sarajevo46 je napisao/la:Glavni razlog što je sjever ovakav kakav jeste je što ljudi od 20-35 godina prelaze na druge tribine uz onu dosta je sjevera ili proslo me dosta je. Valjda će se vratiti to sve na svoje red je jer HORDE su njjace bile i ostat će!

Pa treba se malo zapitati što silni ljudi bježe sa sjevera, svih starosnih dobi. Priča mi jaran danas poslije utakmice što ide na sjever, kaže sve djete do djeteta, prije je bio fazon "joj vam tribine prosjek godina 16" a danas na sjeveru stvarni prosjek je bio negdje oko 14-15 vjerovatno.
Tačno kakvo je stanje trenuton bolje bi bilo da se ne pojavljuju nikako ko manijaci, eno kod njih kako nema ultrasa nema ni kazni, bar bi nam kasa malo prodisala od ovih 'vatrenih' navijača.
A sve i jedno gostovanje koje smo u posljednje vrijeme 'prekucali' je zasluga raje sa ostalih tribina, nikako ovih sa trenutnog sjevera. Znači sve i jedno. Nažalost, čini mi se da trenutnom vodstvu sjevera FK Sarajevo znači koliko meni Boca Juniors, pa onda onu ispeglanu priču oko baklji nije potrebno ni spominjati