FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 18 maj 2010, 22:42

Zašto raja nevoli Papeta jeli ovo samo moj krivi dojam sa ove teme,jer je Željina :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 18 maj 2010, 22:43

Asier_del_Horno je napisao/la:Evo i ja se prijavi na forum morao sam,pozz svim manijacima :D
aaaa pa znao sam ja da Del Horno navija za Zelju... dolazi, treba nam zamjena za radovanovica... :D hahaha
BRAVE HEART 1979-2005

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 22:45

Hamo je napisao/la:Zašto raja nevoli Papeta jeli ovo samo moj krivi dojam sa ove teme,jer je Željina :?:
Pravi se Maradona i Dunga, mora da trose istu robu... bolje mu je da promijeni dilera na vrijeme... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Asier_del_Horno
Kontakt:

Post Postao/la Asier_del_Horno » 18 maj 2010, 22:46

edotm87 je napisao/la:
Asier_del_Horno je napisao/la:Evo i ja se prijavi na forum morao sam,pozz svim manijacima :D
aaaa pa znao sam ja da Del Horno navija za Zelju... dolazi, treba nam zamjena za radovanovica... :D hahaha
pa ne moze Radovanovic izdrzati ovaj tempo nek bar ima zamjenu :D

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 18 maj 2010, 22:51

Oni koji su bili na treningu, recite mi u kakvom je stanju teren? :?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 18 maj 2010, 23:02

Nemogu da shvatim Susica velikog strucnjaka, koji svaki dan po 2-3 puta izjavi kako su "stranci" ubjedljivo bolji...
Nasa liga jeste bezveze ali reprezentacija treba da ima bar 2-3 igraca iz domace lige, a on ovim svojim izjavama samo jos vise srozava ligu i potice igrace da sto prije odu iz nase lige, jer jedino tako mogu dobiti poziv...
Alispahic je majstor i zasluzio je poziv 100%, ali treba uvijek pozivati 2-3 igraca iz nase lige cak i ukoliko ima vani boljih, tako bar rade sve ostale reprezentacije....
A Bekrica da je zvao utalili bi ga bar 100 000 vise nego sto cemo uzet ovako...
Pape zemljoradnik :D :D :D

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 18 maj 2010, 23:03

gollum je napisao/la:Oni koji su bili na treningu, recite mi u kakvom je stanju teren? :?
pa bosanski zmaj trcao po njemu, pa ti zamisli kakav je... :D
BRAVE HEART 1979-2005

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 18 maj 2010, 23:20

već sam ranije iznio svoje mišljenje oko bekrića i pozicije koju on igra i njegovog eventualnog igranja za repku. mislim da je njegov peh što igra na poziciji koju pokrivaju, realno, puno bolji igrači od njega. međutim, imam neki osjećaj da i nije tako, ne bi dobio poziv jer igra u premijer ligi. no, zato je tu uprava (da organizacijski pogura) i zato je tu amar, da promijene te stvari. ja garantujem, da ako amar ostane 5 godina u želji, naši igrači će moći glat igrati za repku i neće morati ići na probe u druge klubove (poput hudog kerle). na nama je da se strpimo, neke stvari se ne mogu promijeniti preko noći (rejting lige npr, kao i cjelokupan imidž koji nam država ima).

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 23:37

Ima li negdje uputsvto kako se koristi baklja...zelio bih bit pravi navijac al ne i da se povrijedim :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Urban

Post Postao/la Urban » 18 maj 2010, 23:40

Seyo_TM je napisao/la:Ima li negdje uputsvto kako se koristi baklja...zelio bih bit pravi navijac al ne i da se povrijedim :mrgreen:

hahahaha Seyo ti si luuuud haaaaaaaaaahahahahahaahahahah buuhahahaha
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 23:41

Seyo_TM je napisao/la:Ima li negdje uputsvto kako se koristi baklja...zelio bih bit pravi navijac al ne i da se povrijedim :mrgreen:
http://www.****/showthread.php?t=285809

Evo ovdje malo procitaj, mozda nadjes ono sta te zanima... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 18 maj 2010, 23:42

:o Prvo se uvjeri da li je baklja
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 maj 2010, 23:44

Na izvoru imate intervju sa jedinim igračem iz Premijer lige koji se našao na Papetovom spisku, naravno, najbolji golman lige IBRAHIM ŠEHIĆ! :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 23:44

? 2 - ? je napisao/la:
pa kako cu znati dok je ne zapalim...zato mi treba uputstvo...
jel se smije mahati sa njom, pjevati dok gori i tako dalje...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 maj 2010, 23:45

Seyo_TM je napisao/la:
? 2 - ? je napisao/la:
pa kako cu znati dok je ne zapalim...zato mi treba uputstvo...
jel se smije mahati sa njom, pjevati dok gori i tako dalje...
nije ti ovo tifo forum, nemoj da te prijavljujem adminima 8-) :mrgreen:
kont'o sam i ja baklju kupiti za laktasa, haj posalji mi na PP gdje si uzeo ako nije problem...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 maj 2010, 23:47

Dosta o bakljama!

Tema
:!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 23:49

Pa nesmijem je ni kupit ni nabaviti ni zapaliti, opasno je. Al ti mogu preporucit gdje su dobri cevapi.

Drzmo se teme :mrgreen:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 18 maj 2010, 23:50

Seyo_TM je napisao/la:Pa nesmijem je ni kupit ni nabaviti ni zapaliti, opasno je. Al ti mogu preporucit gdje su dobri cevapi.

Drzmo se teme :mrgreen:
car si , nego ide li ko sutra na tekmu ? :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 18 maj 2010, 23:55

Ne ide niko :mrgreen:
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 18 maj 2010, 23:55

Vlak je napisao/la:Sto se tice snobizma kod pojedinaca (nije to uvreda, nego stanje svijesti i nije nimalo pezorativno), kakve vam veze ima koja je marka dresa?! Eto komsinice igraju u Nike-u, a ja ruznijih dresova od onih koje im je Nike za prvu sezoonu poslao dugo nisam vidio. Ni sada nisu puno odmakli od toga. Hrvatska igra u Nike-u, pa su im poslali trenerke u bojama litvanske zastave (eno frka kod susjeda, nije im jasno odkad je kombinacija crno-plavo-bijelo hrvatska nacionalna). Mi imamo sponzora i imamo dresove kojima trenutacno samo fali grb drzave. Je li to dresovi igraju na terenu? Pa, eto, jedna ekipa koja nosi Nike dresove ispada ove sezone, a drugoj smo poslali mahanje za Evropu. Samo supljirate.
Ja sam presalt'o onaj Legea-in katalog i fakat ima ljepsih (po mom ukusu), al' ima i odrona naspram ovog. Ali vama ne smeta dizajn, nego vam smeta marka, a sve se trolama vozate kol'ko na parama lezite - al' prohtjevate. De ba, pomalo.

Sutra utakmica za srcani do 30. minute - poslije nje i dva gola prednosti biti ce lakse. :D

Izgleda da cu ja morati dresove sredjivat, kao sto sam reprezentaciji sredio adidas izgleda da moram i Zelji :D :mrgreen:

Zbog toga su ove +2 marke za karte, to ja vec sredio sa klubom. :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987, knoa, Lokomotifa, Pact1921, perodeformero, svemalim1 i 53 gosta.