poceti price o tradeu narednih sezona
Naravno, alem ga predstavi kao neko nevino bice a frajera ni na mapi? Prvo ko je anonimus?rio_Ferdy88 je napisao/la:A konj je tuzlak![]()
Akao je ovaj swatt, taj je nekim malverzacijama sklopio ekipu, trebao bi se komesar pozabaviti sa ovim slučajem, nisu to čista posla, regularnost lige dolazi u pitanje, diskvalifikacija bi mogla riješiti stvari
Max Allegri
Elmedin igra od prve sezone
Ako ce Payton u penziju, trebalo bi Stafforda dic, sad kad ga otjeraju iz Lionsa.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
ma jok ...... ili tebow ili niko! 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ce to kad su slicnog kao Cutler dali jer im nije bio u skladu sa Elwayovim ambicijama, a to je konstantno pobjedjivanje.work je napisao/la:Ako ce Payton u penziju, trebalo bi Stafforda dic, sad kad ga otjeraju iz Lionsa.
Stafford bi sa Paytonovom ovon OL bio los. A Bronconsi nisu npr dali pickove sada za Thomasa od 32 godine jer misle na buducnost
Ne vidim trenutno boljih opcija. Nisam ni ja veliki fan Stafforda, cak ga cesto pljujem, ima nestabilnu ruku, ali koga dovesti da je iole stabilan i da moze odrzati kontinuitet. Stafford se moze dobiti jeftino, velika plata i pao je u nemilost, vjerovatno ga cut-aju Lionsi na kraju sezone.
Violio bih i ja Flacco-a npr, ali k**** graha.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- randy_moss
- Kontakt:
Shout out za @RiverPlate, otkako 49ersi ne mogu meda, i on je prestao dolaziti. Mada je on bio jedini forumas koji je podrzavao Patse kad njegova ekipa ne igra. Endemska vrsta.
Shout out za @Takticar koji je vrsni poznavaoc sporta koji se umirovio s teme i foruma jer je vodjenje diskusije postalo science fiction.
Shout out za @Belmina, koji je odlucio da ne kvari harmoniju koja postoji na ovoj temi. Lol. Buffalo. Lol.
Shout out za @Greivis koji će nazalost doci kad pocne play off. Isto vazi i za onog Danca.
Shout out za @alema i za onaj trenutak kad padne u zimski san i napusti nas do iduće sezone.
Shout out za @jestu koji će upisati prvu pobjedu na fantasyu jer je Saltyeva ekipa osakacena.
Shout out za alfa hejtera, kralja svemira @EdinTM. Jer si kralj svemira koji misli da je D'Qwell Jackson bolji od Collinsa i Hightowera.
Shout out za @Mig, jer nudi Matt Jonesa i Rawlsa za Deckera kao fair trade.
Shout out za @Saltya i rantove koje piše na trecem downu, special teams, secondary, run defense, short yardage offense, OL i ... ostalom dijelu Bearsa. I za postove koji se desifruju pa tumače.
Shout out za @rio_Ferdy koji gleda condensed utakmice u snimku.
Shout out za @amera koji donekle dijeli moj fanatizam prema Patsima.
Mrsko mi vise pisati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Shout out za @Takticar koji je vrsni poznavaoc sporta koji se umirovio s teme i foruma jer je vodjenje diskusije postalo science fiction.
Shout out za @Belmina, koji je odlucio da ne kvari harmoniju koja postoji na ovoj temi. Lol. Buffalo. Lol.
Shout out za @Greivis koji će nazalost doci kad pocne play off. Isto vazi i za onog Danca.
Shout out za @alema i za onaj trenutak kad padne u zimski san i napusti nas do iduće sezone.
Shout out za @jestu koji će upisati prvu pobjedu na fantasyu jer je Saltyeva ekipa osakacena.
Shout out za alfa hejtera, kralja svemira @EdinTM. Jer si kralj svemira koji misli da je D'Qwell Jackson bolji od Collinsa i Hightowera.
Shout out za @Mig, jer nudi Matt Jonesa i Rawlsa za Deckera kao fair trade.
Shout out za @Saltya i rantove koje piše na trecem downu, special teams, secondary, run defense, short yardage offense, OL i ... ostalom dijelu Bearsa. I za postove koji se desifruju pa tumače.
Shout out za @rio_Ferdy koji gleda condensed utakmice u snimku.
Shout out za @amera koji donekle dijeli moj fanatizam prema Patsima.
Mrsko mi vise pisati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Osjecam se uvredjeno sto nisi spomenuo moj hejt prema Cutleru. [ANGRY FACE]
Bila je tu i jedno vrijeme cura naka sto je navijala za Sireve iz Zelenog Zaljeva.
