NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 05 nov 2015, 21:53

Pa da nema fantasya ovdje bi se pisalo nedjeljom i 3 posta ponedjeljkom. Cak se dalo primjetit da ni Dado vise ne pise 10 za redom kad igraju Bearsi :urnebes:

tuzlak, samo uzmi Alema, izmisli nesto kad ti budu bye igraci i to je to, da i cetvrtu sezone ostane bez POa a krenuo 4-0 :lol: Taman ce to bit oko week 13 ostane bez PO a Texansi bez teoretskih sansi i onda ce na poznati zimski san.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 nov 2015, 23:14

Mislim da taj week imam najvise u bye :)

Lionsi rekonstrukciju potpunu prave. Lombardi, GM i president otkaz dobili. A ne bi bilo cudno i da Stafford i Caldwell budu na izlaznim vratima..
Jos je i Levy se povrijedio.

Calvin do 2019? Sada ce poceti price o tradeu narednih sezona :)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 nov 2015, 00:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:A konj je tuzlak :mrgreen:

Akao je ovaj swatt, taj je nekim malverzacijama sklopio ekipu, trebao bi se komesar pozabaviti sa ovim slučajem, nisu to čista posla, regularnost lige dolazi u pitanje, diskvalifikacija bi mogla riješiti stvari :kafa:
Naravno, alem ga predstavi kao neko nevino bice a frajera ni na mapi? Prvo ko je anonimus? :D Drugo, neki dzamijas ? nafakali frajer haha ! I ne pamtim da je alem duze vremena bio aktivan, inace vec je trebao na zimski san!
Max Allegri

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 nov 2015, 04:46

Elmedin igra od prve sezone

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 06 nov 2015, 10:17

Ako ce Payton u penziju, trebalo bi Stafforda dic, sad kad ga otjeraju iz Lionsa.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 nov 2015, 10:24

ma jok ...... ili tebow ili niko! :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 nov 2015, 10:26

work je napisao/la:Ako ce Payton u penziju, trebalo bi Stafforda dic, sad kad ga otjeraju iz Lionsa.
Sta ce to kad su slicnog kao Cutler dali jer im nije bio u skladu sa Elwayovim ambicijama, a to je konstantno pobjedjivanje.

Stafford bi sa Paytonovom ovon OL bio los. A Bronconsi nisu npr dali pickove sada za Thomasa od 32 godine jer misle na buducnost

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 06 nov 2015, 10:34

Ne vidim trenutno boljih opcija. Nisam ni ja veliki fan Stafforda, cak ga cesto pljujem, ima nestabilnu ruku, ali koga dovesti da je iole stabilan i da moze odrzati kontinuitet. Stafford se moze dobiti jeftino, velika plata i pao je u nemilost, vjerovatno ga cut-aju Lionsi na kraju sezone.
Violio bih i ja Flacco-a npr, ali k**** graha.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 06 nov 2015, 12:54

Shout out za @RiverPlate, otkako 49ersi ne mogu meda, i on je prestao dolaziti. Mada je on bio jedini forumas koji je podrzavao Patse kad njegova ekipa ne igra. Endemska vrsta.
Shout out za @Takticar koji je vrsni poznavaoc sporta koji se umirovio s teme i foruma jer je vodjenje diskusije postalo science fiction.
Shout out za @Belmina, koji je odlucio da ne kvari harmoniju koja postoji na ovoj temi. Lol. Buffalo. Lol.
Shout out za @Greivis koji će nazalost doci kad pocne play off. Isto vazi i za onog Danca.
Shout out za @alema i za onaj trenutak kad padne u zimski san i napusti nas do iduće sezone.
Shout out za @jestu koji će upisati prvu pobjedu na fantasyu jer je Saltyeva ekipa osakacena.
Shout out za alfa hejtera, kralja svemira @EdinTM. Jer si kralj svemira koji misli da je D'Qwell Jackson bolji od Collinsa i Hightowera.
Shout out za @Mig, jer nudi Matt Jonesa i Rawlsa za Deckera kao fair trade.
Shout out za @Saltya i rantove koje piše na trecem downu, special teams, secondary, run defense, short yardage offense, OL i ... ostalom dijelu Bearsa. I za postove koji se desifruju pa tumače.
Shout out za @rio_Ferdy koji gleda condensed utakmice u snimku.
Shout out za @amera koji donekle dijeli moj fanatizam prema Patsima.
Mrsko mi vise pisati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 nov 2015, 13:11

Osjecam se uvredjeno sto nisi spomenuo moj hejt prema Cutleru. [ANGRY FACE]

Bila je tu i jedno vrijeme cura naka sto je navijala za Sireve iz Zelenog Zaljeva.
Postovanje treba zaraditi.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 nov 2015, 13:40

