Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

topnik1
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la topnik1 » 07 nov 2015, 17:47

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Tu opciju nisam dosad nikad koristio, ali ovaj @tajger definitivno ide na listu gnjavatora.

Inače, zbog očajnih streamova propustih gol i veći dio drugog poluvremena. :facepalm:

Skini acestream druže i na rojadirecta imaš odličnih streamova koji zahtijevaju negdje oko 2.5 mb/ps . Baš je gotiva, nikakvih problema nema :thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 07 nov 2015, 17:51

Odlično Mata... MOTM, duo veterana Royce Royce i Basti, kome kapa do poda. Iza njih odma i Martial i Lindgard, ostali na visini zadatka danas. Ja zadovoljan, pogotovo drugim poluvremenom

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 07 nov 2015, 17:51

topnik1 je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Tu opciju nisam dosad nikad koristio, ali ovaj @tajger definitivno ide na listu gnjavatora.

Inače, zbog očajnih streamova propustih gol i veći dio drugog poluvremena. :facepalm:

Skini acestream druže i na rojadirecta imaš odličnih streamova koji zahtijevaju negdje oko 2.5 mb/ps . Baš je gotiva, nikakvih problema nema :thumbup:
Moraću to riješit, sve mi mrsko nešto.

Martial prebrz. :cool: Dobro je, koliko-toliko mirno se ide u reprezentativnu pauzu.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 07 nov 2015, 17:53

Tesko i jedva kao inace.. da Beraino ono pogodi.. sada bi drecali.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 nov 2015, 17:55

EPL je napisao/la:Tesko i jedva kao inace.. da Beraino ono pogodi.. sada bi drecali.
Da sam ja yebo Cecu, sad bi nosili moje avatare i bacao ga na mene.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 07 nov 2015, 17:58

Belmin6 je napisao/la:
EPL je napisao/la:Tesko i jedva kao inace.. da Beraino ono pogodi.. sada bi drecali.
Da sam ja yebo Cecu, sad bi nosili moje avatare i bacao ga na mene.
Ne bi.. :mrgreen: Kazem da onaj zabi zicer nema sanse da bi se mi vratili..
Ali ista prica sa igrom i danas,zar nije?
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 nov 2015, 18:00

Pa yebiga, da je zabio, ali nije. :mrgreen:

A yebiga, on forsira ovo, teže igrati protiv ekipa koji se dodju braniti. Pogotovo protiv Pulisovih ekipa, Bokte Rondon stoji na pola terena. :roll:

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 07 nov 2015, 18:09

Haha cuj ovi sto brane LvG pojma nemaju o fudbalu. Drugari danas je protiv kompaktnog i disciplinovanog, zatvorenog WBA nas klub odigrao bolje u defanzivi. Jeste primjetili kako smo se branili pocevsi od napadaca? Jeste vidjeli kako smo vrsili pritisak na zadnju liniju u 90+ minuti?

Jos Borthwick-Jackson (18) debitirao van svih ocekivanja a nas momak dao go u jos jednoj fantasticnoj tekmi. Ko li mu je dao priliku za igru i pored gresaka koje je pokazao u onoj tekmi protiv CSKA u Moskvi, da mi je samo znati...

Moglo je bolje. Basti odlican a Rooney toplo hladno. Ali popravlja se, polagano ali polusigurno.

Ovaj WBA je ozbiljniji protivnik nego sto se ovdje misli. Pa nisu AFC Bournemouth.

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 07 nov 2015, 18:26

Nisu vala ni Real, brate po klubu.
Ne kažem da su ovakve utakmice lagane, ali ove prdimahovine od ekipa nemaju šta da traže na OT. Problem je taj što ja apsolutno nemam sigurnosti u ovu ekipu pa čak i onda kad igraju sa AFC Bournemouth.
Inače, danas uzeta važna 3 boda i na momente to i nije bilo tako loše.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 07 nov 2015, 18:30

Utakmica odrađena korektno! Nema više ekipe da dođe na OT i da jurica na sve strane, sada se brane. Vraćamo se uskoro na staro!

Današnja pobjeda je potpis trenera, LvG. Niti jedna stavka mu se ne može zamjeriti.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 07 nov 2015, 19:05

al... je napisao/la:Izvini, ali ne slažem se s tobom iz 100 razloga, jedan je: Pullis, njegove ekipe kada prime više od gola, to se sedmicama analizira, ovo je novi Stoke. Znači njegove ekipe nikad niko nije napunio. Drugo, sad nam je prije pet minuta nedosuđen penal, hladno 2:0. Kontorlišemo utakmicu, imali su jednu šansu protiv nas za do sada 83 minute. Igraju i djeca, meni je puno srce zbog malog lindgarda i ovog klinca kome još nisam skontao ime, ali igra kod Luja. Klinac bi to vidio kod onog škotskog goblina. Ne znam šta ti i tebi slični hoćete. Hoćete onaj fliper ala Roma -Bayer. Bujrum na torrent pa skinite, samo da podsjetim da zbog te "zabave" nijedna od tih ekipa ništa ne znači u evropskom fudbalu već godinama
Bolton je napunio Pulisa do vrha, a kamoli ostali
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 07 nov 2015, 19:14

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 07 nov 2015, 21:00

Nisam gledao tekmu, dajte kakve dobre highlighte, pratio sam malo na tekstualnom, vidim standardno posjed do vrha, bez previše izrazitih šansi koliko sam skontao ali ok...

