FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MuhamedTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MuhamedTM » 11 nov 2015, 19:17

Bice krac kraljevica marka, nikom vise ne vjerujem jaaa :nene:
Kofole eto zna se ko, sta, gdje? Zna se malo morgen ova uprava serenda I pravi nas budalama, ovo je prvi put da napisem sta lose o njima ali su levati samo takvi.
Zato I nema ljudi na stadionu pa nismo ovce mekače. Dosadilo vise pisat sabur bice bolje, dok god neko ne ulozi pare u klub nema naprijed.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 nov 2015, 19:22

storm_raider je napisao/la:Boli me briga i za skupstinu i za sve ove price i nagadjanja, ja jedva cekam da ponovo dodjem na Grbavicu. I ako Bog da dolazicu do kraja zivota. Nekome sam lud, nekome neshvatljiv, ali i da igramo u petoj ligi ja bih sa istim zarom pratio ovaj klub. Dzaba sve, kada ti je u venama.
Fino je ot al' to neće riješiti probleme.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 nov 2015, 19:23

Genie je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
blue sky je napisao/la:Ode plavi zamak. Niko se nije udostojio da javi trenutnom korisniku da ide rušenje. Čovjek nije uspio ni da iseli...
Plavi zamak nema ama bas nikakve veze sa FK Zeljeznicar.To je vkasnistvo Sportskog drustva.
Kako nema, nema možda restoran "Plavi Zamak", ali po katastaru, zemljište i svi okolni objekti su vlasništvo FK Željezničar!
slika
slika
slika
slika
Čak i ovaj dio ispred je u vlasništvu kluba!
slika
slika
Evo slike oko vlasnistva u blizini stadiona Grbavica. Ovo je iskljucivo prema podacima sa katastar.ba. I mene je danas cudilo kada sam citao da se nesto SD pita u vezi ovog dijela zemljista gdje je Plavi Zamak, a ne FK... Poslat cu mail klubu pa se nadam odgovoru :) ili mozda neko na forumu zna u cemu je rijec.

Žuto - ŽFBiH
Zeleno - privatno vlasnistvo fizickih lica
Opasano crvenom bojom - javni i nekategorisano putevi
slika
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 11 nov 2015, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.

Fanzi
Kontakt:

Post Postao/la Fanzi » 11 nov 2015, 19:40

Nemam snage naduravat se dalje. Jedan hoce imena, drugi nezadovoljan.
Znam samo da mi je zao navijaca i ljudi iz uprave koji ssu radili/rade za klub.
Svi ostali su dobili jos poneki alibi da klub prate samo za derbi (a i to mozda).
Dobili ste dio informacija. Zelite jos? Gledajte treninge, dodjite na utakmice. Saznat cete jos. Pozz!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 11 nov 2015, 19:42

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Fanzi je napisao/la:Nemam snage naduravat se dalje. Jedan hoce imena, drugi nezadovoljan.
Svi ostali su dobili jos poneki alibi da klub prate samo za derbi (a i to mozda).
Dobili ste dio informacija. Zelite jos? Gledajte treninge, dodjite na utakmice. Saznat cete jos. Pozz!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 11 nov 2015, 19:55

slika
Mogli smo ga na probu dovest :zviz: :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 11 nov 2015, 20:21