Randy :) Grohotom ti se smijem, nudio sam ti prosle sedmice i C.J pa si odbio a to ne spominjes ! Da ne spominjem da si sam nudio trade za Rawlsa haha itd :) I sta jos, da, ponudio si trade u kojem si sam napisao da nije fer hahahah, i sta ocekujes ? :D Slazem se Aleme, igra od prve sezone, uvijek je bio kanta za nabijanje nesto slicno tebi :D
Max Allegri

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 nov 2015, 15:16

:rol:

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 nov 2015, 20:20

Meni u ovoj hefti nema ko igrat na fantasy haahhaha :)..**** sve mi je out ..ajj od onakve sezone sta se desi ****
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 nov 2015, 20:24

work je napisao/la:Ne vidim trenutno boljih opcija. Nisam ni ja veliki fan Stafforda, cak ga cesto pljujem, ima nestabilnu ruku, ali koga dovesti da je iole stabilan i da moze odrzati kontinuitet. Stafford se moze dobiti jeftino, velika plata i pao je u nemilost, vjerovatno ga cut-aju Lionsi na kraju sezone.
Violio bih i ja Flacco-a npr, ali k**** graha.
Dobro si skonto sad znas zasto ja ne pljujem Cutlera cim bi Stafford bio dobar..normalno da bi da se nebi zadovoljio Kapom i slicnim ebote ...neka i nama Cutlera jos dok ne nadjemo sta da valja
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 nov 2015, 22:13

SaltCityAttack je napisao/la:Meni u ovoj hefti nema ko igrat na fantasy haahhaha :)..**** sve mi je out ..ajj od onakve sezone sta se desi ****
E ovo si fakat peh bio, povrijedise ti se dva u sat vremena. I to za Allena prvo kontaju hajd nije nista. Kada sutra lik out do kraja zbog bubrega :oops:

I meni da je se desilo npr Hopkinsu i Freemanu raspao bih se..

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 06 nov 2015, 22:30

Salty, pokupio sam ovog Langforda sa waivera imal fajde da ga ubacim ovu heftu?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 nov 2015, 05:25

KenoRob je napisao/la:Salty, pokupio sam ovog Langforda sa waivera imal fajde da ga ubacim ovu heftu?

**** mali ce biti dobar unbuducnosti lik je za Michigan State bio odlican .. recimo on je ucio na tom callege od Bella :)..kad je ovaj otisao on je u te 2 godine imao 40TD i 1 reciving TD sto je fenomenalno i obadvije sezone po 1400 yardi ...nas je eviga i sjebao u prosloj tekmi jer ispustio je jednu cistu loptu kad mu je bacio za 1st down jer tad bi bila gotova utakmica.. ali dobro mlad je i sigurno ce biti dobar sad dok nema Fortea

ja sam pokupio sad Whita jer on ce se vratiti sad nekad u Bearse pa ocekujem da on proigra jer ce puno ljudi cuvat Benneta i Jeffereya :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 07 nov 2015, 12:05

Nema Whitea uopće ove sezone @Salty; tako je NFL.com pisao...
Stafford ako gdje bude išao nakon što ga Lavovi "odrežu" opcije su po meni: Redskinsi (fantastični trio Cousins, McCoy i RG3 je spreman za odstrel :D ), 49ers (tu nemam predstavu šta će biti jer još uvijek mislim da Kaep može biti kvalitetan starter u NFL-u - Eaglesima bi legao kao budali šamar); Jetsi (bolji je i od Geno-e i Fitza), Billsi (ja bih pokušao i dalje sa Taylorom, bio je dobar ovo što je igrao), Brownsi (jer su Brownsi :D ), Texansi (najrealnija opcija), Broncosi (ne vjerujem jer mislim da će Elway ići sa Osweilerom ako Peyton ode na kraju sezone)...
otprilike su to ekipe koje će tražiti QB-a na kraju sezone....

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 nov 2015, 14:23

SaltCityAttack je napisao/la:Meni u ovoj hefti nema ko igrat na fantasy haahhaha :)..**** sve mi je out ..ajj od onakve sezone sta se desi ****
ako zadržiš bella koji je na IR na klupi i ostaviš hydea u line-upu koji je out još najmanje tri hefte onda nije ni čudo da nemaš koga staviti da ti igra ... ali je to sve dobar izgovor za kukanje :mrgreen: ali ne moraš se sekirati, ove godine svi koji igraju protiv mene prave po 120 boba :wave:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 nov 2015, 15:42

jestamaji je napisao/la:
ako zadržiš bella koji je na IR na klupi i ostaviš hydea u line-upu koji je out još najmanje tri hefte onda nije ni čudo da nemaš koga staviti da ti igra ... ali je to sve dobar izgovor za kukanje :mrgreen: ali ne moraš se sekirati, ove godine svi koji igraju protiv mene prave po 120 boba :wave:

pa koga da stavim za njih dvojicu ?.. mislimmeto imas dole slobodnih RB ni jedan nema vise od 200 yardi ukupn :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.