Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Phill Jackson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Phill Jackson » 18 maj 2010, 23:16

obavezno pogledajte :mrgreen:

[youtube][/youtube]
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 18 maj 2010, 23:25

Phill Jackson je napisao/la:obavezno pogledajte :mrgreen:

[youtube][/youtube]
E jarane, hvala ti za ovo. U ovim ruznim vremenima je velika stvar nekoga nasmijati i obradovati.
Hvali za ovo... :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 23:26

Phill Jackson je napisao/la:obavezno pogledajte :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Eh, jos da su Unitedovci optereceni Liverpoolovim uspjesima kao sto je obrnuto, ovo bi i imalo nekog smisla... :lol:

Iskreno, ja sam u tom finalu zdusno bodrio Liverpool... 8-)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 18 maj 2010, 23:27

Kakva je kod vas situacija? Hocete li se napokon rijesiti Beniteza?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 18 maj 2010, 23:38

PA TSA VAMN JE ,sta okaljaste benta koda je zadnje ****,pa jbg dobaR je on igrac,mozda ne vrhunski,ali sasvim solidan,nije **** koje vi navodite ,trebo bi za milion doc,vrijedi 12 sigurno,a za 15 nebi bio lose da dodje,samo sto za 15 mozemo dovest nekog boljeg igraca,al je sasvim solidan momak
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 23:44

elninho_resTO je napisao/la:PA TSA VAMN JE ,sta okaljaste benta koda je zadnje ****,pa jbg dobaR je on igrac,mozda ne vrhunski,ali sasvim solidan,nije **** koje vi navodite ,trebo bi za milion doc,vrijedi 12 sigurno,a za 15 nebi bio lose da dodje,samo sto za 15 mozemo dovest nekog boljeg igraca,al je sasvim solidan momak
Rijec je o Bentleyu... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 18 maj 2010, 23:53

hahaha koji klip :mrgreen:
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 19 maj 2010, 00:53

Kakva je kod vas situacija? Hocete li se napokon rijesiti Beniteza?
Kako stvari stoje, ostaje :D Nema više ni špekulacija hehe.

Steven Gerrard believes England teammate Joe Cole is as skilful as Cristiano Ronaldo and Lionel Messi.

Izgleda da se sviđa i našem kapitenu .. Ako dođe to će biti još jedan u nizu besplatnih igrača, nema para,

nema igrača. Bilo bi extra kada bi ga doveli ;)
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 maj 2010, 01:11

^ Evo i ja došao sa puta. Da vas opet pozdravim, nedostajali ste mi :P Vidim neke špekulacije oko odlaska Benayouna u Chelsea a Joe Cola u Liverpool. Mislim kako od ovog nema ništa, ali eto bar sam se nasmijao xD

;)

Volio bi da Liverpool dovede Colea jer mislim da momak zaslužuje više vremena na terenu nego koliko ima u
Chelseau. Možda to sve dogovori sa Ančelotijem, mislim kako Italijan nije paglu da pusti tako dobrog igrača

:P

Benitez mora da dovede lijevog beka tipa Cissokho ili Taiwo i krilo tipa Arda,Joe Cole...

.........Reina.......
Glen.Carra.Agger.?
....Masch.Aqua....
?....Gerrard..Babel
.......Torres.......

? 1 = Cisskoho/Taiwo
? 2 = Joe Cole/Arda

Subst: Cavalieri,Škrtel,Insua,Benayoun,Maxi,Kuyt,Lane

:?

SG8
Kontakt:

Post Postao/la SG8 » 19 maj 2010, 08:23

treba napadac!
LIVERPOOL is the religion!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 maj 2010, 10:59

SG8 je napisao/la:treba napadac!
^ Torres,Lane,Kuyt,Babel - Sve su to napadači. Imamo Maxija i mislim da će Kuyt da se vrati u napad od sljedeće sezone

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 maj 2010, 11:40

slika

:lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 maj 2010, 12:23

Nevjerovatno je kako smo postali smjesan i jadan klub od kada je Benitez trener ... sto je najgore iz iz velike cetvorke nas polahko izbacuju a dok se ovaj idiot nije pojavio bili smo tu negdje , smatrali su nas bar rivalima ovako se svi protivnici raduju ostanku idiota jer znaju da je on nesposoban da napravi dobar tim ... ocekujem ovih dana nova pojacanja u vidu Yestea i slicnih kloceva iz Spanije , ali koga to vise moze cuditi , idiot se igra sa Liverpoolom a zasto i ne bi kada mu se da ... uzima veliku lovu , rezultati KATASTROFALNI , gore ne moze biti a jos ima podrsku ... NEVJEROVATNO !

Jos nisam prezalio odlazak Keana , covjek se tek privikao i poceo zabijati a idiot ga proda po manjoj cijeni , a sve iz razloga sto ne zna igrati sa dva spica ... koji idiot !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 19 maj 2010, 14:09

Eo ga ako je istina dobra vijest, jedan klub otpada od borbe za Torresa..

BREAKING NEWS: Barcelona sign David Villa from Valencia for £34m - Goal.com

http://www.goal.com/en-gb/news/2557/new ... lencia-for
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 14:14

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Eo ga ako je istina dobra vijest, jedan klub otpada od borbe za Torresa..

BREAKING NEWS: Barcelona sign David Villa from Valencia for £34m - Goal.com

http://www.goal.com/en-gb/news/2557/new ... lencia-for
Zar neko čita taj gola.com... Svašta...

Otiđi na službenu stranicu ba i vidjet ćeš transfer... Čuj goal.com :D xD
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 maj 2010, 14:21

Ovi navijaci Arsenala su postali dosadni , samo protiv Barce pisu jer su svjesni da je Fabregas rekao zbogom i za to njih krive , ja licno vjerujem da je Villa u Barci jer ce se oni rijesiti Zlatana ... dakle Rafa ostao bez Ville a silno ga zelio bar po pojedinim forumasima 8-)

Usput na sluzbenim stranicama Barce je potvrdjen transfer tako da pojedinci pricaju u prazno !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 14:39

Dirk je napisao/la:Ovi navijaci Arsenala su postali dosadni , samo protiv Barce pisu jer su svjesni da je Fabregas rekao zbogom i za to njih krive , ja licno vjerujem da je Villa u Barci jer ce se oni rijesiti Zlatana ... dakle Rafa ostao bez Ville a silno ga zelio bar po pojedinim forumasima 8-)

Usput na sluzbenim stranicama Barce je potvrdjen transfer tako da pojedinci pricaju u prazno !
Jesi ti čorav, ja sam rekao da se smijem da čita goal.com- inače a rekao sam da je na službenoj stranici potvrđen transfer...Čitaj malo ba, da Bog sačuva...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 19 maj 2010, 14:42

Jadni navijacim Looserpoola propao im klub pa sad navijaju Barcelonu joj jos postovi na njihovoj temi tipa Veceras osvajamo samo hrabro haha kakav karakter.
Dio Arsenala

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 19 maj 2010, 14:45

-Paja je napisao/la:Jadni navijacim Looserpoola propao im klub pa sad navijaju Barcelonu joj jos postovi na njihovoj temi tipa Veceras osvajamo samo hrabro haha kakav karakter.
Opet je Liverpool veci klub od Arsenala.
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 maj 2010, 14:48

-Paja je napisao/la:Jadni navijacim Looserpoola propao im klub pa sad navijaju Barcelonu joj jos postovi na njihovoj temi tipa Veceras osvajamo samo hrabro haha kakav karakter.
Kad osvojite Ligu prvaka onda se javi 8-)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.