FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ovaj trenutni sjever je i dalje #1 za sve ostale skupine. Realno evo vec par sezona i najjaca gostovanja. Hajmo ljudi malo pozitive na temi! Jbt kao da smo danas izgubili a ne pobjedili. Imamo 3 povezane pobjede uz gol razliku 7-2! (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
MICHEL PLATINI
jesu blesavi

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Bosniacum Lilium je napisao/la:MICHEL PLATINI![]()
![]()
![]()
jesu blesavi
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
[youtube][/youtube]

Igrac dolazi 99 % samo 1% nek bude radna dozvola.ime nije niko pogodio.i realno nece ga niko.ja nisam nikad cuo za njega i nikad nije igro u evropi.
ali sada je dosta
ali sada je dosta
ma ljudi se vise zasitili baklji suzavaca dimnih idt zasitili se navijanja opcenito vise ljudima je mrsko i zivjet a kamoli navijat i tako vise ova danasnja tehnologija fejs viber idt postale su sastav zivota odes na tekmu on se slika ko da nikad na stadionu nije bio.. ja odkad za sebe znam ja sam na istoku cijeli svoj zivot mozda 10x otisao na sjever evropske tekme kad je Dzine bio vodja i to je to desilo se sto se desilo i zato nasm je ovakvo stanje... i prevelika je odgovornost biti vodja da je 1 samo sve bi ok bilo a ovako imas 100 podgrupa(nemam nista protiv njih) svugdje je u svijetu tako.. opcenito se desilo da je 3 4 5 km skuplja karta od sjevera raje ce uvijek vise bit na istoku i zapadu..i ta raja ide na gostovanje i sam idem kad mogu i kad mi vrijeme i situaccija dozvoljava....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Lazes da tjeram, nadji mi post gdje sam ja koga tjero?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj biti bezze likZukanovic je napisao/la:Igrac dolazi 99 % samo 1% nek bude radna dozvola.ime nije niko pogodio.i realno nece ga niko.ja nisam nikad cuo za njega i nikad nije igro u evropi.
ali sada je dosta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Pa treba se malo zapitati što silni ljudi bježe sa sjevera, svih starosnih dobi. Priča mi jaran danas poslije utakmice što ide na sjever, kaže sve djete do djeteta, prije je bio fazon "joj vam tribine prosjek godina 16" a danas na sjeveru stvarni prosjek je bio negdje oko 14-15 vjerovatno.sarajevo46 je napisao/la:Glavni razlog što je sjever ovakav kakav jeste je što ljudi od 20-35 godina prelaze na druge tribine uz onu dosta je sjevera ili proslo me dosta je. Valjda će se vratiti to sve na svoje red je jer HORDE su njjace bile i ostat će!
Tačno kakvo je stanje trenuton bolje bi bilo da se ne pojavljuju nikako ko manijaci, eno kod njih kako nema ultrasa nema ni kazni, bar bi nam kasa malo prodisala od ovih 'vatrenih' navijača.
A sve i jedno gostovanje koje smo u posljednje vrijeme 'prekucali' je zasluga raje sa ostalih tribina, nikako ovih sa trenutnog sjevera. Znači sve i jedno. Nažalost, čini mi se da trenutnom vodstvu sjevera FK Sarajevo znači koliko meni Boca Juniors, pa onda onu ispeglanu priču oko baklji nije potrebno ni spominjati
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa igrao je samo jedan brazilac van europe kod ješića tako da je vrlo logično. Ustvari dva jedan je bio golman, jedan napadač.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Klub u cetvrtak organizuje akciju darivanja krvi. Ko daruje krv dobija besplatnu ulaznicu za tribinu po izboru protiv Galate!
Divovski

Divovski
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mi smo horde zla sa sjevera
Uvjek vijerna bordo armija
Grijeh što je u našim srcima
Sa-ra-je-vo ljubav jedina
Uvjek vijerna bordo armija
Grijeh što je u našim srcima
Sa-ra-je-vo ljubav jedina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/john-len ... ler/156252MortemHz je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:MICHEL PLATINI![]()
![]()
![]()
jesu blesavi
![]()
![]()
evo nasao sam ga
@MojGradMojKlub
kaze meni jedan prosle godine, sta se guras, hoces sad da te zbodem
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Zar ne rece iz Europe? Kako sad nije nikad igr'o u Europi :SZukanovic je napisao/la:Bez probe dolazi u zimskoj pauzi iz evrope.belosevic28 je napisao/la:Proba ili...?Zukanovic je napisao/la:Dolazi vezni igrac Brazilac.Ime cu dobiti ovi dana.
moja greska je bila.ja mislio da je igro u evropi ali nije.
Ne znam za vas, ali meni je igrač utakmice bio Barbarić. Koliko je taj čovjek lopti pokupio i ispalio u aut kod protivničkih napada. Sve je bolji i bolji iz utakmice u utakmicu posebno sa njim sam prezadovoljan. Ikande mi malo ima šmek mahalskog igrača ima nekih mahalskih fazona. Pa da li ste primjetili rokadu Jušića već u prvom poluvremenu gdje Ikandea gura da desne strane u sredinu jer se na desnoj strani i nije toliko snašao i odmah smo mnogo bolje izgledali na terenu. Benko je veliki majstor koliko god kila imao kao i Said. Ali Krste napenali loptu nebu pod oblake iz prve ja mislim da je lopta i Južnu tribinu preletila
Džemi srce kao džamija kada dobija ovacije od Istoka
Rustemović zna povuči loptu stati na nju, ali mu je pas igra malo lošija strana. Nadam se da Kovačević neće više onakve greške praviti jer iz takve jedne gol primimo. Ali Ješa sa njim sam najzadovoljniji vidi se da je uveo disciplinu koliko je mogao za ovo vrijeme koliko je tu i to je merak vidjeti. Sada tekma protiv Galate pravi melem za oči pa da vidimo otprilike gdje smo. 
SRETAN BROJ - 1725
Jel Cimi igrao za Paok.?
Ovacije sa istoka kad zagrmi šampione,šampione...
Ovacije sa istoka kad zagrmi šampione,šampione...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:moja greska je bila.ja mislio da je igro u evropi ali nije.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bajroni, Bonton, bordobijeli, bvsic, fks74, GangEvil, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Mostarska, USB, Zaboljesutra i 120 gostiju.