yebiga ja nisam dovoljno star da se sjetim ovoga, al znam da je Nail Beširović postigao neki gol ovako sa 45+ metara Čeliku il CZ, ne znam tačno, u periodu od 1987 do 1991 kad je već igrao prije nego što je otišao u Portugal, kažem ne sjećam se gola al mi je on lično pričao i pokazivao neki snimak, do kojeg ja nikako ne mogu doći niti ga pronaći na YT, al onaj danas pogodak za TV špica heheChinaglia je napisao/la:pitanje za starije navijače, kad je zadnji put na Tušnju viđena majstorija poput Zebine, ne mislim na gol s centra, nego jednostavno majstorski gol, na bilo koji način![]()
ovako na prvu, sjećam se Alenove majstorije protiv Leotara i Karićeve bombe iz slobodnjaka sa velike udaljenosti
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
merak je napisao/la:Ako nista igrace na desnoj strani koja mu vise odgovara i po meni je mnogo bolji tada.tuzlak1987 je napisao/la:Bilo bi mnogo bolje da je Kostic tu i Stjepanovic kao osigurac. To bi automatski poguralo Sarica na mjesto Mehidica..
Ovako valja gledat momka i nervirat se xD
Mehidic sutra postize go
Danas sve perfektno samo zbog onog gola vrijedilo je kupiti sezonsku
samo Sloboda
Nevjerovatan dozivljaj danasnja utakmica...
Dolazim sa zakasnjenjem i vidim zatvorene kapije pitam sta je ono kazu nema vise karata...
Juhuuuuuuuuuuu, napokon dan sve prodano...
Naravno ulaz za sezonske radi bez problema
...
Dolazim sa zakasnjenjem i vidim zatvorene kapije pitam sta je ono kazu nema vise karata...
Juhuuuuuuuuuuu, napokon dan sve prodano...
Naravno ulaz za sezonske radi bez problema
& $ ?
u određenim momentima, naši momci su se šprdali sa njima, driblinzi, pete i tako to 
Današnja utakmica, prava predstava za oči, dobri golovi, perfektna igra i prije svega taktika majstora Husrefa, navijači čista 10.
atmosfera odlična, bez incidenata, čestitke svima nama i idemo dalje u pobjede nove, sledeća stanica je Čelik i nova 3 boda ....
atmosfera odlična, bez incidenata, čestitke svima nama i idemo dalje u pobjede nove, sledeća stanica je Čelik i nova 3 boda ....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sad sam vamo zvao Azmira da mu cestitam na danasnjoj pobjedi i odlicnoj polusezoni ..kaze covjek ma ovo je samo pocetak samo treba istrajat i ici korak po korak ,,, porezadovoljan je i publikom danas covjek
... nego pitam ga vise u sali reko jesi li jutros ustao u 5 da gledas utakmicu jer je to nama vrijeme bilo ebiga smije se kaze gdje necu ustat gdje ces to propustiti
..... idemo jako idemo ba po titulu **** vise samo evropu necemo samo o tome razmsljat 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
Ne razumijem kako nije bilo karti a bilo praznih mjesta na zapadu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Valjda utakmica visokog rizika.....morala se napraviti veca tampon zona izmedju C i D ili se nisu nadali ovolikoj posjeti, plus bilo na TV.marseille_unique je napisao/la:Ne razumijem kako nije bilo karti a bilo praznih mjesta na zapadu
- marseille_unique
- Kontakt:
Katastrofa, nisu se nadali, pa nastancaj karti pa prodalo se ne prodalo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Ma de dado,ludilo se sprema vjeruj mi.cekaj samo zimu sad brate sve ce ti biti jasno.SaltCityAttack je napisao/la:sad sam vamo zvao Azmira da mu cestitam na danasnjoj pobjedi i odlicnoj polusezoni ..kaze covjek ma ovo je samo pocetak samo treba istrajat i ici korak po korak ,,, porezadovoljan je i publikom danas covjek... nego pitam ga vise u sali reko jesi li jutros ustao u 5 da gledas utakmicu jer je to nama vrijeme bilo ebiga smije se kaze gdje necu ustat gdje ces to propustiti
..... idemo jako idemo ba po titulu **** vise samo evropu necemo samo o tome razmsljat
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
jao majko, kako ebe Zajko
mogao bih ga postavit' na avatar

mogao bih ga postavit' na avatar

-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Mozel neko rec o kakvoj se paroli radi jer ja sam dosao oko 13:10 na sjever i nista nisam vidio
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najdraze mi je sto smo pokupili ove iz kantona, Ordagica i Skahica. Imal jos koji gdje
??
I onda prica zaposlen profesionalac za marketing, neko je napisao za sjever izdavali neke blokove.....ne mogu da vjerujem. Da ne kvarimo slavljenicku atmosferu.marseille_unique je napisao/la:Katastrofa, nisu se nadali, pa nastancaj karti pa prodalo se ne prodalo
Tacno tako, treba pitat Gradaca, Gracanica, Banovici, Srebrenik, Lukavac imal ovakvih jos Ordagica i Skahica. 
Kao sto sam i prije utakmice napisao zrinjski je jak samo kad igra kuci.Sloboda izdominirala danas i istakla kandidaturu za evropu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sloboda ide na duplu krunu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- marseille_unique
- Kontakt:
ZAsto nema navijaca Lazia danas i zSto je Romina tribina polu prazna, mrsko mi na google ti ces brze odgovorit, izvinjavam se za off toic ionako me svi ignorisu sta god napisem o SlobodiChinaglia je napisao/la:jao majko, kako ebe Zajko![]()
mogao bih ga postavit' na avatar![]()
[img]http://s21.postimg.org/liu37iinr/12191810_753889388076803_7048371516856517054_n_j.jpg[/img]
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Chinaglia bio na Tusnju pa nije imao ko organizaciju napravitmarseille_unique je napisao/la:ZAsto nema navijaca Lazia danas i zSto je Romina tribina polu prazna, mrsko mi na google ti ces brze odgovorit, izvinjavam se za off toic ionako me svi ignorisu sta god napisem o SlobodiChinaglia je napisao/la:jao majko, kako ebe Zajko![]()
mogao bih ga postavit' na avatar![]()
[img]http://s21.postimg.org/liu37iinr/12191810_753889388076803_7048371516856517054_n_j.jpg[/img]
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.