Fanzi je napisao/la:Nemam snage naduravat se dalje. Jedan hoce imena, drugi nezadovoljan.
ocito si dobrano upucen u desavanja u FKZ i, jos jednom, cestitam ti i zahvaljujem sto si iznio dio informacija, a koje su i mene interesovale, jer je oko odgovornih strukutra u klubu tisina i samo se moze nagadjati i mahalati sta se stvarno desava. i ranije sam pisao kao i danas, a to je da mi nije jasno zasto iz uprave sute o problemima koje im stvaraju pojedinci? smatram da time samo sebi stvaraju dodatne probleme i na sebe navlace sumnju mahalasa i zlobnika, a lesinarima daju krila i prostor za daljnje mahinacije. po pisanju mnogih, uradio se ogroman posao u organizacijskom smislu i nemam razloga ne vjerovati u to. medjutim, to, nama, obicnim navijacima nije vidljivo i sve to vodi besmislenim raspravama i naglabanjima. kako se ono kaze, potpisujem onaj dio tvog posta sa pitanjima zasto se ne iznose neke stvari, jer i ja postavljam ista pitanja. samo se nadam da se nece ostvariti tvoja pretpostavka o odstupanju ove garniture, jer bi nas to gurnulo u ruke ko zna koga i Boga pitaj kako bi se stvari dalje odvijale. cilj nam treba biti isti, sto bolji polozaj Zelje, u svakom pogledu i trebamo dati sve od sebe da uspijemo na tom putu. ali, ako ne znas za problem, nemozes ga ni rjesavati. ziv i zdrav bio.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 11 nov 2015, 20:26

Jaozinho22 je napisao/la:slika
Mogli smo ga na probu dovest :zviz: :D
kakva proba, pa nije brazilac :lol:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 11 nov 2015, 20:38

Nakon utakmice protiv Slavije tek sam danas dosao sebi .... u nedjelju sam bio na apaurinima. Jos kad u ponedjeljak dodes na posao pa ti neki pitar kaze dobar kokot i sl kazem sebi po ko zna koji put,neecu vise gledat zelju nikad... kad je njima svejedno sto bih se ja izluđivao poslije utakmice da mi se zeldac okrece... u tom trenutku nije mi bitno nista i nista me ne moze razveselitu . Pa imam dva pitanja i molio bih da mi odgovore pile87 ili FKZ1921 ima li ikakve nade da Enis i KOkot napuste klub pogotovo jer je ovaj drugi produzio do 2018 godine za njih pitam jer pretpostavljam da su livaja stokic i sl otpisani i posto se ne smijemo bazirati na kup da preko njega idemo u evropu a znako kolike su nagrade od ove godine da li sloboda moze dobiti licencu jer vjerujem da bi mozda radnika mogli preskociti...pa eto ako nije tesko samo to. Unaprijed hvala....

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 nov 2015, 21:01

ma tablete majka, maćeha i upravnica doma za nezbrinutu djecu... :mrgreen:

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 11 nov 2015, 21:02

Šta bi s onim žućom što je bio na probi !? Ipee je imao informacije za njega...

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 11 nov 2015, 21:13

mene zanima samo jedno
ok, gubi se..i to je sastavni dio igre
pa pitanje za ove upućen(ij)e, da li se igrači kažnjavaju za nezalaganje i zašto ne ako ne kažnjavaju? ko to treba da odredi, uradi, naredi ???
ne možeš očekivati sutra da neko pokaže više htjenja ako je danas češkao mu.da a ti na to zažmirio...logika da te očekuje sličan scenario ponovo sve dok ne staviš tačku na to
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 nov 2015, 21:14

ChWilla je napisao/la:ma tablete majka, maćeha i upravnica doma za nezbrinutu djecu... :mrgreen:
:thumbup: :rol:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 11 nov 2015, 21:20