Bila je tu i jedno vrijeme cura naka sto je navijala za Sireve iz Zelenog Zaljeva.
Postovanje treba zaraditi.
Randy
Grohotom ti se smijem, nudio sam ti prosle sedmice i C.J pa si odbio a to ne spominjes ! Da ne spominjem da si sam nudio trade za Rawlsa haha itd
I sta jos, da, ponudio si trade u kojem si sam napisao da nije fer hahahah, i sta ocekujes ?
Slazem se Aleme, igra od prve sezone, uvijek je bio kanta za nabijanje nesto slicno tebi 
Max Allegri
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Meni u ovoj hefti nema ko igrat na fantasy haahhaha
..**** sve mi je out ..ajj od onakve sezone sta se desi ****
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Dobro si skonto sad znas zasto ja ne pljujem Cutlera cim bi Stafford bio dobar..normalno da bi da se nebi zadovoljio Kapom i slicnim ebote ...neka i nama Cutlera jos dok ne nadjemo sta da valjawork je napisao/la:Ne vidim trenutno boljih opcija. Nisam ni ja veliki fan Stafforda, cak ga cesto pljujem, ima nestabilnu ruku, ali koga dovesti da je iole stabilan i da moze odrzati kontinuitet. Stafford se moze dobiti jeftino, velika plata i pao je u nemilost, vjerovatno ga cut-aju Lionsi na kraju sezone.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
E ovo si fakat peh bio, povrijedise ti se dva u sat vremena. I to za Allena prvo kontaju hajd nije nista. Kada sutra lik out do kraja zbog bubregaSaltCityAttack je napisao/la:Meni u ovoj hefti nema ko igrat na fantasy haahhaha..**** sve mi je out ..ajj od onakve sezone sta se desi ****
I meni da je se desilo npr Hopkinsu i Freemanu raspao bih se..
Salty, pokupio sam ovog Langforda sa waivera imal fajde da ga ubacim ovu heftu?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
KenoRob je napisao/la:Salty, pokupio sam ovog Langforda sa waivera imal fajde da ga ubacim ovu heftu?
**** mali ce biti dobar unbuducnosti lik je za Michigan State bio odlican .. recimo on je ucio na tom callege od Bella
ja sam pokupio sad Whita jer on ce se vratiti sad nekad u Bearse pa ocekujem da on proigra jer ce puno ljudi cuvat Benneta i Jeffereya
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nema Whitea uopće ove sezone @Salty; tako je NFL.com pisao...
Stafford ako gdje bude išao nakon što ga Lavovi "odrežu" opcije su po meni: Redskinsi (fantastični trio Cousins, McCoy i RG3 je spreman za odstrel
), 49ers (tu nemam predstavu šta će biti jer još uvijek mislim da Kaep može biti kvalitetan starter u NFL-u - Eaglesima bi legao kao budali šamar); Jetsi (bolji je i od Geno-e i Fitza), Billsi (ja bih pokušao i dalje sa Taylorom, bio je dobar ovo što je igrao), Brownsi (jer su Brownsi
), Texansi (najrealnija opcija), Broncosi (ne vjerujem jer mislim da će Elway ići sa Osweilerom ako Peyton ode na kraju sezone)...
otprilike su to ekipe koje će tražiti QB-a na kraju sezone....
Stafford ako gdje bude išao nakon što ga Lavovi "odrežu" opcije su po meni: Redskinsi (fantastični trio Cousins, McCoy i RG3 je spreman za odstrel
otprilike su to ekipe koje će tražiti QB-a na kraju sezone....
ako zadržiš bella koji je na IR na klupi i ostaviš hydea u line-upu koji je out još najmanje tri hefte onda nije ni čudo da nemaš koga staviti da ti igra ... ali je to sve dobar izgovor za kukanjeSaltCityAttack je napisao/la:Meni u ovoj hefti nema ko igrat na fantasy haahhaha..**** sve mi je out ..ajj od onakve sezone sta se desi ****
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la:ako zadržiš bella koji je na IR na klupi i ostaviš hydea u line-upu koji je out još najmanje tri hefte onda nije ni čudo da nemaš koga staviti da ti igra ... ali je to sve dobar izgovor za kukanjeSaltCityAttack je napisao/la:Meni u ovoj hefti nema ko igrat na fantasy haahhaha..**** sve mi je out ..ajj od onakve sezone sta se desi ****
ali ne moraš se sekirati, ove godine svi koji igraju protiv mene prave po 120 boba
pa koga da stavim za njih dvojicu ?.. mislimmeto imas dole slobodnih RB ni jedan nema vise od 200 yardi ukupn
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.