FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
aaaa pa znao sam ja da Del Horno navija za Zelju... dolazi, treba nam zamjena za radovanovica...Asier_del_Horno je napisao/la:Evo i ja se prijavi na forum morao sam,pozz svim manijacima
Pravi se Maradona i Dunga, mora da trose istu robu... bolje mu je da promijeni dilera na vrijeme...Hamo je napisao/la:Zašto raja nevoli Papeta jeli ovo samo moj krivi dojam sa ove teme,jer je Željina
- Asier_del_Horno
- Kontakt:
pa ne moze Radovanovic izdrzati ovaj tempo nek bar ima zamjenuedotm87 je napisao/la:aaaa pa znao sam ja da Del Horno navija za Zelju... dolazi, treba nam zamjena za radovanovica...Asier_del_Horno je napisao/la:Evo i ja se prijavi na forum morao sam,pozz svim manijacimahahaha
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Nasa liga jeste bezveze ali reprezentacija treba da ima bar 2-3 igraca iz domace lige, a on ovim svojim izjavama samo jos vise srozava ligu i potice igrace da sto prije odu iz nase lige, jer jedino tako mogu dobiti poziv...
Alispahic je majstor i zasluzio je poziv 100%, ali treba uvijek pozivati 2-3 igraca iz nase lige cak i ukoliko ima vani boljih, tako bar rade sve ostale reprezentacije....
A Bekrica da je zvao utalili bi ga bar 100 000 vise nego sto cemo uzet ovako...
Pape zemljoradnik
pa bosanski zmaj trcao po njemu, pa ti zamisli kakav je...gollum je napisao/la:Oni koji su bili na treningu, recite mi u kakvom je stanju teren?
-
Play.Blue.Minded
- Kontakt:
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:Ima li negdje uputsvto kako se koristi baklja...zelio bih bit pravi navijac al ne i da se povrijedim
hahahaha Seyo ti si luuuud haaaaaaaaaahahahahahaahahahah buuhahahaha
http://www.****/showthread.php?t=285809Seyo_TM je napisao/la:Ima li negdje uputsvto kako se koristi baklja...zelio bih bit pravi navijac al ne i da se povrijedim
Evo ovdje malo procitaj, mozda nadjes ono sta te zanima...
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Seyo_TM je napisao/la:Ima li negdje uputsvto kako se koristi baklja...zelio bih bit pravi navijac al ne i da se povrijedim
pa kako cu znati dok je ne zapalim...zato mi treba uputstvo...? 2 - ? je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Ima li negdje uputsvto kako se koristi baklja...zelio bih bit pravi navijac al ne i da se povrijedimPrvo se uvjeri da li je baklja
jel se smije mahati sa njom, pjevati dok gori i tako dalje...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
nije ti ovo tifo forum, nemoj da te prijavljujem adminimaSeyo_TM je napisao/la:pa kako cu znati dok je ne zapalim...zato mi treba uputstvo...? 2 - ? je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Ima li negdje uputsvto kako se koristi baklja...zelio bih bit pravi navijac al ne i da se povrijedimPrvo se uvjeri da li je baklja
jel se smije mahati sa njom, pjevati dok gori i tako dalje...
kont'o sam i ja baklju kupiti za laktasa, haj posalji mi na PP gdje si uzeo ako nije problem...
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema
Drzmo se teme
car si , nego ide li ko sutra na tekmu ?Seyo_TM je napisao/la:Pa nesmijem je ni kupit ni nabaviti ni zapaliti, opasno je. Al ti mogu preporucit gdje su dobri cevapi.
Drzmo se teme
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Vlak je napisao/la:Sto se tice snobizma kod pojedinaca (nije to uvreda, nego stanje svijesti i nije nimalo pezorativno), kakve vam veze ima koja je marka dresa?! Eto komsinice igraju u Nike-u, a ja ruznijih dresova od onih koje im je Nike za prvu sezoonu poslao dugo nisam vidio. Ni sada nisu puno odmakli od toga. Hrvatska igra u Nike-u, pa su im poslali trenerke u bojama litvanske zastave (eno frka kod susjeda, nije im jasno odkad je kombinacija crno-plavo-bijelo hrvatska nacionalna). Mi imamo sponzora i imamo dresove kojima trenutacno samo fali grb drzave. Je li to dresovi igraju na terenu? Pa, eto, jedna ekipa koja nosi Nike dresove ispada ove sezone, a drugoj smo poslali mahanje za Evropu. Samo supljirate.
Ja sam presalt'o onaj Legea-in katalog i fakat ima ljepsih (po mom ukusu), al' ima i odrona naspram ovog. Ali vama ne smeta dizajn, nego vam smeta marka, a sve se trolama vozate kol'ko na parama lezite - al' prohtjevate. De ba, pomalo.
Sutra utakmica za srcani do 30. minute - poslije nje i dva gola prednosti biti ce lakse.
Izgleda da cu ja morati dresove sredjivat, kao sto sam reprezentaciji sredio adidas izgleda da moram i Zelji
Zbog toga su ove +2 marke za karte, to ja vec sredio sa klubom.
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Alipasino, Allosio, ANamelessGhoul, Arma00, b00t, blap, Bumbaclat, bvsic, Cwirek, DoktorXabaras, drzgemboadislic, DUVNO1921, ELDIABLO20, Ferroviere1987, fks74, GavranBeli, Giba87, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Hamagara, Hansestadt, Hrasno15, kolezeljovac, kosuljaplava, lakilone, Levin, LjozeKontraOmnes, LoveFootball1987, Lynx, Mamba21, Miske01, mnon46, Napapijri, NeSamSafetee, Orvel, PeppermintSA, ristagrad, rodjeeni1922, seha77, TefalTava, tiagofaria25, ubipara, ultra1987, Vanja8, zeljovolimte i 372 gosta.