IvicaOsim je napisao/la:Nakon utakmice protiv Slavije tek sam danas dosao sebi .... u nedjelju sam bio na apaurinima. Jos kad u ponedjeljak dodes na posao pa ti neki pitar kaze dobar kokot i sl kazem sebi po ko zna koji put,neecu vise gledat zelju nikad... kad je njima svejedno sto bih se ja izluđivao poslije utakmice da mi se zeldac okrece... u tom trenutku nije mi bitno nista i nista me ne moze razveselitu . Pa imam dva pitanja i molio bih da mi odgovore pile87 ili FKZ1921 ima li ikakve nade da Enis i KOkot napuste klub pogotovo jer je ovaj drugi produzio do 2018 godine za njih pitam jer pretpostavljam da su livaja stokic i sl otpisani i posto se ne smijemo bazirati na kup da preko njega idemo u evropu a znako kolike su nagrade od ove godine da li sloboda moze dobiti licencu jer vjerujem da bi mozda radnika mogli preskociti...pa eto ako nije tesko samo to. Unaprijed hvala....
Kljuc je u dovodjenju nekoliko kvalitetnih igraca.Dovođenjem kvalitetnijih igrača manje kvalitetni idu u drugi plan. I to je plan za naredni period.
Stručni štab mora pripremiti prijedloge što prije.I već je nešta urađeno na tom planu. Uprava je odredila čovjeka koji će sa stručnim stabom raditi taj posao.Nadam se da će se u tu ekipu uključiti još neki kompetentni ljudi.
Ne znam šta će se od planiranom i završiti, ali bi trebalo biti dobro.
Prema trenutnoj situaciji,neki od ovih koji su gore ne mogu dobiti licencu. Ali pustite to,ne trebamo to gledati. Treba se na neki način dokopati evropske lige sopstveni snagama.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 11 nov 2015, 21:23

salle86 je napisao/la:mene zanima samo jedno
pa pitanje za ove upućen(ij)e, da li se igrači kažnjavaju za nezalaganje i zašto ne ako ne kažnjavaju? ko to treba da odredi, uradi, naredi ???
ne možeš očekivati sutra da neko pokaže više htjenja ako je danas češkao mu.da a ti na to zažmirio...logika da te očekuje sličan scenario ponovo sve dok ne staviš tačku na to
Zbog Prijedora kažnjeni umanjenjem jedne plaće za 80%.
Nije malo...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 nov 2015, 21:26

FaraonTM je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Boli me briga i za skupstinu i za sve ove price i nagadjanja, ja jedva cekam da ponovo dodjem na Grbavicu. I ako Bog da dolazicu do kraja zivota. Nekome sam lud, nekome neshvatljiv, ali i da igramo u petoj ligi ja bih sa istim zarom pratio ovaj klub. Dzaba sve, kada ti je u venama.
Fino je ot al' to neće riješiti probleme.
A sta ce rijesiti probleme? To sto je iz utakmice u utakmicu sve manje ljudi? To sto onako izgleda jug? To sto se ovdje prave svakakvi planovi i teorije? Jedno sto ce rijesiti probleme je posjeta, zajednistvo i vjernost ovom klubu. Ako si bio na utakmicama ove sezone, znas da cim se malo cuje pjesma odmah igraci bolje igraju.

Samo se kod nas uzima za pravo da tribina rjesava nekakve probleme i da odredjuje nesto. Dodji navijaj, proslavi, tuguj. Padovi i usponi su normalni, smjene generacija su neminovne i mora nekada doci do pada. Nista ovo neobicno nije, samo sto su nas sve navikli kroz zadnje godine na titule i bodove.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 nov 2015, 21:30

tribina "ne radi" ipak zbog svojih problema, koji su kulminirali i mrtvom glavom, a ne zbog problema kluba, uprave, igrača, struke...to je više svima jasno. nažalost poklopilo se da je par stvari odjednom u ozbiljnim problemima, ali iz nevezanih razloga.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 11 nov 2015, 21:34

FKZ1921 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:mene zanima samo jedno
Zbog Prijedora kažnjeni umanjenjem jedne plaće za 80%.
Nije malo...
Antolović znači samo hiljadu dobio :D Neka neka !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 nov 2015, 21:35

Sve to stoji @ChWilla, ali to i utice na ove nase manekene. Sto je i normalno.

Inace, opet da pohvalim ovo lijevo krilo. Atraktivan igrac.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 nov 2015, 21:40

htio sam reći, nije riječ o bojkotu, rušenju uprave, ovoga ili onoga, nego o problemima same tribine. svi to znamo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.