FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
Svaka cast, zavidim vam al' ono pozitivno ,,,mi u Lukavcu smo se opredjelili na gradnju dzamija i slasticarnih tako da znate da ste ,sto se tice fudbala,ispred nas jedno 1500 godina ,,,BTW Zna li neko koliko kosta ovaj projekat ono od prilike ? Samo naprijed 
cestitam.ovo rijeci i hajduku nije poslo za rukom.sad imate stadion zara,pomocni zara,fali vam jos parking malo jaci prilaz stadionu.malo usminkat jos prekrit crvenu ciglu necim i iza gola malo nesto skockat i ko lutkica.samo naprijed.vrijedan ste vi narod.niste kao mi.samo se drzite svog i ne dajte na sebe.to sto ste seljaci,ne mozete vi protiv toga.jos jednom svaka rijec hvala za vas.aferim
Mislim da nema smisla da ih nazivas seljacima et mi smo gradjani , pises glupostiagalo je napisao/la:cestitam.ovo rijeci i hajduku nije poslo za rukom.sad imate stadion zara,pomocni zara,fali vam jos parking malo jaci prilaz stadionu.malo usminkat jos prekrit crvenu ciglu necim i iza gola malo nesto skockat i ko lutkica.samo naprijed.vrijedan ste vi narod.niste kao mi.samo se drzite svog i ne dajte na sebe.to sto ste seljaci,ne mozete vi protiv toga.jos jednom svaka rijec hvala za vas.aferim
brisem
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kakav car...ahahahahaagalo je napisao/la:cestitam.ovo rijeci i hajduku nije poslo za rukom.sad imate stadion zara,pomocni zara,fali vam jos parking malo jaci prilaz stadionu.malo usminkat jos prekrit crvenu ciglu necim i iza gola malo nesto skockat i ko lutkica.samo naprijed.vrijedan ste vi narod.niste kao mi.samo se drzite svog i ne dajte na sebe.to sto ste seljaci,ne mozete vi protiv toga.jos jednom svaka rijec hvala za vas.aferim
P.S. SRETNO KOMSIJE...FINO VI TO RADITE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Haha al' fakat kakav debil moraš biti, kao da piše iz New Yorka, a ne Lukavca koji je odmah preko vijenca.
A upratio sam da je I ranije takve gluposti pisao, šta će debil, haman kad drugi dio rečenice piše ne bude pod lijekovima.
Hvala komšije, vidimo se u PL!
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma ima on bisera i na temi lukavca...meni je smijesan pravo,sviju miLjumanM95 je napisao/la:Haha al' fakat kakav debil moraš biti, kao da piše iz New Yorka, a ne Lukavca koji je odmah preko vijenca.![]()
A upratio sam da je I ranije takve gluposti pisao, šta će debil, haman kad drugi dio rečenice piše ne bude pod lijekovima.
![]()
Hahahah e ako je svjetski čovjek u pitanju, nema problema

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
ja se zovem amar,a prezivam kovacevic.
agalo je napisao/la:ja se zovem amar,a prezivam kovacevic.
Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
agalo je napisao/la:ja se zovem amar,a prezivam kovacevic.
mene je nasmijao kad je napisao da su Lukavčani avangarda, oplakao sam 
Je li bilo kakvih radova na stadionu? Vraćate li se u Premijer ligu? Da nas ponovo bude 2.000 u Banovićima!
Pozdrav iz Sarajeva!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
LjumanM95 je napisao/la:
Radovi na pomoćnom terenu se polako privode kraju. Uskoro bi trebali imati moderan pomoćni teren sa plastičnom travom, koji ispunjava i sve uslove UEFA-e.
hahaha brate pa bolji vam je sad pomocni teren
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
agalo je napisao/la:cestitam.ovo rijeci i hajduku nije poslo za rukom.sad imate stadion zara,pomocni zara,fali vam jos parking malo jaci prilaz stadionu.malo usminkat jos prekrit crvenu ciglu necim i iza gola malo nesto skockat i ko lutkica.samo naprijed.vrijedan ste vi narod.niste kao mi.samo se drzite svog i ne dajte na sebe.to sto ste seljaci,ne mozete vi protiv toga.jos jednom svaka rijec hvala za vas.aferim
svasta kakav krkan ... pa jarane hajde nikad ti se nisam obratio a citao sam te stvarno..ali jedne prilike kad si se zamjerio sa ljudima iz Gracanice lik mi je poslao tvoj video na privat da vidim o kakvom se papku radi jer si ih nazivao seljacima ...nemam sad taj video volio bih da mi ga ta osoba ponovo prosljedi pa da i ostali vide ..pa brate ti si bas ona mrtva seljacina
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ok dado
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dobro brate nemoj ljudima govorit to ..svugdje ima svakoga ..ima vla i u Tuzli.. ne volim vala i kad neko iz Tuzle napise nekome takoagalo je napisao/la:ok dado
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
SAD je na redu semafor i reflektori. Nadam se da ce i to odraditi kao sto su rekli.
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.