[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
E jarane, hvala ti za ovo. U ovim ruznim vremenima je velika stvar nekoga nasmijati i obradovati.Phill Jackson je napisao/la:obavezno pogledajte![]()
[youtube][/youtube]
Eh, jos da su Unitedovci optereceni Liverpoolovim uspjesima kao sto je obrnuto, ovo bi i imalo nekog smisla...Phill Jackson je napisao/la:obavezno pogledajte![]()
[youtube][/youtube]
Rijec je o Bentleyu...elninho_resTO je napisao/la:PA TSA VAMN JE ,sta okaljaste benta koda je zadnje ****,pa jbg dobaR je on igrac,mozda ne vrhunski,ali sasvim solidan,nije **** koje vi navodite ,trebo bi za milion doc,vrijedi 12 sigurno,a za 15 nebi bio lose da dodje,samo sto za 15 mozemo dovest nekog boljeg igraca,al je sasvim solidan momak
Kako stvari stoje, ostajeKakva je kod vas situacija? Hocete li se napokon rijesiti Beniteza?
^ Torres,Lane,Kuyt,Babel - Sve su to napadači. Imamo Maxija i mislim da će Kuyt da se vrati u napad od sljedeće sezoneSG8 je napisao/la:treba napadac!
Zar neko čita taj gola.com... Svašta...Torres Da Killa.!. je napisao/la:Eo ga ako je istina dobra vijest, jedan klub otpada od borbe za Torresa..
BREAKING NEWS: Barcelona sign David Villa from Valencia for £34m - Goal.com
http://www.goal.com/en-gb/news/2557/new ... lencia-for
Jesi ti čorav, ja sam rekao da se smijem da čita goal.com- inače a rekao sam da je na službenoj stranici potvrđen transfer...Čitaj malo ba, da Bog sačuva...Dirk je napisao/la:Ovi navijaci Arsenala su postali dosadni , samo protiv Barce pisu jer su svjesni da je Fabregas rekao zbogom i za to njih krive , ja licno vjerujem da je Villa u Barci jer ce se oni rijesiti Zlatana ... dakle Rafa ostao bez Ville a silno ga zelio bar po pojedinim forumasima
Usput na sluzbenim stranicama Barce je potvrdjen transfer tako da pojedinci pricaju u prazno !
Opet je Liverpool veci klub od Arsenala.-Paja je napisao/la:Jadni navijacim Looserpoola propao im klub pa sad navijaju Barcelonu joj jos postovi na njihovoj temi tipa Veceras osvajamo samo hrabro haha kakav karakter.
Kad osvojite Ligu prvaka onda se javi-Paja je napisao/la:Jadni navijacim Looserpoola propao im klub pa sad navijaju Barcelonu joj jos postovi na njihovoj temi tipa Veceras osvajamo samo hrabro haha kakav karakter.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.