FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la sodaacm » 10 nov 2015, 14:33

Svaka cast, zavidim vam al' ono pozitivno ,,,mi u Lukavcu smo se opredjelili na gradnju dzamija i slasticarnih tako da znate da ste ,sto se tice fudbala,ispred nas jedno 1500 godina ,,,BTW Zna li neko koliko kosta ovaj projekat ono od prilike ? Samo naprijed :clap:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 10 nov 2015, 15:01

cestitam.ovo rijeci i hajduku nije poslo za rukom.sad imate stadion zara,pomocni zara,fali vam jos parking malo jaci prilaz stadionu.malo usminkat jos prekrit crvenu ciglu necim i iza gola malo nesto skockat i ko lutkica.samo naprijed.vrijedan ste vi narod.niste kao mi.samo se drzite svog i ne dajte na sebe.to sto ste seljaci,ne mozete vi protiv toga.jos jednom svaka rijec hvala za vas.aferim

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 10 nov 2015, 15:08

agalo je napisao/la:cestitam.ovo rijeci i hajduku nije poslo za rukom.sad imate stadion zara,pomocni zara,fali vam jos parking malo jaci prilaz stadionu.malo usminkat jos prekrit crvenu ciglu necim i iza gola malo nesto skockat i ko lutkica.samo naprijed.vrijedan ste vi narod.niste kao mi.samo se drzite svog i ne dajte na sebe.to sto ste seljaci,ne mozete vi protiv toga.jos jednom svaka rijec hvala za vas.aferim
Mislim da nema smisla da ih nazivas seljacima et mi smo gradjani , pises gluposti

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 10 nov 2015, 15:10

brisem

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 nov 2015, 20:48

agalo je napisao/la:cestitam.ovo rijeci i hajduku nije poslo za rukom.sad imate stadion zara,pomocni zara,fali vam jos parking malo jaci prilaz stadionu.malo usminkat jos prekrit crvenu ciglu necim i iza gola malo nesto skockat i ko lutkica.samo naprijed.vrijedan ste vi narod.niste kao mi.samo se drzite svog i ne dajte na sebe.to sto ste seljaci,ne mozete vi protiv toga.jos jednom svaka rijec hvala za vas.aferim
kakav car...ahahahaha :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: ...pokemon iz lukavca kaze banovicanima da su seljaci...plaaaaaaaaaaaaaacem :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

P.S. SRETNO KOMSIJE...FINO VI TO RADITE :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 nov 2015, 21:17

Komšije sretno!
Pobjeda je bolja od orgazma!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 nov 2015, 21:21

Haha al' fakat kakav debil moraš biti, kao da piše iz New Yorka, a ne Lukavca koji je odmah preko vijenca. :lol: :urnebes: A upratio sam da je I ranije takve gluposti pisao, šta će debil, haman kad drugi dio rečenice piše ne bude pod lijekovima. :lol:

Hvala komšije, vidimo se u PL!
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 nov 2015, 22:02

LjumanM95 je napisao/la:Haha al' fakat kakav debil moraš biti, kao da piše iz New Yorka, a ne Lukavca koji je odmah preko vijenca. :lol: :urnebes: A upratio sam da je I ranije takve gluposti pisao, šta će debil, haman kad drugi dio rečenice piše ne bude pod lijekovima. :lol:

Hvala komšije, vidimo se u PL!
ma ima on bisera i na temi lukavca...meni je smijesan pravo,sviju mi :urnebes: :urnebes: ..otprilike kao da se iz londona javlja..valjda radio u kandaharu,iraku il negdje u dzibutiju pa kao svjetski covjek,sta li.... :urnebes: :urnebes: ..kako god,prejak lik..imao sam i sliku njegovu negdje u pp...neko mi poslao al ne smijem da objavim...kidanje,uglavnom :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 nov 2015, 23:21

Hahahah e ako je svjetski čovjek u pitanju, nema problema :lol: :urnebes:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 11 nov 2015, 14:33

ja se zovem amar,a prezivam kovacevic.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 nov 2015, 16:46

agalo je napisao/la:ja se zovem amar,a prezivam kovacevic.
:urnebes: :urnebes: i zovu te kova, imas rumene obrascice i djecacku kosicu :urnebes: :urnebes: znamo mi drug ko si ti od kako si se prijavio na forum :D
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 nov 2015, 00:05

agalo je napisao/la:ja se zovem amar,a prezivam kovacevic.
:urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: ....Bond...James Bond :urnebes: :urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 nov 2015, 01:04

mene je nasmijao kad je napisao da su Lukavčani avangarda, oplakao sam :urnebes:

High

Post Postao/la High » 12 nov 2015, 02:55

Je li bilo kakvih radova na stadionu? Vraćate li se u Premijer ligu? Da nas ponovo bude 2.000 u Banovićima! :D Pozdrav iz Sarajeva!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 nov 2015, 03:46

LjumanM95 je napisao/la:slika

slika

Radovi na pomoćnom terenu se polako privode kraju. Uskoro bi trebali imati moderan pomoćni teren sa plastičnom travom, koji ispunjava i sve uslove UEFA-e. :thumbup:

hahaha brate pa bolji vam je sad pomocni teren :)...samo kako tribine one prebacite tamo i to je to :).svaka cast hajmo upadajt u PL..TK treba jos jednu ekipu ili eventualno dvije ...i ako bi poznavajuci ans mi bi jedni druge opet poceli zajebavat dok ne ispadnemo svi :)..a nekad je bilo 6-7 ekipa sa TK u ligi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 nov 2015, 03:58

svasta kakav krkan ... pa jarane hajde nikad ti se nisam obratio a citao sam te stvarno..ali jedne prilike kad si se zamjerio sa ljudima iz Gracanice lik mi je poslao tvoj video na privat da vidim o kakvom se papku radi jer si ih nazivao seljacima ...nemam sad taj video volio bih da mi ga ta osoba ponovo prosljedi pa da i ostali vide ..pa brate ti si bas ona mrtva seljacina :)..ne znam sto ti ovo treba ali eto ..Banovici su prije rata bili ljepa ba urbana sredina..rat je ucinio svoje i narod se naseljavao kako u Banovice, Tuzlu, Lukavac i td i svugdje imas svega i svasta...ljudi gledajuci tebe mogu svasta pomisliti o Lukavcu recimo, ali na svu srecu ti si pojedinac
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 12 nov 2015, 17:11

ok dado

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 nov 2015, 17:32

Sretno komšije!
Nad tobom sunce najljepše sja

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 nov 2015, 22:31

agalo je napisao/la:ok dado
pa dobro brate nemoj ljudima govorit to ..svugdje ima svakoga ..ima vla i u Tuzli.. ne volim vala i kad neko iz Tuzle napise nekome tako
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 nov 2015, 17:59

SAD je na redu semafor i reflektori. Nadam se da ce i to odraditi kao sto su rekli.
1947!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.