Dolazim sa zakasnjenjem i vidim zatvorene kapije pitam sta je ono kazu nema vise karata...
Juhuuuuuuuuuuu, napokon dan sve prodano...
Naravno ulaz za sezonske radi bez problema
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Valjda utakmica visokog rizika.....morala se napraviti veca tampon zona izmedju C i D ili se nisu nadali ovolikoj posjeti, plus bilo na TV.marseille_unique je napisao/la:Ne razumijem kako nije bilo karti a bilo praznih mjesta na zapadu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma de dado,ludilo se sprema vjeruj mi.cekaj samo zimu sad brate sve ce ti biti jasno.SaltCityAttack je napisao/la:sad sam vamo zvao Azmira da mu cestitam na danasnjoj pobjedi i odlicnoj polusezoni ..kaze covjek ma ovo je samo pocetak samo treba istrajat i ici korak po korak ,,, porezadovoljan je i publikom danas covjek... nego pitam ga vise u sali reko jesi li jutros ustao u 5 da gledas utakmicu jer je to nama vrijeme bilo ebiga smije se kaze gdje necu ustat gdje ces to propustiti
..... idemo jako idemo ba po titulu **** vise samo evropu necemo samo o tome razmsljat

I onda prica zaposlen profesionalac za marketing, neko je napisao za sjever izdavali neke blokove.....ne mogu da vjerujem. Da ne kvarimo slavljenicku atmosferu.marseille_unique je napisao/la:Katastrofa, nisu se nadali, pa nastancaj karti pa prodalo se ne prodalo
ZAsto nema navijaca Lazia danas i zSto je Romina tribina polu prazna, mrsko mi na google ti ces brze odgovorit, izvinjavam se za off toic ionako me svi ignorisu sta god napisem o SlobodiChinaglia je napisao/la:jao majko, kako ebe Zajko![]()
mogao bih ga postavit' na avatar![]()
[img]http://s21.postimg.org/liu37iinr/12191810_753889388076803_7048371516856517054_n_j.jpg[/img]
Chinaglia bio na Tusnju pa nije imao ko organizaciju napravitmarseille_unique je napisao/la:ZAsto nema navijaca Lazia danas i zSto je Romina tribina polu prazna, mrsko mi na google ti ces brze odgovorit, izvinjavam se za off toic ionako me svi ignorisu sta god napisem o SlobodiChinaglia je napisao/la:jao majko, kako ebe Zajko![]()
mogao bih ga postavit' na avatar![]()
[img]http://s21.postimg.org/liu37iinr/12191810_753889388076803_7048371516856517054_n_j.jpg[/img]
Znaci sjever mogo biti puniji a nije zbog necije greske, haha, daj da placem majke tiSkver je napisao/la:I onda prica zaposlen profesionalac za marketing, neko je napisao za sjever izdavali neke blokove.....ne mogu da vjerujem. Da ne kvarimo slavljenicku atmosferu.marseille_unique je napisao/la:Katastrofa, nisu se nadali, pa nastancaj karti pa prodalo se ne prodalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.