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 07 nov 2015, 21:59

Ako je ovo igra koju ovi navijaci zasluzuju onda se ja nerazumijem u fudbal,pa vidite im faca ljudi samo sto ne placu na trbinama,nikog ne mozemo dobiti da kazes u 60 min e ne moras se brinuti hoces li gol prmiti,meni stvarno nije jasno na sta to vi svrsavate,nismo primili gol 555 min i tim se treba falit,pa bolje primit svaku tekmu gol a dati 2 il 3 nego ovako il damo il ne 1 a 2 kad damo svrsavamo kao 5 komada da zabijemo,pa ljudi moji prvi sut u okvir gola 43 min pa protiv city 84 i to united gigant i brend zasluzuje zalosno a igra iz utakmice u utakmicu ista

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 07 nov 2015, 23:55

MojGradMojKlub je napisao/la:Nisam gledao tekmu, dajte kakve dobre highlighte, pratio sam malo na tekstualnom, vidim standardno posjed do vrha, bez previše izrazitih šansi koliko sam skontao ali ok...
http://www.fullmatchesandshows.com/2015 ... l-match-2/

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 08 nov 2015, 00:11

Dex je napisao/la:
al... je napisao/la:Izvini, ali ne slažem se s tobom iz 100 razloga, jedan je: Pullis, njegove ekipe kada prime više od gola, to se sedmicama analizira, ovo je novi Stoke. Znači njegove ekipe nikad niko nije napunio. Drugo, sad nam je prije pet minuta nedosuđen penal, hladno 2:0. Kontorlišemo utakmicu, imali su jednu šansu protiv nas za do sada 83 minute. Igraju i djeca, meni je puno srce zbog malog lindgarda i ovog klinca kome još nisam skontao ime, ali igra kod Luja. Klinac bi to vidio kod onog škotskog goblina. Ne znam šta ti i tebi slični hoćete. Hoćete onaj fliper ala Roma -Bayer. Bujrum na torrent pa skinite, samo da podsjetim da zbog te "zabave" nijedna od tih ekipa ništa ne znači u evropskom fudbalu već godinama
Bolton je napunio Pulisa do vrha, a kamoli ostali
Ma nije to poenta brate, teško im je dati gol, sve ekipe koje je vodio igrale su long-ball, tvrdo, zbijeno oko svog gola, pun klinac momčadi se opeklo na njegovim timovima, gdje imaš 7 drvosječa, maltene svake godine su bar jednom skinuli skalp aktuelnim šampionima... teško je to tek tako pobijediti. Još ona kišurina koja je danas padala je daleko više pogodovala njima nego našoj momčadi. Opasni su ovakvi, pogotovo ako im proleti jedna ona duga lopta i povedu. Ja znam da bih volio svak da imamo na svakoj utakmici 3:0 na poluvremenu, ali pobogu nije ovo plejka na „begginer“ nivou.
Što se tiče rezultata i rada, meni je ovo OK, tu smo na vrhu u par bodova, u LP (ako se ne znam šta ne desi) idemo dalje. Ispali smo iz jednog od kupova i to je to. I sve to bez polomljenog jako bitnog igrača i kapitena koji je u kriminalnoj formi. Ako ću već tražiti dlaku u jajetu, onda ću reći CSKA u gostima, Arsenal, Newcastle, te City, gdje smo igrali previše alibi igru. Ostalo je sve odrađeno korektno
Ovdje se fakat nekada previše kuka na ovu igru, a zaboravljaju se neke partije iz fergijeva doba kada sam se htio ubiti, posebno kad je becksova generacija počela da pada i odlazi. Izdominira nas ne samo Arsenal, nego i neke potpuno „onako“ ekipe, imaju 80% posjeda, pogode prečku, stativu, vile nas nosaju, branimo se do zadnjeg. I onda sjevne konta i Ronaldo/Roney naprave neko ludilo i eto ga. Milion puta nas vile nosale, a, ne treba lagati, i sudije. Šta smo puta dobili „benefit of the doubt“ na račun starog. Ali to je bio Fergi, njemu se nije smjelo prigovoriti. A LVG-u se glave sjekle od pojedinaca još prije nego što je ekipa odigrala ijednu utakmicu pod njim. Malo realnosti ipak nije na odmet. Niti smo mi još toliko jak sastav, niti su ostali toliko loši. Nije ovo PSG i francuska liga, gdje su pored tri glavne ekipe ostali glineni golubovi.
Prema tome, malo realnosti ne bi bilo na odmet. Iskreno, fali ovdje još materijala da bi mi mogli reći da smo top.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 08 nov 2015, 11:10

al... je napisao/la:
Ma nije to poenta brate, teško im je dati gol, sve ekipe koje je vodio igrale su long-ball, tvrdo, zbijeno oko svog gola, pun klinac momčadi se opeklo na njegovim timovima, gdje imaš 7 drvosječa, maltene svake godine su bar jednom skinuli skalp aktuelnim šampionima... teško je to tek tako pobijediti. Još ona kišurina koja je danas padala je daleko više pogodovala njima nego našoj momčadi. Opasni su ovakvi, pogotovo ako im proleti jedna ona duga lopta i povedu. Ja znam da bih volio svak da imamo na svakoj utakmici 3:0 na poluvremenu, ali pobogu nije ovo plejka na „begginer“ nivou.
Što se tiče rezultata i rada, meni je ovo OK, tu smo na vrhu u par bodova, u LP (ako se ne znam šta ne desi) idemo dalje. Ispali smo iz jednog od kupova i to je to. I sve to bez polomljenog jako bitnog igrača i kapitena koji je u kriminalnoj formi. Ako ću već tražiti dlaku u jajetu, onda ću reći CSKA u gostima, Arsenal, Newcastle, te City, gdje smo igrali previše alibi igru. Ostalo je sve odrađeno korektno
Ovdje se fakat nekada previše kuka na ovu igru, a zaboravljaju se neke partije iz fergijeva doba kada sam se htio ubiti, posebno kad je becksova generacija počela da pada i odlazi. Izdominira nas ne samo Arsenal, nego i neke potpuno „onako“ ekipe, imaju 80% posjeda, pogode prečku, stativu, vile nas nosaju, branimo se do zadnjeg. I onda sjevne konta i Ronaldo/Roney naprave neko ludilo i eto ga. Milion puta nas vile nosale, a, ne treba lagati, i sudije. Šta smo puta dobili „benefit of the doubt“ na račun starog. Ali to je bio Fergi, njemu se nije smjelo prigovoriti. A LVG-u se glave sjekle od pojedinaca još prije nego što je ekipa odigrala ijednu utakmicu pod njim. Malo realnosti ipak nije na odmet. Niti smo mi još toliko jak sastav, niti su ostali toliko loši. Nije ovo PSG i francuska liga, gdje su pored tri glavne ekipe ostali glineni golubovi.
Prema tome, malo realnosti ne bi bilo na odmet. Iskreno, fali ovdje još materijala da bi mi mogli reći da smo top.
To je to, slažem se oko svega rečenog. Utakmica poput jučer u SAF-ovoj eri je bilo milion. Dođe ti protivnik poput WBA na OT i traži način da ih probiješ, što zna biti mučno.

Okay, u nekim utakmicama ranije definitivno jest falilo konkretnosti i odlučnosti, ali jučer je bilo sasvim dovoljno da se to riješi, ponajviše zbog Lingarda i Martiala, koji su brzi i konkretni, za razliku od nekih.

Također, moje opažanje je da u ovakvim utakmicama obavezno trebaju igrati Blind na stoperu i Carrick + Schweini u sredini (što je jučer bio slučaj), jer svi znaju podvalit neki pas koji probija odbranu, dok recimo od Schneiderlina u ovakvim utakmicama nema velike koristi, iako ni njegova pas igra nije loša, ali nije baš taj koji podvaljuje lopte kao navedena trojica.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 nov 2015, 11:14

al... je napisao/la:Ma nije to poenta brate, teško im je dati gol, sve ekipe koje je vodio igrale su long-ball, tvrdo, zbijeno oko svog gola, pun klinac momčadi se opeklo na njegovim timovima, gdje imaš 7 drvosječa, maltene svake godine su bar jednom skinuli skalp aktuelnim šampionima... teško je to tek tako pobijediti. Još ona kišurina koja je danas padala je daleko više pogodovala njima nego našoj momčadi. Opasni su ovakvi, pogotovo ako im proleti jedna ona duga lopta i povedu. Ja znam da bih volio svak da imamo na svakoj utakmici 3:0 na poluvremenu, ali pobogu nije ovo plejka na „begginer“ nivou.
:bow:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 21 nov 2015, 13:56

Bravo sine. :D

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 21 nov 2015, 13:57

Bravo momčino

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.