Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ovo ti je kljucno "ko ih je gledao" . Nazalost previse se jednodimenzionalno gleda na to sve, uporedjuje se iskljucivo koliko koji igrac vrijedi i gdje igra, zanemaruje se takticki aspekt, sto je jedna od jacina Irske. Da samo kvalitet odlucuje, oni ne bi imali sta traziti protiv nas.Captain4 je napisao/la:Cijenim te iz razloga što si oprezan tako. Pa neki ljudi se već vide u Francuskoj. 180 minuta borbe , ko ih je gledao zna kakva su ekipa.Goalgetter je napisao/la:Na forumu nista novo. "Mi smo za Irsku reprezentaciju Spanija".
'Ta ce igraci Championshipa, nasjeda se redovno na ove patke Irskih medija da ce mnogi faliti i tako to.
Ove tekme ce biti jos teze od ove zadnje dvije sto smo imali.
HariTz je napisao/la:Ovdje je sve moguće. Možemo im uvaliti i tri gola i završiti posao, možemo i mi primiti isto tako 2-3 (pu-pu) a najrealnije je da će to biti muka teška svih 180 minuta. Ne vjerujem da ćemo išta riješiti u Zenici. Vjerovatno će to remi biti (nadam se bez golova) ili neka minimalna pobjeda. Ipak uvjeren sam u prolaz na EP![]()
Holandija najjača u svojoj grupi bila , a Island 5. po " kvalitetu " . Vidjeli smo ko je prošao daljeGoalgetter je napisao/la:Ovo ti je kljucno "ko ih je gledao" . Nazalost previse se jednodimenzionalno gleda na to sve, uporedjuje se iskljucivo koliko koji igrac vrijedi i gdje igra, zanemaruje se takticki aspekt, sto je jedna od jacina Irske. Da samo kvalitet odlucuje, oni ne bi imali sta traziti protiv nas.Captain4 je napisao/la:Cijenim te iz razloga što si oprezan tako. Pa neki ljudi se već vide u Francuskoj. 180 minuta borbe , ko ih je gledao zna kakva su ekipa.Goalgetter je napisao/la:Na forumu nista novo. "Mi smo za Irsku reprezentaciju Spanija".
'Ta ce igraci Championshipa, nasjeda se redovno na ove patke Irskih medija da ce mnogi faliti i tako to.
Ove tekme ce biti jos teze od ove zadnje dvije sto smo imali.
Mensur Mujdža zabija zadnju serijuUnofficialpage je napisao/la:Sve može samo nemoj penale.
Mi u Zenici moramo riješit pitanje prolaza, tu ako ne uspijemo i tamo se bude odlučivalo bit' će dosta teško. U Zenici neće napadat, to će biti sporadični napadi, ako šta uspiju uspiju, cijeli fokus će biti na odbrani. A i ne znaju baš nešto kontrolisat loptu, tehnički su dosta slabi. Da je 2-0 ih dobit i to bi to bilo, mogu oni nama dati gol ali nema šanse da ga neće primit, mislim gol, tako da bi 90% išli dalje.
More on i zabit ali koja korist kad 60% nas to neće doživit.Captain4 je napisao/la:Mensur Mujdža zabija zadnju serijuUnofficialpage je napisao/la:Sve može samo nemoj penale.
Mi u Zenici moramo riješit pitanje prolaza, tu ako ne uspijemo i tamo se bude odlučivalo bit' će dosta teško. U Zenici neće napadat, to će biti sporadični napadi, ako šta uspiju uspiju, cijeli fokus će biti na odbrani. A i ne znaju baš nešto kontrolisat loptu, tehnički su dosta slabi. Da je 2-0 ih dobit i to bi to bilo, mogu oni nama dati gol ali nema šanse da ga neće primit, mislim gol, tako da bi 90% išli dalje.
Tako je.Goalgetter je napisao/la:Na forumu nista novo. "Mi smo za Irsku reprezentaciju Spanija".
Ove tekme ce biti jos teze od ove zadnje dvije sto smo imali, samoubistvo je podcjeniti ovako jaku reprezentaciju.
Nas 40 % će u Francuskoj druge penale čekatiUnofficialpage je napisao/la:More on i zabit ali koja korist kad 60% nas to neće doživit.Captain4 je napisao/la:Mensur Mujdža zabija zadnju serijuUnofficialpage je napisao/la:Sve može samo nemoj penale.
Mi u Zenici moramo riješit pitanje prolaza, tu ako ne uspijemo i tamo se bude odlučivalo bit' će dosta teško. U Zenici neće napadat, to će biti sporadični napadi, ako šta uspiju uspiju, cijeli fokus će biti na odbrani. A i ne znaju baš nešto kontrolisat loptu, tehnički su dosta slabi. Da je 2-0 ih dobit i to bi to bilo, mogu oni nama dati gol ali nema šanse da ga neće primit, mislim gol, tako da bi 90% išli dalje.![]()
Nekad smo respektovali protivnike, ali nismo ni ponizavali sebe pa smo govorili "Ovo nam je historijska utakmica".Fidelis je napisao/la:Mi ako njih glat ne isprasimo treba uzorat Bilino,posadit maline,rasformirat savez i igrace poslat u reprezentativnu mirovinu.
Sad mi je tek jasno sta je Dzeko mislio reci onom izjavom,mi cemo biti krivi ako ne odemo u Francusku.Covjek je zelio reci ovo sto sam ja gore napisao,da smo bolji za dvije klase i da se sve samo nas pita a njih se nista ne pita.
Mi smo od Kipra primili dva gola ko iz pi.cke prema tome nikakva ti garancija nije 2:0Unofficialpage je napisao/la: Mi u Zenici moramo riješit pitanje prolaza, tu ako ne uspijemo i tamo se bude odlučivalo bit' će dosta teško. Da je 2-0 ih dobit i to bi to bilo, mogu oni nama dati gol ali nema šanse da ga neće primit, mislim gol, tako da bi 90% išli dalje.
Trenutno korisnika/ca: meecko, VolimBiH96 i 14 gostiju.