Fanzi je napisao/la:Nemam snage naduravat se dalje. Jedan hoce imena, drugi nezadovoljan.
Znam samo da mi je zao navijaca i ljudi iz uprave koji ssu radili/rade za klub.
Svi ostali su dobili jos poneki alibi da klub prate samo za derbi (a i to mozda).
Dobili ste dio informacija. Zelite jos? Gledajte treninge, dodjite na utakmice. Saznat cete jos. Pozz!
ocito si dobrano upucen u desavanja u FKZ i, jos jednom, cestitam ti i zahvaljujem sto si iznio dio informacija, a koje su i mene interesovale, jer je oko odgovornih strukutra u klubu tisina i samo se moze nagadjati i mahalati sta se stvarno desava. i ranije sam pisao kao i danas, a to je da mi nije jasno zasto iz uprave sute o problemima koje im stvaraju pojedinci? smatram da time samo sebi stvaraju dodatne probleme i na sebe navlace sumnju mahalasa i zlobnika, a lesinarima daju krila i prostor za daljnje mahinacije. po pisanju mnogih, uradio se ogroman posao u organizacijskom smislu i nemam razloga ne vjerovati u to. medjutim, to, nama, obicnim navijacima nije vidljivo i sve to vodi besmislenim raspravama i naglabanjima. kako se ono kaze, potpisujem onaj dio tvog posta sa pitanjima zasto se ne iznose neke stvari, jer i ja postavljam ista pitanja. samo se nadam da se nece ostvariti tvoja pretpostavka o odstupanju ove garniture, jer bi nas to gurnulo u ruke ko zna koga i Boga pitaj kako bi se stvari dalje odvijale. cilj nam treba biti isti, sto bolji polozaj Zelje, u svakom pogledu i trebamo dati sve od sebe da uspijemo na tom putu. ali, ako ne znas za problem, nemozes ga ni rjesavati. ziv i zdrav bio.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija