Dex je napisao/la:al... je napisao/la:Izvini, ali ne slažem se s tobom iz 100 razloga, jedan je: Pullis, njegove ekipe kada prime više od gola, to se sedmicama analizira, ovo je novi Stoke. Znači njegove ekipe nikad niko nije napunio. Drugo, sad nam je prije pet minuta nedosuđen penal, hladno 2:0. Kontorlišemo utakmicu, imali su jednu šansu protiv nas za do sada 83 minute. Igraju i djeca, meni je puno srce zbog malog lindgarda i ovog klinca kome još nisam skontao ime, ali igra kod Luja. Klinac bi to vidio kod onog škotskog goblina. Ne znam šta ti i tebi slični hoćete. Hoćete onaj fliper ala Roma -Bayer. Bujrum na torrent pa skinite, samo da podsjetim da zbog te "zabave" nijedna od tih ekipa ništa ne znači u evropskom fudbalu već godinama
Bolton je napunio Pulisa do vrha, a kamoli ostali
Ma nije to poenta brate, teško im je dati gol, sve ekipe koje je vodio igrale su long-ball, tvrdo, zbijeno oko svog gola, pun klinac momčadi se opeklo na njegovim timovima, gdje imaš 7 drvosječa, maltene svake godine su bar jednom skinuli skalp aktuelnim šampionima... teško je to tek tako pobijediti. Još ona kišurina koja je danas padala je daleko više pogodovala njima nego našoj momčadi. Opasni su ovakvi, pogotovo ako im proleti jedna ona duga lopta i povedu. Ja znam da bih volio svak da imamo na svakoj utakmici 3:0 na poluvremenu, ali pobogu nije ovo plejka na „begginer“ nivou.
Što se tiče rezultata i rada, meni je ovo OK, tu smo na vrhu u par bodova, u LP (ako se ne znam šta ne desi) idemo dalje. Ispali smo iz jednog od kupova i to je to. I sve to bez polomljenog jako bitnog igrača i kapitena koji je u kriminalnoj formi. Ako ću već tražiti dlaku u jajetu, onda ću reći CSKA u gostima, Arsenal, Newcastle, te City, gdje smo igrali previše alibi igru. Ostalo je sve odrađeno korektno
Ovdje se fakat nekada previše kuka na ovu igru, a zaboravljaju se neke partije iz fergijeva doba kada sam se htio ubiti, posebno kad je becksova generacija počela da pada i odlazi. Izdominira nas ne samo Arsenal, nego i neke potpuno „onako“ ekipe, imaju 80% posjeda, pogode prečku, stativu, vile nas nosaju, branimo se do zadnjeg. I onda sjevne konta i Ronaldo/Roney naprave neko ludilo i eto ga. Milion puta nas vile nosale, a, ne treba lagati, i sudije. Šta smo puta dobili „benefit of the doubt“ na račun starog. Ali to je bio Fergi, njemu se nije smjelo prigovoriti. A LVG-u se glave sjekle od pojedinaca još prije nego što je ekipa odigrala ijednu utakmicu pod njim. Malo realnosti ipak nije na odmet. Niti smo mi još toliko jak sastav, niti su ostali toliko loši. Nije ovo PSG i francuska liga, gdje su pored tri glavne ekipe ostali glineni golubovi.
Prema tome, malo realnosti ne bi bilo na odmet. Iskreno, fali ovdje još materijala da bi mi mogli reći da smo top.